ostecenje diska i isijas (Puna verzija)

Forum >> [Obiteljski život] >> Zdravlje

Poruka

jagodicabobica -> ostecenje diska i isijas (5.5.2011 10:14:33)

imam ostecenje diska i jos isijas a zelim uskoro da zatrudnim...
imali neka od vas slicno iskutvo da se malo posavjetujemo...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

[image]http://annie82.blogg.se/images/2007/tant_kopia_1143624169_1189255513_468341.jpg[/image]

Bebys -> RE: ostecenje diska i isijas (5.5.2011 10:25:16)

meni je rekao da to imam apsolutno nista samo sto boli kko sam vrag..isla na neka grijanja i to je sve kasnije
su mi htijeli sa onim prokletim iglicama...(kina i budizam..kak se to zove alternativna medicina) NISAM TO DALA...

jagodicabobica -> RE: ostecenje diska i isijas (5.5.2011 10:33:11)

IZVORNA PORUKA: Bebys

meni je rekao da to imam apsolutno nista samo sto boli kko sam vrag..isla na neka grijanja i to je sve kasnije
su mi htijeli sa onim prokletim iglicama...(kina i budizam..kak se to zove alt_ernativna medicina) NISAM TO DALA...

imas li i ti diskbråck?
ne slusaj ti nji nista...ti imas pravo da odes ortopedu i da se uslikas...mozes dobiti i isijas pa da trne vagina i noge...ili da budu problemi sa malom i velikom nuzdom..ja imam problema sa desnom nogom pa je nemogu dici uopste visoko..vidjecu da li je zbog ledza ili zbog kukova...
gledaj da treniras stomak da ti mogu misici ledza drzati..

jesi dobila informacije kako da vjezbas? jesi dobila neke tablete?

lavica81 -> RE: ostecenje diska i isijas (5.5.2011 16:11:53)

ja isto imam problema s oštećenjem živaca desne potkoljenice i stopala i isijas i to kao posljedicu mirovanja u drugom dijelu trudnoće. rekli su mi da su mi oslabili mišići od ležanja i da je vjerovatno disk malo izletio...
sad idem na fizikalnu terapiju, struju, uzv i vježbe i nadam se da će biti bolje.

i da, rekli su mi da dok ne saniram problem ne ostajem trudna (doduše ja niti to ne planiram) jer mi se samo stanje može pogoršat.

e sad, sve je to individualno pa je najbolje da se posavjetuješ sa svojim ginom i doktorom pa vidi što će ti reć

IZVORNA PORUKA: jagodicabobica

imam ostecenje diska i jos isijas a zelim uskoro da zatrudnim...
imali neka od vas slicno iskutvo da se malo posavjetujemo...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

[image]http://annie82.blogg.se/images/2007/tant_kopia_1143624169_1189255513_468341.jpg[/image]

Bebys -> RE: ostecenje diska i isijas (6.5.2011 8:02:59)

su mi htijeli sa onim prokletim iglicama...(kina i budizam..kak se to zove alt_ernativna medicina) NISAM TO DALA...

imas li i ti diskbråck?
ne slusaj ti nji nista...ti imas pravo da odes ortopedu i da se uslikas...mozes dobiti i isijas pa da trne vagina i noge...ili da budu problemi sa malom i velikom nuzdom..ja imam problema sa desnom nogom pa je nemogu dici uopste visoko..vidjecu da li je zbog ledza ili zbog kukova...

nista...
samo me je htio slati na te IGLICE...sto ja nisam dala...
ali ja mislim da moram dobro prvo smrsaviti i da mije tezina jako vazna za to isto...
manje ce boliti..kada se sagnem...NEMOGU SE ISPRAVITI to mi je najgore..
inace bola nemam osim kada se saginjem ili kada JAKO DUGO STOJIM USPRAVNO
rekao mi je takodjer da mi je ZBOG NECEKA U KICMI noga se smanji i povisi ..nekada nekako da nisu
obje iste...stalno a to i sama primjecujem...i tu je sve stalo...dalje neidem jer se protivim tim glupim iglicama..
stavljao me je na struju ali to mi nista nije pomoglo..
ALI AKO BOL BUDE VECA ODLUCILA SAM KOD SVOJE LIJECNICE NEKA ME SALJE NA SLIKANJE..
pa cemo viditi sta ce dalje biti..
za sada sam ok...cekam da smrsavim pa cemo viditi koliko ce OPTERECENJE NA KICMU MANJE BITI (imam i ogromne grudi koje pritiscu kicmu takodjer)

jagodicabobica -> RE: ostecenje diska i isijas (6.5.2011 9:01:20)

imas li i ti diskbråck?

nista...
samo me je htio slati na te IGLICE...sto ja nisam dala...
ali ja mislim da moram dobro prvo smrsaviti i da mije tezina jako vazna za to isto...
manje ce boliti..kada se sagnem...NEMOGU SE ISPRAVITI to mi je najgore..
inace bola nemam osim kada se saginjem ili kada JAKO DUGO STOJIM USPRAVNO
rekao mi je takodjer da mi je ZBOG NECEKA U KICMI noga se smanji i povisi ..nekada nekako da nisu
obje iste...stalno a to i sama primjecujem...i tu je sve stalo...dalje neidem jer se protivim tim glupim iglicama..
stavljao me je na struju ali to mi nista nije pomoglo..
ALI AKO BOL BUDE VECA ODLUCILA SAM KOD SVOJE LIJECNICE NEKA ME SALJE NA SLIKANJE..
pa cemo viditi sta ce dalje biti..
za sada sam ok...cekam da smrsavim pa cemo viditi koliko ce OPTERECENJE NA KICMU MANJE BITI (imam i ogromne grudi koje pritiscu kicmu takodjer)

ja sam dobila voltaren 50 mg i dobila sam tablete paraflex...pijem ji samo kada imam bolove...
evo nasla sam dobru stranicu za nas...pojas za ledza..mislim da bi i ja i ti to trabale imati..
znam da imas viska kila koje lako nece otici i jos si nedavno rodila ..sigurno su ti misici trbusni popustili...ja cu sebi ovo ako Bog da kupiti..
[image]http://www.smartapoteket.se/shop/smartapoteket/images/shop/lubsup.jpg[/image][image]http://www.smartapoteket.se/shop/smartapoteket/images/shop/deluxebm.jpg[/image]

Stranica: [1]