Bebe/djeca na svadbi (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Roditeljski razgovori

Poruka

apika -> Bebe/djeca na svadbi (16.6.2009 11:39:43)

Kako sam u subotu bila na svadbi ponukalo me na ovu temu.Tolko male djece još nikada nisam vidjela na svadbama-najmlađi je imao 8 mjeseci!Gazda restorana je komotno jaslice mogao otvoriti!Mislim da je vođenje djece na svadbu mučenje za njih i roditelje,ako imaš malo djete ostavi ga na čuvanju baki/djedu ili ostani doma,pa znaju mladenci zašto nemožeš doć!Voditi djete(male bebe) u onu buku i gungulu smatram neodgovornim.A ni mame i tate se nemogu opustit i zabaviti jer cjelo vrijeme natežu djecu po rukama...Ajd neko malo starije djete,ali kaj se mene tiče ja svog nebi vodila još dugo,dugo na takve događaje.

dikac -> RE: Bebe/djeca na svadbi (16.6.2009 11:58:09)

svadba nije primjereno mjesto za bebe ali roditelji koji nemaju kome pustiti dijete bolje je da odu nego da se ne pojave svojim prijateljima ili rodbini na svadbi. bit će koliko mogu, koliko im dijete dopusti. neće se moći opustiti, uživati, ali će se mrdnuti od kuće i malo promijeniti svakodnevicu.

maja -> RE: Bebe/djeca na svadbi (16.6.2009 12:01:25)

eto, mi idemo u subotu na svadbu i pošto ga nemam kome ostaviti ide sa nama, znam da će se napatiti ali ja moram ići na tu svadbu, a njemu od jednog dana patnje neće biti ništa, i ja se patim kada je on budan po 2 sata po noći pa neka sada bude sa razlogom[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

mama mery -> RE: Bebe/djeca na svadbi (16.6.2009 12:05:49)

i mi u petakm imamo svatove vdit cu klince iako ih imam gdje ostaviti
samo zato sto je lorena uzivljena u svatove cak je jucer ujutro kopala po svom ormaru i trazila haljinu za svatove
nije nikada bila u svatovima kad god smo isli oni su bili kod mojih
a mislim da ce i sada kod njih poslje vecesre
jer i ja mislim da svatovi nisu za djecu zbog buke i glasne glazbe

tikica_69 -> RE: Bebe/djeca na svadbi (16.6.2009 12:56:46)

Ovisi o tipu svadbe....ako je samo svecana vecera, zasto ne.
Uostalom ima puno mama koje nemaju kuda sa djecom, pa otici u crkvu, maticara, pojesti nesto, ostati sat-dva nije nikakav problem ni za mamu ni za dijete.

zaba -> RE: Bebe/djeca na svadbi (16.6.2009 12:59:15)

mi smo bili u svatovima kod bratića kad je Lucija imala 2 god.Bila je dobra,papala i plesala malo i na spavanac.Nikakav problem.

ket -> RE: Bebe/djeca na svadbi (16.6.2009 13:03:12)

zašto ne bi vodili bebe svuda sa sobom...dobili smo dijete šta to znači zatvorit se u kuću,eventualno šetnja i ništa više,ja sam za to da bebe mogu svuda sa mamama...i ja ću se trudit da iskombiniram sva druženja tako da vodim i svoga pišonju sa sobom...ne ostavljam ga nikom[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (16.6.2009 16:07:22)

[Sadržaj poruke je obrisan]

uciteljica -> RE: Bebe/djeca na svadbi (17.6.2009 8:57:05)

Svakome po želj[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image], ja osobno ne bih malu bebu vodila  u svadbenu salu.
Imamo ovo ljeto pregrst  svatova i već sam ugovorila baka servis. D a ne mogu s bakama, ja bih ostala kod kuće. Kad zrce bude veće i kad bude kužila kaj se događa onda ćemo ju voditi, ali sad to zaista nema smisla, po meni.[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

dominik -> RE: Bebe/djeca na svadbi (17.6.2009 9:28:06)

drago mi je da je takva tema otvorena da mogu ispricat svoju pricu, prije dva tjedna udavala se od moje kume kcer, ja sam rekla da cu ici jer kao malu cu ostaviti kod svojih, kako se blizila svadba shvatila sam da je nemoguce malu ostaviti i otici u bjelovar na svadbu, da je u zg ajde jos nekako ali ovako...ona se naravno naljutila na mene...iako sam ja vec dovoljno na sebe bila ljuta jer zbog klinaca nikamo ne mogu ici em zato sto mi je bila jako dobra prijateljica...a s druge strane kum mi snima po svadbama i cesto su na romskim svadbama u italiji i to nekako ovako izgleda...djeca u kolicima sa cepicima u usima i jedna malo veca cca 6 godina ih pazi, kak koje djete pocne plakati mama dodje da cicu, vrati u kolica....ja osobno nisam za vodit djecu ispod godinu i pol dvije...meni je domi sa dve godine spavao u kolicima na svadbi vrlo blizu zvucnika[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] a prije toga plesao, papao i sve kako treba

FIONA -> RE: Bebe/djeca na svadbi (17.6.2009 9:39:22)

mi smo nedavno imlu u Sl Brodu svadbu gdje je MM bio kum i naravno da smo morali ići..kak smo tamo spavali malu vuč sa sobom bila bi mi muka...ona rano zaspi..ja ju ne bi ostavila samu kao onaj engleski par u POrtugalu..znači svadbu bi provela sa malom u sobi..onda bolje da ne iem...ovako je on pajkila u svo krevetiču..taj dan me vidla do podne...drugi smo se vratili popodne...meni je bilo teže nego njoj...

osobno nisam da mala djeca ideu na svadbu ali svadbu tipa parsto ljudi, glasna muzika i slično...ove današnje svadbice kao moja osobno, to ok!..mi smo imali ručak a ne svadbu....dok ne prohoda i nemre sma na wc i sve dok nemre da ne ide ko pilić spat...ja ne bi...ali svatko ima svoje...da zbog nečeg baš moramm ko zna ali i tko zna na koliko dugo, vjerojatno da se samo pojavim!

apika -> RE: Bebe/djeca na svadbi (17.6.2009 13:45:47)

Ne shvaćam ljude koji se ljute na tebe jer imaš malu bebu i nemožeš im doć na svadbu!Ja sam imala nekoliko svadbi u zadnjih godinu dana i nisam išla niti na jednu.Rekla sam mladencima -imam bebu nemogu,svi rekli ok razumijemo al red je da se dođe pozvat u svatove,došli sam poslije kod njih doma (sa bebom) ,darovala ih i sve pet!

Stranica: [1]