zubici (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Djeca



Poruka


mlada mama -> zubici (29.10.2008 14:25:36)

ovako, moj mali nema jos ni 2 godine,a vec su mu ispala 2 zuba, kako??
kada je prohodao sa oko 10 mj. pao ja na stol,a posto je drzao bocicu u ruci puknuo mu je jedan zubic i pokvario se.kako su ostali izlazili tako su se i oni kvarili. i sada neki dan zagrizao je komad mesa i ispao mu je zub, nakon par dana ispao je i drugi[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image] bila sam kod zubarice i pedijatra(prije nego su mu ispali) oboje su mi rekli da mu ne smiju nista raditi, busiti vaditi dok ne bude malo stariji, ja sam mu davala one tabledice fluonatril, ali zubarica mi je rekla da mu to vise ne dajem da to ide ravno u zeludac mu[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image] imate li vi takvih iskustva, sto ce biti dalje s njegovim zubicima? kada ce mu poceti izlaziti drugi?




ZVRK -> RE: zubici (29.10.2008 14:31:26)

vjerovatno od šoka? mala od moje bivše šogi je imala sve zubiće crne(lupio je auto dok je izlzila iz ulaz u zgradi gdje je živjela.prije udara imala bijele).dr isto rekli ne dirati.kada su počeli padati oko 6g rasli su super lijepi zubići.imala 4g kada se desilo.nadam se da će i tvom zvrkiću poslije narasti lijepi zubići




mlada mama -> RE: zubici (29.10.2008 14:40:46)

i ja se nadam jer sam ocajna[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image] ne moze jesti ni meso niti voce.




Stranica: [1]