|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Spavanje na trbuhu
20.7.2009 15:07:54   
Anoniman
Moja taman upravo prvi put zaspala na stomaku, a ja bas o tome danas pricala user posted image user posted image user posted image user posted image pametnica moja, sve ona zna sta joj mama misli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu dominik)
  Neposredna veza do poruke: 26
20.7.2009 15:22:35   
dominik
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27
20.7.2009 15:32:39   
ninishka
bravo za curkuuser posted image user posted image user posted image
moj malisa je samo jedno zaspao na trbuhu i tako spavao punih 15 minutauser posted image user posted image user posted image
vise mu odgovara bok i leda, tak da se sam okrene na leda kad ga stavim na bok...
dugo spava na ledima tak da ga ne forsiram na trbuh spavat
na trbuhu se igramo

...jer ja letim kad sam kraj tebe...
Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010
"Zenska mudrost sagradi kucu, a ludost je rukama razgraduje." (velika Salomonova zbirka izreka 14.1)

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28
20.7.2009 16:04:44   
inna
joj, Domi se toliko vrpolji u zadnje vrijeme i konstantno mijenja poze tijela, ali i mjesta u kimbaću gdje spava.Ipak najdraži mu je polubok/polutrbuh, a noge na rešetki od kimbaća. Ne znam kak to izvede, ali nebi me čudilo da ga nađem da dubi na glavi user posted image

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu ninishka)
Neposredna veza do poruke: 29
20.7.2009 16:07:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ninishka

moj malisa je samo jedno zaspao na trbuhu i tako spavao punih 15 minutauser posted image user posted image user posted image

ista prica, spavala je svega 20 minuta user posted image user posted image user posted image user posted image dovoljno za prvi put user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninishka)
  Neposredna veza do poruke: 30
21.7.2009 17:23:18   
Indy
Moj Patrik počeo sam spavati na trbuhu.  ja sam ga stavljala na bok i sad kad se sam može okretati sam legne na trbuh i tak spava cijelu noć.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31
21.7.2009 17:36:42   
Vjeverica ST
moj sinoć zaspao na trbuhu 5 sati!!!!!! prvi put! inače na vel. krevetu se može okrenit pa zaspe 20ak min na stomaku, a u svome krevetiću se ne okrene na trbuh, iako vidim da voli, kako to? nezgodno mu? ovo sinoć sam ga ja okrenila tj. stavila na trbuh u krevetić nakon podoja

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 32
21.7.2009 17:43:14   
kitty
ivan  od kad se poceo okretat i otkiro polozaj na trbuhu stalno tako spava a duje ako se u snu okrene na trbuh odma se budi,on spava na ledjima i na oba boka

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

(Odgovor članu Vjeverica ST)
Neposredna veza do poruke: 33
21.7.2009 21:26:23   
BUMBIKA
Mij skoro od rođenja spava na trbuhu...

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu kitty)
Neposredna veza do poruke: 34
26.7.2009 22:49:10   
jadran
znala sam je preko dana stavit na trbuh kad nije jadna znala kako drugačije zaspat i lijepo bi mi odspavala tako..
navećer bi ju u početku stavljala samo na leđa pa sa oko 3 mjeseca na bok dok se nije počela sama vrtit i sad se namjesti kak joj paše.. ili trbuh ili bok.. leđa gotovo nikak..

stiglo naše zlato
18.02.2009.

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 35
28.7.2009 16:58:07   
ELISABETH
Meni je pedijatar na prvom pregledu rekao da se ne preporučava spavanje na stomaku zbog SIDS - a ali da je sve to individualno. Moja je curka počela spavati na stomaku prije 15 ak dana i čim je okrenem na stomak zaspe kao top, puno duže i mirnije tako spava pa ja to kombiniram sa spavanjem na boku...

(Odgovor članu jadran)
Neposredna veza do poruke: 36
2.9.2009 13:55:27   
gljiva
Evo moja buhtlica prvi put spava na trbuhu i to već više od sat vremena da se nije javio.
Inače po danu jako nemirno spava , svakih 10-15 min se javlja ,
i neće bit u kinderbetu , već u nosiljci ili kolicima, pa ga moram malo ljuljuškat da ponovno zaspi.
Sad je u kinderbetuuser posted image .

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 37
11.12.2009 16:08:05   
Bebys
moja curica nikada nije spavala na stomaku niti voli kad ju obicno stavim na trbuh da samo malo lezi...
a ima vec 7 mj. kad ju stavim odmah se ispravi...na ledja sama...nevoli to od rodjenja pa ju nikada nisam niti forsirala...

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 38
6.2.2010 8:50:06   
Sagem
Moj sin ima 3 i pol mj i na trbuhu provede po 3 min par puta na dan i odmah u dernjavu... još ne kuži da treba polegnuti glavicu kad se umori... takvim tempom o spavanju na trbuhu ne mogu ni pomisliti user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 39
   [Obrisani korisnik]
6.2.2010 14:42:13   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Sagem)
  Neposredna veza do poruke: 40
9.4.2010 21:07:47   
MKata
Mi najviše volimo spavati na trbuhu i to je tako od kada smo došli iz rodilišta. Ja sam dva dana fosirala na boku i moja mama ga pokušala staviti na trbuh i dijete prezadovoljno. A glavu okreće bez problema iz prve!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 41
9.4.2010 21:38:12   
BruMa
Spavanje na trbuhu nije zdravo zbog SIDS-a i mogućih deformacija prsnog koša.....

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 42
9.4.2010 22:21:25   
MKata
Ma sve ja to znam i kad ga po noći hranim onda ga prevarim pa ga stavim na bok, ali ponekad mi ni onda ne upali. Po danu je ili na leđima ili na boku, ali noću najviše spava na trbuhu. Valjda mu tako paše...

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 43
9.4.2010 22:29:44   
Ladina mama
I mi na početku forsali spavanje na boku pa je selili s lijeve na desnu stranu da se ne bi glavica zaležala. user posted image
No, sad i sama najradije pajki na boku, no zadnjih par dana (noći) se zna sama okrenuti na trbuh i čooooriti... Samo što ne hrče! user posted image

Mama je prijatelj kojeg nikad ne prerasteš!

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 44
9.4.2010 22:41:26   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: Brunina mama

Spavanje na trbuhu nije zdravo zbog SIDS-a i mogućih deformacija prsnog koša.....

dodala bi još i stopala...
nisam maju stavljala na stomak zato jer joj pupak nije otpao mjesec i po dana,a i poslje me nekako bilo strah....spava ili na boku ili na ledjima...

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 45
9.4.2010 23:49:10   
plavka
evo moja je konstantno spavala malo na boku pa završila na leđima da bi već puna 2 tjedna cijelu noć spavala na trbuhu, ja ju stavim na leđa a kraljica se okrene i spava dalje na trbuhu!

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 46
9.4.2010 23:57:32   
Gogule
moja klara spava na trbuhu od prvog dana u rodilištu i puno je naprednija nego neke princeze mojih frendica.
što se tiče rodilišta i položaja sve izgleda zavisi od rodilišta do rodilišta i o vremenu. ja sam oboje rodila u Rijeci. Pred 4 godine " popularno " je bilo na bok....malo lijevi malo desni a sad 2009. je bilo na trbuh preporuka.

Što se tiče začepljenog nosića onda se stavi veliki jastuk tako da dijete bude povišeno i tako lakše diše i nečepi se nosićuser posted image

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 47
8.5.2010 8:39:01   
Sagem
Meni su u rodilištu u Rijeci baš detaljno objasnili da nije dobro da mala beba spava na trbuhu nego na boku. Pogotovo dok sam ne zna okrenuti glavicu.
I kasnije je to potvrdio doktor za kukiće na Kantridi i par fizijatara i naša pedijatrica.
I u jednom trenutku sva sreća da je bio na boku jer je u snu počeo povraćati mlijeko i na nos i na usta, ja sam u šoku ostala... i stalno se pitala zamisli da sam slušala moju mamu ili svekrvu :user posted image   ( i njihovu "staru školu" )

I to čim su mi ga doveli u sobu on je već u krevetiću imao zarolan ručnik iza leđa. Takvu praksu sam i ja kući nastavila.
Tek sad kad je veći i kad se sam može okrenuti na trbuh vidim da mu to paše, ali još uvijek spava na boku ili se sam okrene na leđa.
Neću ga ni stavljati da spava na trbuhu dok se sam ne okrene na trbuh.

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 48
12.5.2010 23:11:35   
mare i gogo
moja kćer spava na trbuhu od 3 mj. života do tad je spavala svega 15min.po danu,a kad sam ju okrenula na trbuh po 4 h popodneuser posted image user posted image

sina neću još on je mali,nek je još na boku i mene je strh sids-auser posted image

a ja cijeli svoj život spavam na trbuhu kad sam bila trudna jedva sam dočekala da rodim,jer mi je bila muka zaspati.....i da nemam problema ni sa kukovima,ni iskrivite noge niti bilo kakve probleme koje se spominju sa tim.A DOSLOVNO SPAVAM CIJELI ŽIVOT POTRBUŠKE I NE PAŠE MI NIKAK DRUKČIJE

(Odgovor članu Sagem)
Neposredna veza do poruke: 49
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Presvlači li vaš suprug dijete, mislim pranje guze i mijenjanje pelene?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!