danery -> RE: Gubitak samopouzdanja (6.9.2011 12:11:44)
|
moja susjeda je mlada mama...ima 25 godina i kćerkicu od 10 mjeseci.... svaki dan je u parku našminkana,isfrizirana,uređena....ja dođem čista,počešljana i uredna skupa sa bejb u istom stanju... doma idemo kao sa vježbovnog poligona....frizure kao da nas je grom opalio u prolazu,odjeća u najmanju ruku kao da smo se po blatu valjale.... ali mene nije briga jer ja sam hepi što se moje dijete izigra,ispuže,nahoda,načupa trave i izgloca koju grančicu.... neki dan upoznala sam muža te susjede....dočekala ga je sva uređena,sa osmijehom od uha do uha,a on ni nju ni dijete ni pogledao nije....digao nos po sistemu TKO SAM ŠTO SAM...tko je? meni se čini nadobudni balavac koji još uvijek lajsa po birtijama i glumi frajera....a što je? običan čovo od kojih 20+ kuka,isto toliko kg viška u stomaku i sa egom u skladu sa tim viškom... što hoću reći? ja sam sretnija i zadovoljnija od te moje susjede u svakom pogledu,i čak i kad nas dvije dođemo doma musave i čupave,mm nas sa smješkom dočeka i nikad nas ne zaobiđe....
|
|
|
|