Stari čvrsti Kinderbeti??? (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Dječja oprema



Poruka


FIONA -> Stari čvrsti Kinderbeti??? (29.7.2008 17:17:41)

Drage moje,

kako sam već prošla polovicu trudnoće sve više razmišljam o kinderbetu koji nisam nabavila. Zanima me da li netko zna gdje bi mogla nabaviti onaj veliki čvrsti kakav sam i ja sama imala. Ovo kaj danas nude po dućanima samo je za izlog a sve kaj je malo čvršće košta ko bračni krevet i skuplje.

Malo boje na tom staro i malo volje i dobiješ super krevetić koji je pouzdan. Frendica mi je kupila krevet u kojem beba kada je navršila 12 mjeseci nije smjela biti sama bez nadzora da se ne ubije!!! Ne pretjerujem!!

Ako ima tko od Vas da želi prodati još bolje[image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]
E da, kupujem kolica tri u jedan od Prenatala u njihovom dućanu. Da li netko od Vas ima iskustva???[image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




lenny -> RE: Stari čvrsti Kinderbeti??? (30.7.2008 15:08:43)

[image]http://www.lip-poljcane.si/pages_include/proizvod/17/p/filip.jpg[/image]

Naš dečko ima ovu. Sada je več pretvorena u običnu i izgleda tako:
[image]http://www.lip-poljcane.si/pages_include/proizvod/17/p/filip_1.jpg[/image]

Baš je super. Proizvodi jo Lip Poljčane, http://www.lip-poljcane.si/index.php?lang=si&page=proizvod&categorie=1&id=17#

Dobra je za sasvim malu bebu, jer možeš u početku dno dignuti a onda ga pustiš.




slisli -> RE: Stari čvrsti Kinderbeti??? (4.8.2008 16:14:32)

Slažem se s tobom.. mi smo svoj dosta platili tj sveki ga je platila i kada smo ga složili izgledao je kao da je sve od papira a ne od drva!!
Žao mi je što nisam svoj stari prebojala i kupila novi madrac... ja sam htjela da mi se stranica spušta a zašto, nemam pojma tak mi nije nikada bila spuštena.. i sada imam podmetnutu lajsnu ispod te stranice da je I slučajno ne spusti sama i izađe iz krevetiča!!
Sretno!!




Stranica: [1]