RE: Mlijeko iz tetrapaka (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Dojenje i hranjenje bočicom

Poruka

patka -> RE: Mlijeko iz tetrapaka (7.2.2011 20:54:26)

IZVORNA PORUKA: lidac0605

I te priče "ja sam dala,i sve je bilo super" kod mene nemaju nikakvog upliva,jer kad nekaj bude već je sranje napravljeno...

da sve ok, al me zanima koja je razlika dati s tri-cetiri mjeseca i s godinu dana, ak je alergicno dijete reagirat ce i sa tri i sa sest i sa 12 mjeseci. a uostalom svako radi onako kako misli da je za njegovo dijete najbolje!

tinka25 -> RE: Mlijeko iz tetrapaka (7.2.2011 21:38:33)

da sve ok, al me zanima koja je razlika dati s tri-cetiri mjeseca i s godinu dana, ak je alergicno dijete reagirat ce i sa tri i sa sest i sa 12 mjeseci. a uostalom svako radi onako kako misli da je za njegovo dijete najbolje!
IZVORNA PORUKA: patka

Istina, a nije do sada reagirao na mlijeko jer ga već dugo jede u grizu i palenti, nego mu samo mlijeko ne paše, ne znam, valjda okus. A čisto mislim praktično zbog love, Nan popije začas, a skupo je. Znam da su preporuke do godine dana, ali alergičan nije, sisao je do 7 mjeseci, pa nekako mislim da je svejedno o kojem se mlijeku radi, glavno da ima mliječni obrok.

maja -> RE: Mlijeko iz tetrapaka (7.2.2011 21:59:45)

Noa je isto tako sisao 7 mjeseci, nakon toga sam mu odmah uvela to mlijeko iz tetrapaka, mi smo koristili Zbregov, najmasnije...Prokuhavala sam... Petra jede babylove AD, ali ga brljavi isto kao što je i Hipp, tako da mislim da ću uskoro i njoj uvesti kravlje mlijeko, a već jede jogurtiće pa vidim da nije alergična.

Ninaa -> RE: Mlijeko iz tetrapaka (7.2.2011 22:07:00)

Moja je sisala do 11 mjeseci, mlijeko od tad neće ni okusiti nikakvo. Radila sam joj lina na ad dosta dugo,a sad neznam točno koliko je bila stara kad smo na kravljem negdje 10 mjeseci ili godinu dana, nisam sigurna. Ispočetka sam kupovala svježe i prokuhavala, ali kak mi mlijeko slabo pijemo onda mi se kvarilo pa sam se prebacila na tetrapak. Ona  ga ionak nikako neće osim kaj pojede s čokolinom i to je sve. Jede jogurte i puding ali mlijeko neće ni čokoladno.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]