Molim pomoć oko NAN 1 (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Dojenje i hranjenje bočicom

Poruka

nina2108 -> Molim pomoć oko NAN 1 (17.12.2010 15:17:29)

Curke moja beba je stara mjesec dana i papa Nan 1 adaptirano mlijeko.Međutim ona stalno se budi i stenje i stalno je gladna pa mislim da joj nan više ne odgovara ali neznam na koje drugo adaptirano mlijeko pređem i hoče li joj to izazvat grčeve ako promjenim adap.mlijeko?upomoć curke

nina2108 -> RE: Molim pomoć oko NAN 1 (17.12.2010 15:24:13)

Molim vas preporuke oko adap. mlijeka koja su najbolja?Znam da sva dijeca ne prihvačaju isto ali po vama šta je najbolje?Ne znam da li da izbacim taj Nan ili ne  jer osim šta stenje,šta ne spava i šta je stalno gladna ona ima često vjetrove i ima normalnu stolicu?Nisam uopče pametna

ELISABETH -> RE: Molim pomoć oko NAN 1 (17.12.2010 15:28:02)

Ne znam koje ad mlijeko da ti preporučim, mi smo bili na hippu, pa novalacu, aptamilu i na kraju je jela bebimil...
Pokušaj s hippom, on uglavnom dječici odgovara...
Moja je puno bljuckala sva mlijeka osim bebimila
U svakom slučaju se nadam da ćete pronaći mlijeko koje vam najviše odgovara [sm=smiley31.gif]

ikica84 -> RE: Molim pomoć oko NAN 1 (17.12.2010 15:28:14)

ne znam ja sam dojila do 9mj a posle smo pili Hipp i super je prihvatio,i dosta njih hvale Hipp pa probaj da mu to das.al moras postepeno da mu dajes da vidis reakciju.

leilany -> RE: Molim pomoć oko NAN 1 (17.12.2010 16:01:33)

probaj joj pojacat i povecat dozu....
mozda joj je premalo....

nina2108 -> RE: Molim pomoć oko NAN 1 (17.12.2010 16:03:59)

IZVORNA PORUKA: leilany

probaj joj pojacat i povecat dozu....
mozda joj je premalo....

probala sam al ona zaspi i neće više

leilany -> RE: Molim pomoć oko NAN 1 (17.12.2010 16:06:59)

pa jesi ju probala malo onak budit i to? da ti pojede do kraja...
ja neznam kaj drugo jer moja je jela nan..i nije bilo frke...a da se posavjetujes sa patronaznom ili sa dr?

maja -> RE: Molim pomoć oko NAN 1 (17.12.2010 16:21:04)

Ja ne znam šta bi ti savjetovala, moja je na Hippu ali ga jako malo popije i stalno bljucka a već je 5,5mj., sad mislim da ću preći na Aptamil jer kažu da je on najbolji pa ćemo vidjeti

patka -> RE: Molim pomoć oko NAN 1 (17.12.2010 16:30:12)

ja sam imala isti taj problem - bas sve isto, moja mala je 6 tjedana stara. jela je moje mlijeko i nan1, isto je stalno stenjala i nikak da se pokaki, jela bi nan i za sat vremena bi bila gladna i na kraju je dobila pristice po liceu. ja sam sad presla na hipp probiotik i sad se stanje normalizira, pristici se povlace, vise mi ne stenje toliko - tu i tamo. ne znam, jednostavno joj probaj dati nesto drugo pa ces vidjeti, zasto da ti se djete muci. inace ja svojoj zbog toga stenjanja kad kaki dajem i caj od komoraca - koliko zeli - tako mi je i pedica rekla -  mala ga dosta pije jer je ocito zedna.

cerise -> RE: Molim pomoć oko NAN 1 (17.12.2010 17:32:13)

IZVORNA PORUKA: nina2108

Curke moja beba je stara mjesec dana i papa Nan 1 adaptirano mlijeko.Međutim ona stalno se budi i stenje i stalno je gladna pa mislim da joj nan više ne odgovara ali neznam na koje drugo adaptirano mlijeko pređem i hoče li joj to izazvat grčeve ako promjenim adap.mlijeko?upomoć curke
...draga nina...ja sam se neki dan javila sa skoro pa istim problemom moja bebica je bila nezasitna pojela je jednu odredenu količinu i nije mu bilo dosta on bi jos i jos
i dobila sam krasnih savjeta od dragih mama te sam promjenila ad mlijeko ,presli smo na Novalac i od jucer ima promjene a papao je nan1 i aptamil te mu je za sad ovo dobro...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

nina2108 -> RE: Molim pomoć oko NAN 1 (20.12.2010 18:01:46)

Kupila sam Aptamil 1 immunofortis pa ću joj probati od sutra do dati ali me strah da nebi dobila grčeve.Jel moguce da dobije grčeve?????

nina2108 -> RE: Molim pomoć oko NAN 1 (20.12.2010 18:03:42)

A pedijatrica mi je rekla da forsam na Nan-u  da joj ga što više dajem[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

modesty blaise -> RE: Molim pomoć oko NAN 1 (20.12.2010 18:07:42)

Moj je od rođenja na  NAN 1 i mi smo zadovoljni .... Mislim da je to individualno.... Možda tvojoj fakat ne odgovara

BUMBI -> RE: Molim pomoć oko NAN 1 (20.12.2010 21:33:12)

A pedijatrica mi je rekla da forsam na Nan-u da joj ga što više dajem

Ne kužim zašto da na tome forsiraš?
Neznam,na tebi je da odlučiš

Tratina -> RE: Molim pomoć oko NAN 1 (29.12.2010 20:45:46)

Moj mali je isto bio na Nan Ha 1. Ista stvar, jaku grčevi i slično. Mi smo mu promijenili mlijeko i sad mu dajemo Bebimil 1 zeleni. I dalje ponekad teško kaki ali nema grčeve.
Kažu da su sva ta umjetna mlijeka manje-više ista stvar i da nije preporučljivo mijenjat išta. Kad počmeš s jednim da s njim i nastaviš. Ja moram priznat da je meni drago da sam ga promijenila.
P.S. Nan se smatra najboljim izborom umjetnih mlijeka...

Tratina -> RE: Molim pomoć oko NAN 1 (29.12.2010 20:47:33)

IZVORNA PORUKA: nina2108

ej, pazi, moj kad je imao grčeve tražio bi da jede ko da je gladan, al nije bio. Mislim da je njima to refleks kad su u bolovima. Nemoj je pretrpavat mlijekom. Može je stomačić zabolit i ako je prepuna.

Stranica: [1]