recepti .....za alergične (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Alergija



Poruka


ljudevita -> recepti .....za alergične (26.9.2007 22:11:03)

Pogledala sam rubriku Recepti i odmah zapazila rubriku za alergične, ali nema ništa osim ovog: "
Lokacija: Recepti >> Za alergične... function prikaziRecept(id) { objDivReceptGlava = document.getElementById('DivReceptGlava' + id); objDivRecept = document.getElementById('DivRecept' + id); if(objDivReceptGlava.style.display=='block') { objDivReceptGlava.style.display='none'; objDivRecept.style.display='block'; } else { objDivReceptGlava.style.display='block'; objDivRecept.style.display='none'; //objLink.innerHTML = ''; //objPuscici.innerHTML = ''; } } Nema nepotvrđenih recepata!
<< Nazad na recepte
................
Ima li negdje recepata za prehranu alergične djece? Ovdje ne vidim ništa.[image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image][image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




jad_ranka -> RE: recepti .....za alergične (2.3.2009 9:43:13)

I ja sam se uključila najviše zbog ovog problema. Ipak, samo pitanje možda nije najbolje sročeno. Recepti za alergične? Širok pojam. Trebalo bi izdvojiti alergene, netko je alergičan na mlijeko, netko na piletinu.....ima puno toga, a u novije vrijeme ima i jako puno alergičnih na konzervanse. Tema "konzervansi" možda postoji? Neznam, osim što na sve strane čitam o kancerogenosti konzervanasa i umjetnih boja i aroma. A ipak se koriste, čak i u hrani za djecu!
[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
I ja sam pogledala rubriku "recepti" i zaista, prazna je. Pokušajmo je popuniti!




ZVRK -> RE: recepti .....za alergične (2.3.2009 9:46:08)

ja nisam nikada gledala u recepte za alergičare iako sam ja alergična na konzervanse.
malo više sam pazila na početku šta piše na proizvodu pa poslije je bilo lakše




Stranica: [1]