RE: Carski rez (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porod

Poruka

tina1602 -> RE: Carski rez (13.12.2008 11:32:47)

IZVORNA PORUKA: njanja

IZVORNA PORUKA: ivanaa

niti je bezbolan niti je bezopasan!Mislim da te zene imaju drugaciji pogled na roditeljstvo.
 Ružan komentar.....Mama bebu u sebi nosi 9 mjeseci....hrani ju, diše s njom i živi za nju....Ukoliko želi na carski sa indikacijama ili bez njih, to je njen izbor i neće biti ništa manje mama ako je rodila na carski.....Koliko sam postoje odbačene djece, krivo odgajane, zanemarivane, a rođene vaginalno.... Moj Jan je bio okrenut na zadak...I zbog te situacije, ŽELJELA SAM I MOLILA SE ZA CARSKI REZ. I ponosna sam što sam probala vaginalno (5 sati bila pod dripom), ali i i izdržala najveći strah, biti u opercijskoj sali i vidjeti one njihove instrumente, biti budna dok imaju ruke u mojoj utrobi....Sve sam to izdržala, samo da čujem Janov prvi plač.....I u svakom smislu smatram da sam RODILA i smetaju mi komentari da ako žena nije rodila vaginalno, nije ni rodila......   

potpisujem njanju..
jako ružan komentar

tina1602 -> RE: Carski rez (13.12.2008 11:36:53)

ja sam išla tamo gdje te potpuno uspavaju..
jer u naoj bolnici još nema pravo izbora..

Indy -> RE: Carski rez (13.12.2008 15:23:16)

ja sam rodila carskim rezom. Hvala Bogu pa živimo u 21st, jer u ne tako davnoj prošlosti tko zna kako bi  prošli ja i moj beba. 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]