Dječji doplatak (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Obiteljsko zakonodavstvo

Poruka

mare i gogo -> Dječji doplatak (15.7.2010 13:50:34)

Da li se dječji doplatak dobiva za prošli mjesec ili sad za tekući?

ZVRK -> RE: dječji doplatak (15.7.2010 13:58:09)

kada država daje bilo šta uvijek je u zaostatku tako da zaprošli mjesec u tekućem mjesecu dobješ

mare i gogo -> RE: dječji doplatak (15.7.2010 14:00:47)

ma ja ću dobiti zaostatke pa nisam znala kak da računam

pincirotvajler -> RE: dječji doplatak (15.7.2010 16:55:52)

i mi još čekamo na dječji, dario već prošo 4mj, a od doplatka ni d[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

mare i gogo -> RE: dječji doplatak (15.7.2010 23:30:16)

je dobila riješenje jučer

BUMBI -> RE: dječji doplatak (23.4.2013 13:34:49)

Dali ste dobila dječiji doplatak?
Ja nisam,a inače bude 20[sm=zmeden.gif]

Sunshine28 -> RE: dječji doplatak (23.4.2013 14:56:31)

koji je uopce prvi korak za ostvarivanje prava na dječji doplatak? i da li moguce prokrenuti proceduru bilo kada ili je to sam do određenog roka u godini?

andydea -> RE: dječji doplatak (23.4.2013 15:29:38)

Bumbi dobila jućer[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Suny kad prvi put otvaraš možeš bilo kada...odeš u mirovinski sa svim dokumentima od Em, muž i ti tražite da vam na poslu daju dohodak za godinu-u tvom slučaju pošto je Em rođena u 9mj. i za prošlu i za ova 4mj.traži...ako ti nisi u radnom odnosu, onda traži sa burze potvrdu za dj.doplatak, vjenčani list i popuniš zahtjev kod njih ili kupiš ako ga ima u Narodnim novinama[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Inače se zahtjev predaje do 1.3 svake godine...
Nadam se da sam pomogla[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

BUMBI -> RE: dječji doplatak (24.4.2013 20:51:59)

Ja jos nisam dobila,sve mislim da cu nazvati ili otici u mirovinsko pitati zasto jos nije bilo?
Za L jos nisam dobila ni jedan jer moram dostaviti neki papir od mm iz porezne,ali on ce to tek u 5 mj dobiti,a za D sam dobivala,pa sad neznam sta je bilo...

mišica 666 -> RE: dječji doplatak (25.4.2013 7:53:43)

djeca su ti vezana za dječiji tako ako trebaš dostavit kakvu potvrdu onda oboje ne primaju dok ne dostaviš. nadam se da si me skužila šta hoću reć. recimo moja L ima pravo na dječiji bez obzira na prosjek plaće a za R trebam dostavit papir iz porezne i do tada obe ne primaju ništa jer su na istom rješenju.

mamino zlateko -> RE: dječji doplatak (25.4.2013 8:05:21)

mi dobili djecji 200kn,al rjesenje jos nisam dobila.

newmum -> RE: dječji doplatak (25.4.2013 8:19:38)

Mi smo isto dobili dječji, no ne i riješenje.

BUMBI -> RE: dječji doplatak (25.4.2013 9:44:24)

misice ali sam dosada svaki mjesec primala.I od 2 mjeseca kad smo ponovo predali papire za produuženje za D,a i sve nove za L.Isto tako svake godine sam dobivala i nikada nisam morala taj papir iz porezne dostaviti osim taj prvi put kad smo predavali.Ako i je tako hoću onda dobiti sve zaostatke ili?

mišica 666 -> RE: dječji doplatak (25.4.2013 22:24:05)

dobiješ sve zaostatke od puta. tako je bar meni. ali mene svake godine hebu za još neki papir a svake godine kad predajem papire lipo ih pitam jel to sve i svaki put kažu je i onda nakon mjesec dana moram dostavit još neki drek svake godine drugi.

svrcica -> RE: dječji doplatak (25.4.2013 22:53:13)

Ja taj njihov obračun ne razumijem, ali ni malo. Meni nisu odobrili dječji jer su mi sad uračunali porodiljnu naknadu od prošle godine, a prošlih 6 mjeseci sam dobivala dječji i nisu računali ni porodiljni, ni naknadu s burze. Ne kužim. Sad moram ponovo predati zahtjev da mi ponovo obračunaju primanja, jer nemam više nikakva i daleko smo od onih 1600 kn po članu. Ukinu ga kad ti najviše treba [sm=smiley13.gif].

BUMBI -> RE: dječji doplatak (26.4.2013 6:46:57)

Mm ce u pon otici u poreznu vidjeti jel moze dobiti taj papir pa cu otici na mirovinsko i pitati.
Mene dosada nikad nisu zezali,sad prvi put.A bitno da cu onda dobiti sve zaostatke

mišica 666 -> RE: dječji doplatak (26.4.2013 7:18:07)

svrcica obračunavaju primanja od prošle godine tehnički gledano ove godine primaš dječiji od 2012.

svrcica -> RE: dječji doplatak (26.4.2013 9:35:02)

Misica666, ma to je baš super. Ajde, bar se može uložiti žalba i tražiti preračun da mi gledaju sadašnja primanja. Mislim da bi bolje bilo da traže izvatke primanja zadnja 3 mjeseca, jer netko tko je prošle godine imao primanja, ove godine ih ne mora imati...

Stranica: [1]