nancy -> RE: Široko povijanje (12.9.2009 23:17:33)
|
IZVORNA PORUKA: lissa Moje iskustvo: Rodila sam curicu na carski.U bolnici pedijatri rekli ne treba široko povijati.Na kontroli s mjesec dana pedijatrica je samo pitala kaj su rekli u bolnici i da i ona misli da ne treba i dala mi uputnicu za uzv kukova,čisto reda radi,kakti rutinska kontrola.U Klaićevoj se čeka barem dva mjeseca,pa mi se to učinilo pre dugo i odlučila sam otiči privatno. Sa 7 tjedana otišla na ultrazvuk i ortoped nije mogao vjerovati-jedan kuk nerazvijen,a drugi na pola isčašen!!!!!Nije mogao vjerovati da dva pedijatra i patronaža nisu ništa vidjeli...Sada mora nositi remenčiće bar duplo od onoliko tjedana s koliko smo ih stavili,Znači- 14 tjedana!!! I to je još dobro jer da sam čekala da dođem na red u Klaićevu vjerovatno bi morala na operaciju ili u najboljem slučaju gips!!!Dakle moj savjet -na ultrazvuk što prije ako možete i NE vjerujte pedijatrima nego ortopedima što se kukova tiče!!! uf muke. a mi smo povijali tako samo prvih mjesec ipo dana pa isli na uzv s tri mjeseca sve ok.i sad smo opet bili prije par dana i sva sreca i ostalo je sve u redu.ma cini mi se da to siroko povijanje i ne znaci bas puno.mislim da to sve manje zemalja radi.e sad o cemu ovisi ko to zna.eto mi smo nosili kratko vrijeme i sve je ok
|
|
|
|