|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 19 20 [21]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Generalizirani cistični higrom
11.12.2010 13:59:13   
ivina
uh,rasplakala sam   se tyni kada sam pročitala tvoju poruku,teško je jer je još uvijek sve friško i to nikada neću zaboraviti kao ni jedna od vas. hvala vam cure na podršci.user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 501
   RE: Generalizirani cistični higrom
11.12.2010 15:07:14   
Anoniman
draga, naravno da nikada nećeš zaboraviti, to se ne zaboravlja... trebaš si uzeti neko vrijeme za žalovanje. a onda krenuti dalje. meni je prošlo 6 mj. kad sam ponovo zatrudnila i mislim da mi je ova nova trudnoća baš lijek. iako i sad pomalo strahujem ali nastojim se prepustiti Božjoj volji, vjerujem da će ovaj put biti sve ok.
uzmi si vremena da se duša oporavi.user posted image

(Odgovor članu ivina)
  Neposredna veza do poruke: 502
   RE: Generalizirani cistični higrom
11.12.2010 20:04:21   
tiny
a draga,znam da ti je tesko.meni je proslo tri i pol godine od prvog i skoro dvije od drugog spontanog,i jos uvijek placem kad se sjetim,a to je svaki dan,jos uvijek mi je tesko.nikad necu zaboraviti to,a neces ni ti,samo ce ti s vremenom biti malo lakse.to je jedna rana koja nikada ne zacijeli.user posted image evo,mariachi kaze da joj je ova trudnoca dosla ko lijek sada,a eto ja taj lijek cekam tako dugo,al nema ga,a mene taaako jako boli.nadam se da ces ga ti uskoro dobiti.

_____________________________

mjenjam potpis....

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 503
   RE: Generalizirani cistični higrom
12.12.2010 15:14:10   
anuska08
IZVORNA PORUKA: ivina

pozdrav svima,upravo sam postala nova članica i željela bih sa vama podijeliti svoje iskustvo. U 15 tj.trudnoće morala sam napraviti prekid trudnoće zbog cističnog higroma,inače to mi je bila prva trudnoća. Mislila sam da mi se svijet srušio kada sam ugledala svoju bebu i higrom na vratu. Uz pomoć obitelji koja mi je velika podrška oporavljam se dan po dan.




user posted image user posted image user posted image Dobro došla.. žao mi je draga što ti se desilo i želim ti u skoroj budućnosti user posted image SRETNOOOO

_____________________________

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu ivina)
Neposredna veza do poruke: 504
   RE: Generalizirani cistični higrom
18.4.2020 14:57:05   
Lence90
Postovane/I, vidim da ova tema vec duze vreme nije aktuelna ali bi mi znacilo ako bi neko ko je prosao kroz slicnu situaciju, napisao svoje iskustvo.U 13-oj ned trudnoce, vidjen je suspektovan cisticni higrom na vratnoj regiji fetusa. Ovo nam se jos teze palo jer mi je ovo prva trudnoca, a pre toga tri godine nisam ostajala u drugom stanju. Dva doktora su potvrdila prisustvo, ali nijedan nije izmerio zadebljanje. Savetovano nam je da nakon dve nedelje uradimo UZ I da ako se nije povukao obavezno uradimo amniocentezu. Kazu da se desi da se nekad samo od sebe povuce bez ikakvih posledica.Na dabl testu NT je bila 0.54mm ili 0.41MoM (gin. kaze da se pomucio da izmeri NT jer je beba bila dosta aktivna)Molim vas, pomozite, da li je neko imao slicno iskustvo. Hvala...

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 505
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 19 20 [21]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 19 20 [21]
Idi na:







Anketa

.
пеперутка16

.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!