|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   osteohondroza
12.3.2009 20:55:04   
Viky
Dobila sam nalaze od rengena kičme i dijagnoza je početak ostohondroze na nekom kralješku.Kad sam pročitala na internetu,prepala sam se jer piše "koštana smrt".Da li netko ima sa tim iskustva?Još čekam pregled specijalista,pa nisam dobila nikakav odgovor.

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: osteohondroza
12.3.2009 21:13:31   
tikica_69
To je prekid dotoka krvi u djelove kicme gdje se odvija mineralizacija kosti odnosno okoštavanje.
Moj mladji klinac je imao Perthesovu bolest koja je podgranak Osteohondroze ali udara na kukove. Dvije godine invaliskih kolica, staka, bolnica i suza.....ali sad je to iza nas.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Viky)
Neposredna veza do poruke: 2
13.3.2009 8:26:02   
Ruža
Stvarno ne znam ništa o tome. Nadam se da će sve biti o.k. Sretno!

Samo luda mama...

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 3
13.3.2009 11:40:53   
Kika83
ajme draga. nadam se da bude sve ok.
joj ko zna šta i mene čeka kad me dokt počne slat na pretrage

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 4
13.3.2009 16:08:26   
Viky
Tikica,u pravu si.Sad sam došla od doktora i upravo mi je to tako objasnila.Ali je rekla da je to kod mene početak i da to mogu kontrolirati fizikalnom terapijom.Navodno je to kod starijih ipak malo lakše.Iskreno se nadam da će mi biti bolje,jer me strašno boli već danima.

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 5
13.3.2009 16:21:39   
Florijan Jakov
sena, super da te dr malo umirila, slušaj što kaže, pa se nadam da će biti u redu user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Viky)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!