|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Help jako tvrda i neredovita stolica
7.4.2010 15:14:03   
Arnika
Mia ima 6,5 mjeseci i nema stolicu po 9 dana. Počela sam s nadohranom u 4 mjesecu. papa puno šljive i kruške ali promjena nema. Baš mi se plače i muči jer nemože istisnuti stolicu. help. očajna sam. sve smo probali. na prsima je

Mia Ela 17.9.2009.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Help jako tvrda i neredovita stolica
7.4.2010 15:17:37   
leilany
a siroce malo....
a kaj veli pedijatar?
a ako joj tesko ide stolica van...probaj joj skvrcit nogice prema trbuhu,da se lakse pokaka...tak sam ja par puta svojoj....
..user posted image ..

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Arnika)
Neposredna veza do poruke: 2
7.4.2010 15:24:07   
Ninaa
Kod nas je isto bilo problema sa stolicom. Isto sam je dojila i nije po 4,5 dana kakala, jednom nije 9. Kad smo počeli sa dohranom bilo je problema ko i kod vas nikako da se pokaka, ja sam kad se počela napinjati skinula pelenu i polagano joj dizala noge prema trbuščiću i tak pomagala da se pokaka. to mi je bilo strašno za gledati. Nama je pomagala kašica od kruške i šljive, pila je dosta čaja od kamilice i to tak da u šalici preliješ sa vrućom vodom i držiš vrećicu 1 min i onda izvadiš i dosta zašećeriš. Poslije se to izreguliralo. SAd baš da ne kaka 2 dana dam joj kašicu od fruteka neku sa skutom i voćem i od te se pokaka za par sati, samo mislim da ta ide od 8 mjeseci. Nadam se da će čim prije proći i znam kak ti je! Kod nas se unormalilo čak kaka i svaki dan.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 3
   [Obrisani korisnik]
7.4.2010 15:40:02   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Ninaa)
  Neposredna veza do poruke: 4
7.4.2010 16:01:32   
m600
zašečerena kamilica i probaj bebu na kahlicu staviti kad vidiš da se napinje...tako joj olakšaš....moja isto ima tvrdu stolicu ali uredno kaka na kahlicu...ima 6,5mj...ako ti ne sjedi sama onda nemoj....

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 5
7.4.2010 17:01:21   
Arnika
hvala cure ali to sam sve probala. Kad bi kakala stavljala sam ju na kahlicu, pa dizala nogice i do sad uvijek bi išlo. Dala sam joj čaj od kamilice jako zaslađen, pije čaj za probavu, čak sam danas već drugi put stavila pola čepića. Kupale smo se, masiram trbušćič, skakale u hopsalici. Neznam više kaj da napravim. pa neću ju klistirati! Sad je iscrpljena zaspala.   Pedijatrica je rekla da izbacim brokulu i rižolino no rižolico sam joj dal samo jednom. A meni da moram jesti zelja i cikle. U međuvremenu se moje djetešce ne može i ne može pokakati,a boli ju i napinje se.

kaj velite na kivi? Čaj od kima? laktoza? Ima tko iskustva?

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 6
   [Obrisani korisnik]
7.4.2010 17:08:05   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Arnika)
  Neposredna veza do poruke: 7
7.4.2010 21:42:25   
Zvonki
http://www.ringeraja.hr/forum/%C5%A0to_poti%C4%8De_lak%C5%A1e_kakanje%3F/m_435387/tm.htm

< Poruku je uredio Zvonki -- 7.4.2010 21:43:11 >

Neposredna veza do poruke: 8
7.4.2010 21:53:23   
Ladina mama
IZVORNA PORUKA: Arnika

Neznam više kaj da napravim. pa neću ju klistirati! Sad je iscrpljena zaspala.   Pedijatrica je rekla da izbacim brokulu i rižolino no rižolico sam joj dal samo jednom. A meni da moram jesti zelja i cikle.

Joj, grozno!user posted image Nama je uvijek pomogla kašica od šljive i kruške. i... ZNAM!!!! Palenta! E, to je isto odlično!

Mama je prijatelj kojeg nikad ne prerasteš!

(Odgovor članu Arnika)
Neposredna veza do poruke: 9
7.4.2010 22:08:02   
mala pcelica
i mi smo imali jedan period problema sa kakanjem,isto je znala po par dana ne kakati,ali kad bi kakala nije bilo problema niti se morala napinjati,tj. nije bila tvrda stolica nego normalana....ja sam joj stavljala neke čepiće u guzu pedijatrica nam rekla i za 2 sata bi se pokakala,al sam zaboravila kako se zovu,nešto na P čini mi se...prolax ili tako nekako...

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu Ladina mama)
Neposredna veza do poruke: 10
7.4.2010 23:24:20   
lukici
čula sam da ako navečer djetetu daš kivi da će mu probava proraditiuser posted image
samo ne znam kad mogu počet jest kiviuser posted image

< Poruku je uredio lukici -- 7.4.2010 23:25:20 >

Djeca su za sve ljude njihov život
P-18.06.2008

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 11
   [Obrisani korisnik]
7.4.2010 23:37:55   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu lukici)
  Neposredna veza do poruke: 12
8.4.2010 13:59:52   
Bebys
ja sam svojoj kuhala kravlje mljeko sto masnije i nema problema ..odmah kaka...

Neposredna veza do poruke: 13
11.4.2010 0:49:05   
Arnika
još ništauser posted image
bili smo kod pedijatrice i rekla je neka čekamo bez obzira kaj su crijeva puna. sutra će  10 dan. Luda sam.
Mia se napinje i plače, mi masiramo ko ludi i ništa. izbacila je jutros kakač veličine oraha i tvrdi ko orah. Koma.

Sada je samo na prsima i pije sok od šljive. Čak sam joj prije 48h dala laktoze čak 10g i ništa. neznam koliko još ću morati mučiti dijete prije nego ju pedijatrica pošalje na klistir.

Držite fige da krene.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 14
11.4.2010 1:27:36   
irinabobi
mi smo imali problem 12 dana.cepce je pomoglo.a prirodno krusa i bundeva kuhana

(Odgovor članu Arnika)
Neposredna veza do poruke: 15
15.4.2010 23:58:04   
Arnika
Mia se napokon nakon 12 dana pokakala. Ništa nije pomagalo i onda sam probala sirup šljiva smokva. Ujutro se očistila i sada nemamo problema ;). ujutro papa voćne kašice a navečer palentu na mijeku i super kakauser posted image

(Odgovor članu irinabobi)
Neposredna veza do poruke: 16
24.4.2010 10:41:22   
Arnika
moja beba valjda ima spora crijeva. Po 5 do 7 dana ne kaka i kada primjetim znakove da ju boli (kao previjanje kralježnice, nervoza)počinjem joj davati sirup šljiva smokva s vodom. Zadnji put je trebalo tri dana da se očisti nakon što su se javili znakovi. Stolica joj je i dalje tvrda bez obzira s čime ju hranim i što ja jedem.
Zna li tko kako dugo će to trajati? Ja bi počela normalono hraniti djetešce, uvesti ručak i povrće, a bojim se da će onda stolica biti još tvrđa.

(Odgovor članu Arnika)
Neposredna veza do poruke: 17
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!