|
Gogule -> RE: vodene kozice (22.3.2010 22:17:17)
|
Uriage Pruriced gel IZVORNA PORUKA: cvrčak Ne znam da li tako male bebe smiju Aerius ili Fenistil,ali naša dr ga djeci s kozicama da im smanji svrbež zove ... gel se točno zove Uriage Pruriced gel. dugo treba da se osuši pa da ima nekakvu zaštitu jer ako joj odmah navučem bodi sve se obriše.... Za hipermangan mi je strgo rekla da je Klara premala ..... Poslala sam onda dragog u ljekarnu da mi kupi Rinolan sirup da ju ne svrbi a i ima anestetik pa da mirno spava no magistra mu nije htjela prodati ,tražila ga je ime doktorice da njoj prijavi....a ova mi nije htjela dati recept. UŽASSSS. Fenistil sam imala doma zbog alergija od Roka no bacila sam ga (istekao je rok) a AERIUS imam, al on nema u sebi "Uspavljujuće sredstvo" pa joj ga nisam niti dala,.... a cure vjerujte mi nema gdje nema kozica..osim cijelog tijela ima i po dlanovima , tabanima, u ušima a i u ustima tako da jadna nemože niti jesti.Danas je već 5 dan tako da se nadam da smo brzo pri kraju [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/sloncek.gif[/image] ROKO 20.10.2005. KLARA 20.08.2009.
|
|
|
|