|
vale17 -> RE: Mlade trudnice-iskustva i price (7.2.2011 14:25:16)
|
evo i ja trudna a imam 23... i mislila sam da sam premlada, jos studiram (jos jodinu i pol do kraja)... inace sam dosta djetinjasta (ali odgovorna, ja bi vise rekal da sam vesela) i znaju mi rec da ce dijete roditi dijete... ali se ne mucim s tim, jer sve je onako kako si ti poslozis... ako velis da je lako, bit ce ti lako... a ako sama kompliciras, bit ce tesko... ja sam sad u 30. tj i do sad nikakvih problema, svaki dan na faks... dala sam sve ispite u ovom semestru.. puno secem i radim po kuci, kuham muzu, ucim... i sve mi je lako!!![sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] a sa strane uvijek svakakvih komentara, pa kako ces ovo, pa ono... a ja se samo na to smijem i mislim si, vidjet cete [sm=smiley36.gif]... joj, a kile... iako sam aktivna trudnica sad sam u +13kg...(previse peciva)[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] a svadba ce biti 4 mj nakon rođenja [sm=duda.gif]... pa sta... koliko ostane ostane...sad sam se vec pomirila s tim...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] sretno tebi sa trudnocom i bez previse brige... ali vidim da si ti jako pozitivna osoba pa vjerujem da ce sve proci bez problema!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|