Zelena stolica (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba

Poruka

Ruža -> Zelena stolica (12.3.2009 7:42:07)

Mi nikako na zelenu granu sa tom stolicom.[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Od 2 do 3 dnevne stolice koliko ih sad ima, jedna bude rijetka, zelena, sluzava.[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ostale su normalne.
Trebam li se zabrinuti? Jel takva zbog kašica ili da nazovem pedića?

ninolina -> RE: Zelena stolica (12.3.2009 7:45:58)

Možeš provjeriti kod pedića ali mislim da se ne moraš brinuti reakcije su od hrane sredit će se to

vjerae -> RE: Zelena stolica (12.3.2009 7:46:20)

To je reakcija na kašice,probaj stvrdnuti sa mrkvom a ako se nastavi zovi

mlada mama -> RE: Zelena stolica (12.3.2009 7:51:40)

takva ti zna biti reakcija na hranu, inace dok je beba mala kazu da je zelena stolica znak da beba ima grceve ili da je gladna.

Ruža -> RE: Zelena stolica (12.3.2009 8:01:07)

Stalno jede isto, kombinacije mrkva-jabuka, kruška-jabuka, šljiva-jabuka. Buni me što je samo jedna takva kroz dan i to obično ona prije kašice?[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Gladan sigurno nije.

ivanaa -> RE: Zelena stolica (12.3.2009 8:02:36)

kod dojene dijece se to zna dogadati i ukoliko je sve ostalo u redu nema razloga za brigu

vjerae -> RE: Zelena stolica (12.3.2009 8:04:15)

kruška i šljiva jako mekane stolicu,da li sama praviš kašice

Ruža -> RE: Zelena stolica (12.3.2009 8:14:44)

Sama ih radim, smiksam ih u sjeckalici.

vjerae -> RE: Zelena stolica (12.3.2009 8:16:36)

kupi rižine pahuljice pa ih sa time radi

Ruža -> RE: Zelena stolica (12.3.2009 8:22:45)

Ubacim 2 žlice u kašicu jer ih jedino tako zakamuflirane hoće pojesti.

vjerae -> RE: Zelena stolica (12.3.2009 8:28:25)

gle budi malo strpljiva nemoj stavljat voće koje mekša stolicu a i ti malo pripazi što papaš,probaj ubacit bananu,moj bez problema pojede pol banane bez miksanja onako struganu sa žlicom,probaj sa kojom kupovnom kašicom,stavi keks

Ruža -> RE: Zelena stolica (12.3.2009 8:30:48)

Probat ću. Htjela bi izbjegavati kekse, jer je bucko pa se bojim da se još više ne ubuc od njih, probat ću sa bananom.

vjerae -> RE: Zelena stolica (12.3.2009 8:34:11)

ma neće,naravno ako nedaš pretjerano,moj hoće i u ruku pa ga pogricka ,dnevno 2-3 keksića ne predstavljaju nikakvu opasnost od debljanja,samo nemoj dugo bit na voću jel će ti teško prihvatit povrće.sretno sa papanjem 

maca -> RE: Zelena stolica (12.3.2009 9:24:05)

mozda su vam poceli zubi? moja laura ima zelene stolice odkad smo presli na formulu-humanu, i onda sam procitala da je moguce od toga imati zelenu stolicu jer adaptirano mlijeko sadrzi vese zeljeza od majcinoh mlijeka. a s druge strane odkad joj dajem drugu hranu takoder ima zeleniju stolicu tj. kiseliju i to joj je pocelo odkad su zubi krenuli. bas kako si o[pisala rijetka, zelena ,sluzava i neobicno smrdljiva- kisela.. kod nas su to zubi,sad nam treci izlazi i nikad kraja.

njanja -> RE: Zelena stolica (13.3.2009 21:14:28)

mislim da je reakcija na hranu.....probaj malo zvati naše savjetovalište u rijeci-žene svaki dan samo to rade i dati će ti savijete....

Stranica: [1]