| 

| 

| uspavana ->  Kontrola s 18.tjedana  (14.4.2011 10:09:11) |  
			  | evo mene opet malo u tipkanju... ovaj tjedan smo punoljetni - u 18.tjednu [sm=smiley36.gif]
 Jučer smo popodne bili na kontroli i uzv-u.
 Bebe su odlično, ja sam dobro, osim što moram usporiti i odmarati..ali nije mi problem [sm=smiley1.gif]

Bebe su već 20 cm "velike", jučer smo ih mjerili, evo izmjerenih dimenzija:
 GEM I-
 BPD 40 mm =17 tjedana
 FL 20 mm = 16 tjedana
 AC 105 mm = 16 tjedana i 3 d.
 KČS+, MČ+, GI-I, TT-174gr

GEM II-
 BPD 43 mm =17 tjedana i 3 d.
 FL 24 mm = 17 tjedana i 1 d.
 AC 118 mm = 17 tjedana i 4 d.
 KČS+, MČ+, GI-II, TT-208gr

Jedna beba je malo veća od druge, ali doktor veli da je sve ostalo ok. Uspjeli smo saznati spol za pola [sm=smiley36.gif]
 Dobit ćemo 100% jednu curicu, a drugoj bebi je pupčana vrpca bila omotana između nogu pa se nije moglo vidjeti..čekat ćemo drugi uzv.
 Tata je bio na uzv-u, i ponosno snimao cijeli uzv fotićem, tako da imamo i lijepu uspomenu.

Opet nam je bebica pokazala kako se može pomaknuti, pa je curica lakim pokretom noge ritnula drugu bebu u rebra [sm=smiley36.gif] . Imamo to snimljeno pa ćemo joj pokazati kad malo naraste da vidi kako je već u trbuhu maltretirala svog brata ili seku...

Ja sam ok, dobila sam 3 kg od početka trudnoće, trbuh se počeo nazirati, i baš uživam u tome [sm=smiley1.gif]

i to je to!!
 krećemo dalje u uživanciju..odmaranje... već ponekad čujem micanje beba (prvo micanje sam čula 03.04.)...
 eto, baš sam se raspisala...al kad ima toliko novosti od nas - ipak nas je troje [sm=smiley1.gif]
 |   
	          | 
 |  |  |