kad će se meni nakloniti sreća (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Nadamo se zajedno



Poruka


sunce -> kad će se meni nakloniti sreća (12.9.2007 14:23:29)

[image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Tako sam razočarana, jer sam uradila test i opet je bio negativan. Koliko puta sam ga več uradila i nikad da ugledam one dvije crtice!!
Jako sam razočarna, ne znam šta više da radim?
Svaki mjesec s e nadam i nadam i očekujem  i ništa! Moraču da odem da vidim šta se to zbiva sa mnom![image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




mrki -> RE: kad će se meni nakloniti sreća (14.9.2007 22:44:17)

Moraš vjerovati, da če se i tebi jednog dana nakloniti sreča!!!Uvijek razmišljaj u pozitivnom pravcu!!
 
Moraš biti optimist!![image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




sunce -> RE: kad će se meni nakloniti sreća (19.9.2007 22:43:51)

Mrki hvala ti na odgovoru i savjetu- ja uvijek pokušavam da budem pozitivna ! Pa sad nadam se da me taj problem trudnoče neče okrenuti prema negativnim mislima¨¨




bonbona -> RE: kad će se meni nakloniti sreća (25.9.2007 21:36:09)

[image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]  unce nadam se da ti se želja ubrzo ostvari da budeš [image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/nosecka.gif[/image] dobiješ malu bebicu!

Nesmiješ misliti na slabe stvari ! I opusti se i ne razmišljaj previše o tome!!




sunce -> RE: kad će se meni nakloniti sreća (27.9.2007 21:43:09)

teško mije stvarno, katkad se zabubuim sama u sebe i samo [image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image]  i neznam šta da radim!
Ali svakim novim danom se nadam




didy -> RE: kad će se meni nakloniti sreća (2.10.2007 11:55:52)

samo pozitivno razmislja, procitaj moju neslavnu avanturu
http://nasatockica.blog.hr/




k2203985 -> RE: kad će se meni nakloniti sreća (11.10.2007 21:49:34)

[image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image] ne budi tako tužna...znam kako ti je...prolazim to. ali...moji problemi imaju pozadinu, sa 15 godina mi je operirana ogromna cista koja mi je pojela jedan jajnik i izvađen je, menga je neredovita, bolovi su strašni, a odgovori doktora su da je to "normalno". udala sam se u 5 mjesecu i jako jako jako želim bebu, prestala sam sa hormonima i već 5 mjeseci ništa...ali kad got kupim test, osim što je negativan taj dan upravilu i dobim pa sam u duplom ku...  svi kažu da mi je još prerano da paničarim ali...kad te čopi želja nemože se protiv nje...ipak: GLAVU GORE, i svoju i od dragog [image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image] pa će se već neki rezultat "rodit" [image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image] SRETNO!




mojamura -> RE: kad će se meni nakloniti sreća (24.10.2007 15:37:34)

ja doduše ne znam kako je to....ali ču ti napisati priču o paru kojeg znam.

Bili su sretni udali su se i naravno radili na tome da dobiju bebu ali nikako nikako da se vidi na testu [image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/modricrtici.gif[/image] , išli su do doktora, koji nije našao ništa organsko šta bi jim sprječavalo trudnoču. Nakon 3 godine oba dvoje su bili psihički iscrpljeni i rekli su si, ako bude bude, ako ne ne....neka bude kako Bog hoče i prestali su se sekirati. tog ljeta otišli su u vašu predivnu dalmaciju na odmor....i tamo proveli 14 fantastičnih dana, samo su se ljubili mazili i polagali pažnju jedan drugome....a nečeš vjerovati rezultat je bio njena trudnoča i poslje 9 mjeseci i zdrav momak!




klarinet -> RE: kad će se meni nakloniti sreća (24.10.2007 20:39:01)

Samo se ljepo opust i uživaj beba će doći kad se najmanje nadaš!!!!




aneris -> RE: kad će se meni nakloniti sreća (22.11.2007 21:30:46)

Samo se ljepo opust i uživaj beba će doći kad se najmanje nadaš!!!!
[/quote]
Čula za puno ovakvih slučajeva.... Dakle samo uživajte i opustite se! Pritisak ne pomaže!




Koala -> RE: kad će se meni nakloniti sreća (13.12.2007 9:08:35)

Bok cure!

Baš znam kako se čovjek osječa kad mjesec za mejsecem nije očekivanog rezultata, ali drage moje nema očajavanja, jer ja znam da za svako od nas nekdje čeka bar jedna mala sreča, ali neke moramo da preiči dalju i strmiju put.
Ja sam na [sm=modricrtici.gif] čekala skoro 5 godina i sada čekam novu godinu, da upoznam tko sada raste pod mom srcu.

Evo, za sve koje še čekate [sm=smiley31.gif] [sm=rozica.gif] [sm=smiley31.gif] [sm=rozica.gif]

Pozdrav iz Slovenije!




uciteljica -> RE: kad će se meni nakloniti sreća (4.1.2008 12:32:26)

Moja prijateljica (s fakulteta) od jučer je mama.
Lagala bih kad bih rekla da nisam ljubomorna, ali ta ljubomora je povezana i sa ogromnom tugom. Da je bilo sve ok ja bih isto za mjesec dana bila mama, no kako sam izgubila svoju točkicu, sad  mi preostaje samo nadati se plusiću na testu sljedeći mjesec.
Nemam odgovor samo pitanje: Kad će se meni sreća nakloniti???
Mislim da će mi srce puknut kad odem do nje u bolnicu i kad ih vidim[image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image].

Znam da ćete mi reći da nisam normalna, ali eto morala sam to s nekim podijeliti.




danica -> RE: kad će se meni nakloniti sreća (4.1.2008 14:52:47)

haj..nemoj biti tuzna[image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image]..i ti ces uskoro ostati trudna i imati svoju bebu vidjet ces..[image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/duda.gif[/image]..tvoja reakcija je normalna jer prozivljavas emotivno sve to i tako gledas jer se to tebi trebalo dogoditi..ali nebrini vjeruj mi uskoro ces i ti imati tu srecicu i tvoja beba ce biti vagica osijecam to..pozdrav od Danice..[image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/kava.gif[/image][image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image][image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/rozica.gif[/image][image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/racka.gif[/image][image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/love.gif[/image][image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/metulj.gif[/image][image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/darilo.gif[/image]..




ZVRK -> RE: kad će se meni nakloniti sreća (26.1.2008 11:15:43)

PREPOSTAVLJAM DA TI JE JAKO TESKO.ALI KAKO NAS STARI KAZU-STRPLJEN SPAŠEN.PUUUUUUNO SREĆE U IDUČEM POKUSAJU I DA TI DOĐU[image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley20.gif[/image][image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley20.gif[/image][image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley20.gif[/image] ++




tikica_69 -> RE: kad će se meni nakloniti sreća (27.1.2008 13:09:12)

moje sestricna treba roditi svaki dan i osjecam se bas kao uciteljica i mislim da je to normalna reakcija kod zena koje se bore sa svojim sterilitetom...ja sam istovremeno sretna zbog nje i mrzim je najvise na svijetu, ali isto tako znam i vjerujem da i mene to uskoro ceka i bez obzira sto svaki put kad dobijem [sm=hudicek1.gif]..nakon dva dana ocaja, histerije i placa, dizem se i idem dalje...zbog svoje [sm=duda.gif] koju cu sigurno imati, jer bog samo ceka pravi trenutak




Stranica: [1]