RE: Stokke explory - pozitivna i negativna iskustva (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba >> Oprema za bebe

Poruka

seraphyme -> RE: Stokke explory - pozitivna i negativna iskustva (30.9.2011 12:23:38)

ma....WE[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image] elem. stokke kolica. viđam tu u kvartu jednog tatu koji se nekako kao pati dok to vozi. al su jako laka za ubaciti u auto, barem koliko mi se čini

modesty blaise -> RE: Stokke explory - pozitivna i negativna iskustva (30.9.2011 12:27:11)

ahaha...danery- zakon!
adry i s tobom se slažem!

kolica su definitivno preskupa....to je potrošna roba koju buš gurala cca godinu- godinu i pol a onda idu u zaborav!

nikad ne bi spiskala tolko love na tak nekaj
moja susjeda ih ima i kad joj je bebač navršil 7 mjeseci kupila si je jeftina kišobran kolica jel joj je malac zgledal koda je s Marsa opal u tome a i bila mu skučena na sve strane...
[sm=jezicek.gif]

maja5 -> RE: Stokke explory - pozitivna i negativna iskustva (9.12.2011 17:38:47)

probali smo stokke. odlicna su [sm=bravo.gif]. totalno sam zadovoljna. voze se jednom rukom. svi mi zaviruju da mi vide bebu. kolica mi svi hvale i gledaju. i prodavaci u radnjama. kazu da su totalno moderna i lijepa.

martina33 -> RE: Stokke explory - pozitivna i negativna iskustva (28.1.2012 23:10:00)

nemam osobno iskustvo s tim kolicima,ali mislim da imaju barem jednu dobru stranu(pogotovo za nas kaj živimo u gradu i smogu),a to je kaj su iznad metra visine pa dijete nije direktno izloženo ispušnim plinovima...svi znamo da bi se mala djeca blizu ceste trebala nositi jer je najveća koncentracija otrova do metra visine....a što se tiče novaca i koliko su skupa-tko voli nek izvoli kao i uostalom za sve..

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]