septolete u trudnoci (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

elle1 -> septolete u trudnoci (23.2.2010 8:31:26)

napominjem da sam u 20-om tjednu trudnoce,i grlo me boli,valjda mi preslo od sina jer je i on bolestan,sta ste vi koristili kad ste bile trudne,jel se smije neo angin?ili sta vec?znam da moze sljezov sirup i sinoc sam popila jednu kasikicu i bar lakse iskasljavam,ali grlo i dalje pece[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (23.2.2010 8:36:22)

[Sadržaj poruke je obrisan]

gljiva -> RE: septolete u trudnoci (23.2.2010 8:47:01)

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Čitam upravo na Strepsils Plus(baš su za upalu grla jer sadrže lidokain) piše: Sigurnost strepsils pastila u humanoj trudnoći nije utvrđena,te se stoga ne preporučuje primjena za vrijeme trudnoće i dojenja osim pod liječničkim nadzorom.

Mislim da će ti to pisati na svim tabletama,pa ti je nekako najsigurnije otići kod doktora da ti da antibiotik koji smiješ.

potpisujem. Znam da meni nisu da li septolete u apoteci kad sam rekla da sam trudna.

Joanna -> RE: septolete u trudnoci (23.2.2010 9:47:29)

I ja potpisujem. Nikako ne septolete ni strepsile ni takvo nešto. Kupi si sljezov čaj al ga ne piti nego samo grkljati u ustima i ispljunuti. To je za upalu grla.

curice -> RE: septolete u trudnoci (23.2.2010 9:55:07)

jedino što su meni u apoteci dali kad sam bila trudna je islamos pastile

anaxx -> RE: septolete u trudnoci (23.2.2010 10:00:14)

kad sam ja pitala u apoteci, rekli su mi da su granobil pastile jadine bez tih nekih umjatnih aditiva i da to smijem uzimati...

happy future mum -> RE: septolete u trudnoci (23.2.2010 11:20:59)

kada sam ja bila bolesna, pitala sam ih strepsils,neo angin ili septolete no oni su mi dali neke na biljnoj bazi  od trešnje i propolisa jer kao ove prethodne sadržavaju previše kemije. Znam samo da kada te boli u trudnoći grlo nemoj kadulju ni pod razno, to sam čula, za ostalo pitaj gin., i naravno, uvijek pročitaj upustvo na lijeku.

mišica 666 -> RE: septolete u trudnoci (23.2.2010 12:34:11)

meni je moja doktorica rekla nikakvi biljni sirup ništa samo med i limun i čaj a ako ne prođe odi u doktora možda trebaš antibiotik.

elle1 -> RE: septolete u trudnoci (23.2.2010 12:56:42)

ali meni ginekolog rekao da mogu sirup bijelog sljeza,jos sam ga pila na pocetku trudnoce jer sam isto bila prehladjena kao i sad[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
sad ste me prepale[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

FIONA -> RE: septolete u trudnoci (23.2.2010 12:59:29)

IZVORNA PORUKA: anaxx

kad sam ja pitala u apoteci, rekli su mi da su granobil pastile jadine bez tih nekih umjatnih aditiva i da to smijem uzimati...

ak su to one ko gumeni bomboni od  coca-cole onda je to to...samo te smije se kao u trudnoći...tako meni rekla moja ginićka...niti jedne druge septolete...kao da imaju antibiotik u sebi za blago protuupalne procese...tka nekaj...

pako -> RE: septolete u trudnoci (23.2.2010 13:04:41)

IZVORNA PORUKA: anaxx

potpisujem 

MILLA -> RE: septolete u trudnoci (23.2.2010 13:09:47)

DA,DA...POTPISUJEM. i u trudnoči i dok dojiš jer su to u biti ljekovi-lagani antibiotici..

elle1 -> RE: septolete u trudnoci (24.2.2010 13:39:26)

uzela sam te granobil pastile i dala mi je jos neki surup sto se smije u trudnoci,zove se bronhovit,na biljnoj je bazi

Lady3 -> RE: septolete u trudnoci (24.2.2010 13:46:24)

ja sam cuclala u trudnoći septolete na bazi meda i limuna,meni su bile zakon..

evanda -> RE: septolete u trudnoci (24.2.2010 17:46:44)

Najbolje je pitati ginekologa
Ja sam se pravo iznenadila što se sve smije uzimati u trudnoći

mišica 666 -> RE: septolete u trudnoci (24.2.2010 17:55:49)

IZVORNA PORUKA: evanda

Najbolje je pitati ginekologa
Ja sam se pravo iznenadila što se sve smije uzimati u trudnoći

potpisujem.

Stranica: [1]