Vaginalete iskustva (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

ines -> Vaginalete iskustva (8.2.2010 9:49:22)

Prošli tjedan sam dobila vaginalete zbog upale. Malo sam istraživala od čega to dolazi pa sam na plivinoj stranici našla da može biti povezano i s trudnočom(promjena flore...)što bi bilo prekrasno. Grudi su mi isto dosta tvrde ali bile su i prošli mj. pa to ne uzimam u obzir. Tebam [sm=hudicek1.gif]Dobiti na samo Valentinovo baš bi me mogao i zaobići[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Ima li netko kakvih saznanja. Malo se nadam pa sam eto odlučila to podjeliti s vama.

FIONA -> RE: Vaginalete iskustva (8.2.2010 9:52:07)

draga ja sam non stop na nekim avginaletama...ili upale ili kako ti kažeš promjene flore radi antibiotika tak da imam iskustva...betadine su mi najgore jel su mi pojele gaće obzirom da dnevni uložak nije dosta ak iscuri van kad ustanem ujutro...

kaj se tiće trudnoće, j sam ti cijelz trudnoću skoro nekaj gurala u sebe...bebačica mi je bila velika i zdrava...ne buš dobila niš kaj ti bu štetilo...samo se nadam da si rekla kako radite na bebi i da čekaš jel si trudmna...ak jesi...onda bu svbe ok![image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

ines -> RE: Vaginalete iskustva (8.2.2010 10:05:18)

Hvala, baš danas imam zadnju tu groznu za staviti i gotovo hvala bogu. Moš misliti taman ne uvatilo usred ovulacije.Valjda smo stigli. Plodni dani počeli u petak ja u pon. završila na vaginaletama.Valjda će me taj [sm=hudicek1.gif]više zaobiči.

FIONA -> RE: Vaginalete iskustva (8.2.2010 10:08:41)

ma samo misli da je sve ok..

ines -> RE: Vaginalete iskustva (8.2.2010 10:18:02)

Budem! Kako ti to imaš tako često? Od čega to dođe?

ejmama -> RE: Vaginalete iskustva (8.2.2010 10:30:07)

Ja imam pitanje, nije ovdje tema. Kako su vam otkrili te upale na osnovi Papa testa?

ines -> RE: Vaginalete iskustva (8.2.2010 10:34:01)

Ne. Mene je strašno svrbilo i natekle su mi usne i imala sam obilan iscjedak.

FIONA -> RE: Vaginalete iskustva (8.2.2010 10:34:11)

ja sam jako osjetljiva...čim me zazebe ja upalu mjehura, bibrega ma svega....onad na brisevima...pojačano iscjedak...nakon brisa bakterija u nalazu i moram opet terapiju...može se pokupiti bilo gdje ili zbog promjene u flori one koje su obično u maternici ali pojačana koncentracija kao kod mene sad kaj je bilo morala sam se liječiti...meni rekla da i nakon više od godinu dana nije sv edošlo na svoje od poroda!!!...takva sma i rekl aje moam se posebno paziti...papa test mi je uredan uvijek ali pratim se i čim vidim i malo da ne sekaj mjenja il me probada ja sma na pregledu i uvijek mi je neki drek!![image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

ninolina -> RE: Vaginalete iskustva (8.2.2010 10:34:30)

meni su na testu mokraće, ja sam ih koristila samo jednom u trudnoći s prvim bebačem, ali imala sam i jake iscjedke... Uglavnom kad sam ju stavila bolovi su bili nepodnošljivi kaže dok  da se jako malo slučajeva nuspojava pojavi ali eto meni su smetale na kraju sam uspjela sa brusnicom riješit upalu

ines -> RE: Vaginalete iskustva (8.2.2010 10:35:01)

Otišla kod gin i ona utvrdila. Dala vaginalete i kremu za muža.

lidac0605 -> RE: Vaginalete iskustva (8.2.2010 10:36:55)

Meni prije ove trudnoće na papi nalaz-ponoviti nakon liječenja...i moj doktor meni odma uzeo sve briseve-od svih beštija došo streptokok i enterokok u malom broju,manje od 10 na 3,a to se kakti ne liječi antibioticima...svašta stavljala tipa acidosalusa,vivaga i sl. vaginaleta za poboljšanje flore-nalaz i dalje isti,bit će da su to kod mene domaće životinje [sm=jezicek.gif]
On je reko uzet bris u 35.tjednu opet,ak bu opet takav trebam onda na porodu dobit neke antibiotike da se beba ne zarazi...a kaj s tim dalje[sm=zmeden.gif]Ko bi ga znao...pa nemrem stalno na papi imat upalu ili[sm=zmeden.gif]

ejmama -> RE: Vaginalete iskustva (8.2.2010 10:37:00)

Ma zanima me jel je mama dobila poziv da dođe kod dr. da joj citološki bris-neuredan pa me sad strah?

FIONA -> RE: Vaginalete iskustva (8.2.2010 10:37:06)

nek ti i muž ode napraviti briseve..ja svog sterala...moral je kao i ja popiti tablete...bez briseva na pregledou kod urologa rekli da je sv eok..al bris je pokazao kao i meni...

ines -> RE: Vaginalete iskustva (8.2.2010 10:37:13)

Brusnicom sušenom?ili čajem?

ines -> RE: Vaginalete iskustva (8.2.2010 10:38:57)

Sad je gotovo. Sad smo se izlječili.On je imao onako sitne točkice po glaviču kao ja na usnama.Moro je to mazati Plimikol kremom.

ines -> RE: Vaginalete iskustva (8.2.2010 10:41:04)

Sterat ću i ja svog ako dođe to sranje ponovo. Nego meni je sad drugo.Od vaginaleta ili te kreme meni ti je koža tako se sasušila da sam jučer uzela Pavlovičevu od sina pa se time namazala sad mi je lakše. Jer i tebi bilo tako?

FIONA -> RE: Vaginalete iskustva (8.2.2010 10:41:47)

to su obične gljivice...ali ja vam svakako preporučam da napravite briseve posevbo ti koja pokušavaš ostati trudna...nekada imaš nešto za izlječiti a ne znaš dok se ne zakomplicira..tak sam ja otkrila slučajno bakteriju a zapravo imala naotečen jajovod i bubrege i cistu u maternici kod jajovoda!!...

ines -> RE: Vaginalete iskustva (8.2.2010 10:42:30)

Citološki ti je ja mislim nešto dr. Mene kad su zadnji put zvali (nj.nakon poroda) u piranju je bio cin.

ines -> RE: Vaginalete iskustva (8.2.2010 10:43:29)

Napravila sam papu.To je to?

ejmama -> RE: Vaginalete iskustva (8.2.2010 10:45:43)

IZVORNA PORUKA: ines

Citološki ti je ja mislim nešto dr. Mene kad su zadnji put zvali (nj.nakon poroda) u piranju je bio cin.

Nadam se da nije ono najgore.

ines -> RE: Vaginalete iskustva (8.2.2010 10:48:00)

Što se mene tiče bilo je pa prošlo nakon konizacuje. Uklonili mi dio grlića maternice i idemo dalje!

FIONA -> RE: Vaginalete iskustva (8.2.2010 10:48:34)

IZVORNA PORUKA: ines

Napravila sam papu.To je to?

ne draga....briseve na klamidiju, urea plazmu i takve bleštine...to je nekada uzrok da se nemre ostat trudnom jel organizam sam odbaci radi tih bakterija sve ...ja to malo malo radim ...skoro svaka šest mjeseci osim ako nemam potrebu prije...od trudnoće sam radila nekoliko puta!..i muž isto...

ninolina -> RE: Vaginalete iskustva (8.2.2010 10:49:16)

i čaj i sok i suhe sve sam kombiirala

FIONA -> RE: Vaginalete iskustva (8.2.2010 10:50:23)

IZVORNA PORUKA: ninolina

i čaj i sok i suhe sve sam kombiirala

to je super neovisno o upalama..ja piječ često čaj od brusnice...sok sam u trudnoći...jako dobra stvar!!!

ines -> RE: Vaginalete iskustva (8.2.2010 10:52:41)

Jer to radiš kod ginekologa? Valjda bi mi napravila da sumlja na nešto jer sam svakakvih sranja nakon poroda imala. Od cina iii(predstadij raka grlića maternice) koji je kako sam rekla uspješno otklonjen konizacijom pa mi se upalila Bartolinijeva žlijezda(to je ona za "podmazivanje") koju sam isto morala operirati. Ugl. čuda. Prije poroda zdrava ko dren.

Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>