|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Prirodna njega ruku uz Olival - nagradna igra!
18.3.2016 6:31:16   
Admin
Preparate za njegu i zaštitu kože trebali bi nanositi nakon svakog pranja ruku, ali ponekad jednostavno na to zaboravimo ili nam to ne dopušta naš dnevni tempo. Bitnu ulogu u njezi ima i krema koju nanosimo, a prirodni sastojci uvijek su najbolji odabir.

U njezi ruku i kože općenito od davnina su poznate dvije ljekovite biljke - lavanda i neven. A upravo te dvije biljke i Olival koristi u svojim kremama za ruke i koncentratima za njegu posebno oštećene kože ruku.

Poklon paket koji uključuje kremu i koncentrat od lavande ili nevena može biti i vaš ako nam u odgovoru na ovaj post opišete svoju dnevnu rutinu njege ruku.

Učinite to najkasnije do srijede 23.03. u 23:59h, a najsretnija 3 dobitnika ćemo objaviti na forumu!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Prirodna njega ruku uz Olival - nagradna ...
18.3.2016 7:38:21   
belina
Pozdrav
Nemam neku ustaljenu formu njege ruku,ali s obzirom da imam suhu kozu, a da smo mi sve zene u svakodnevnin kucanskim obavezama dosta u dodiru s vodom i razlicitim deterdentima-primorana sam koristiti kremu za ruke.
Ujutro nakon tusiranja ih namazem kao i cijelo tijelo,a u toku dana po potrebi-kad osjetim da me koza pocme zatezati. Mazem ih hidratantnom kremom za ruke, a ponekad i sa domacim biljnim melemom. Navecer prije spavanja ih obavezno jos jednom namazem.
Eto toliko od mene.

(Odgovor članu Admin)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Prirodna njega ruku uz Olival - nagradna ...
18.3.2016 13:41:02   
Ela28
Pri pranju ruku koristim blage sapune i vodu sobne temperature to je jako vazno jer ne smije biti ni prehladna ni prevruca.
Kucanske poslove obavljam obavezno u rukavicama i to puno znaci jer voda isusuje kozu.
Za njegu ruku uvijek koristim odgovarajucu kremu koju nanosim nakon svakog pranja ruku.
Pazim da krema sadrzi prirodne sastojke poput nevena,kamilice,lavande...
Prije spavanja nanesem deblji sloj kreme i navucem pamucne rukavice.

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Prirodna njega ruku uz Olival - nagradna ...
19.3.2016 9:27:01   
cokolina_
Budući da imam malu bebu ruke perem minimalno 25 puta dnevno s tekućim sapunom u toploj vodi., no nažalost trenutno ne koristim kremu za ruke premda bih trebala jer su mi ruke suhe.

(Odgovor članu Ela28)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Prirodna njega ruku uz Olival - nagradna ...
19.3.2016 9:50:39   
Ivy89
Radim kao teta u vrticu u kojem u jednom danu prodefilira do 50 djece. U mojoj grupi ih ima 25, ali dijelimo zajednicku sobu u jutarnjem i popodnevnom terminu. To je mnooogo rukica i igranja i stavljanja igracaka u usta i mnogo bakterija. Zato u svojoj smjeni cesto perem ruke i nastojim da i djeca sto cesce operu svoje. No, od toliko pranja ruke su mi suhe i poderane, osobito u Dalmaciji, gdje dodatni negativni ucinak ima i bura koja jos vise isuseje ruke i lice. Ruke postanu perutave, crvene i jako su osjetljive. Iako nakon skoro svakog pranja namazem malo kreme za ruke, cini mi se da mi bas ne pomaze. Trenutno koristim kupovnu kremu koju je jos koristila moj mama, a zove se "48 zastitna krema". Zelim osvojiti ovu kremu jer mislim da bi mi puno vise pomogla!

(Odgovor članu Admin)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: Prirodna njega ruku uz Olival - nagradna ...
19.3.2016 11:28:11   
jops55
Postovani,
osobno posvecujem jako veliku brigu svojim rukama. Lijepe i njegovane ruke uvijek su lijepe i ugodne za oki vidjeti. Jos od malih nogu nekako sam se s mamom navikla da uvijek prije spavanje namazem ruke. Tako da iznad mog kreveta se nalazi uvijek krema za ruke :)
imam bebu od 9 mjeseci, tako da ruke non stop perem te za pranja ruku uvijek dajem prednost krutom sapunu prije tekuceg. Najradije biram sapune ne prirodnoj bazi poput lavande, smilja, limuna i slicno koji lijepo peru ruke a ujedno ih i njeguju i hranu moju kozu. Kad uhvatim vremena rado si malo i noktice sredim, od kad imam bebu nemogu imati duge nokte, al ih radi poraspam i stavim malo ulja za kozicu. u hladnim danima sklona sam da mi puca koza sto zbog cestog pranja ruku al i vremenskih uvjeta. Nazalost rane znaju biti dosta dubuke i cesto pece i boli. Stoga i posvecujem paznju i kremama koje nanosim buduci da mi je vazno da sto vise nahrane moju kozu. Ruke su nam jako vazne, ond su zaposlene cijeli dan i sluze nam stoga zasluzuju samo najbolju i najkvalitetniju njegu :)

(Odgovor članu Admin)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: Prirodna njega ruku uz Olival - nagradna ...
19.3.2016 13:25:45   
angellah
Uh, nemam baš neku rutinu za ruke a to se onda i vidi. Sjetim se namazati ih ali se ne sjetim svaki dan. Također se sjetim ponekad staviti serum na nokte i zanoktice da ih omekša. Tako da su mi ruke suhe jer stalno nešto brišem i stalno su mi ruke u vodi. Mislim da me svaka mama malog djeteta razumije user posted image

(Odgovor članu jops55)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: Prirodna njega ruku uz Olival - nagradna ...
19.3.2016 15:25:52   
BRANKA59
Kako radim na Dječjem odjelu u bolnici moja dnevna rutina pranja ruku je postala opsesija. Kako znamo mnoge bolesti se prenose preko ruku i stoga dnevno, učestalo pranje ruku je moja obaveza da bih sačuvala svoje zdravlje,a tako i zdravlje drugih pacijenata. Pranje ruku kao opsesija se prenosi i na kuću i moja djeca iako su odrasli ljudi uvijek ih podsjećam da operu ruke, kažu mi da imam profesionalnu deformaciju pranja ruku, a šta mogu kad sam takva.user posted image

(Odgovor članu angellah)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: Prirodna njega ruku uz Olival - nagradna ...
19.3.2016 18:20:11   
mmamita
Od svog oca sam pokupila manijakalno pranje ruku 100 puta dnevno a moja kcer vidila od mene pa i ona to radi. Ruke su mi skoro uvijek suhe zbog toga, iako ih redovito mazem. Problem je sto ih mazem sa svakojakim kremama (koja mi prva padne pod ruku), a ni jedna nije dovoljno dobra da mi obnovi kozu na rukama.

(Odgovor članu BRANKA59)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: Prirodna njega ruku uz Olival - nagradna ...
20.3.2016 18:00:44   
amidala
Nemam poseban ritual, ruke prije spavanja namažem kremom za ruke. Pri pranju uvijek koristim tekući sapun, a kad sam negdje vani sa sobom uvijek imam vlažne maramice ili tekućinu za pranje ruku

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 10
   RE: Prirodna njega ruku uz Olival - nagradna ...
20.3.2016 18:50:21   
sorina
Obzirom da imam dvoje male djece, ruke perem non stop, ajoš uz to dolazi pranje suđe i sl,tako da su mi ruke stalno suhe.
Krema za ruke mi je obavezna nakon pranja ruku. U kupaoni, pokraj tek. sapuna ima i losion na pumpicu koji automatski nakon pranja i sušenja ruku nanosim.
Također i u svakoj od torbica kao i na radnom mjestu imam rezervnu kremu za ruke. (netko bi pomislio da mi nisu baš sve na brojuuser posted image , ali ukoliko kožu ruku ne mažem - puca.

_____________________________

Moja dobrica - 07.08.2010
Mamin smješko -02.05.2013

(Odgovor članu amidala)
Neposredna veza do poruke: 11
   RE: Prirodna njega ruku uz Olival - nagradna ...
20.3.2016 20:14:28   
monstrum
Navikla sam da ruke redovito perem i još više njegujem...nema tu nekog posebnog pravila ili rituala...redovito pranje i bogata hidratacija kremama bez parabena...imam ih uvijek nekoliko kod kuće...preferiram one s lavandom ili bademovim uljemm ;)

(Odgovor članu sorina)
Neposredna veza do poruke: 12
   RE: Prirodna njega ruku uz Olival - nagradna ...
21.3.2016 16:42:44   
Durdjica
Kako imam posebno suhu kožu izbjegavam nepotrebno močiti ruke jer mi ih to još dodatno isušuje, ali zato ih mažem kremama i maslacem za ruke bar jednom u sat vremena. Što masnije krema, to mi se bolja pokazala.

(Odgovor članu monstrum)
Neposredna veza do poruke: 13
   RE: Prirodna njega ruku uz Olival - nagradna ...
22.3.2016 20:32:18   
Tia00000
Moja je koza osjetljiva bas jako, svatko tko ima taj problem zna da to nije lako. Cim prva bura zapuse i vani zahladi, zapocinju moji po rukama jadi. Krema mi uvijek mora biti na dohvat ruke kako bi moje ruke oslobodila muke. Dnevno ih vise puta mazem kako bi bile lijepe kad ih na poslu pokazem. Pogledima su izlozene svaki dan, obavezno ih mazem i pred san. Rukavice i krema za moje su ruke prava stvar, cijenim kad ih dobijem na dar. Piling jednom tjedno mojim rukama godi, pravilna njega do savrsenih ruku vodi. O svojim rukama puno brinem a njihova mi koza to vrati, koristiti kvalitetne proizvode visestruko se isplati.

(Odgovor članu Durdjica)
Neposredna veza do poruke: 14
   RE: Prirodna njega ruku uz Olival - nagradna ...
23.3.2016 13:14:50   
mishica2
Otkad se sjećam, imam vrlo suhu kožu ruku. To posebno dolazi do izražaja za hladnijeg vremena kad obavezno prije izlaska moram deblje namazati šake kremom i nositi rukavice, inače mi se ruke u trenutku posve zacrvene, koža se sasuši i počne pucati na pregibima prstiju.
Od kada sam rodila, situacija se općenito pogoršala i za vrijeme boravka u zatvorenom zbog učestalog pranja ruku uslijed njege djeteta, a pogotovo zbog ribanja fleka na robici raznim sredstvima.
Moram priznati, otkako imam dijete, a pogotovo otkad joj je dijagnosticiran dermatitis, punu pažnju posvećujem njezi njene kože, a svoju sam malo zapostavila, te iako nastojim ruke mazati nekoliko puta dnevno (isprobala sam više krema), očito je da još nisam našla adekvatnu kremu koja bi dovoljno nahranila moje suhe ruke i spriječila daljnje isušivanje i pucanje kože...

(Odgovor članu Admin)
Neposredna veza do poruke: 15
   RE: Prirodna njega ruku uz Olival - nagradna ...
23.3.2016 21:58:12   
gps72
Svakodnevno pranje ruku, naravno da zahtjeva pojačanu njegu jer u ovo vrijeme kada niske temperature dodatno isušuju kožu ruku potrebna je kvalitetna krema za ruke. Nakon svakog pranja mažem ruke i moram priznati da se to vidi na njima i izgledaju mekane i zdrave.

(Odgovor članu mishica2)
Neposredna veza do poruke: 16
   RE: Prirodna njega ruku uz Olival - nagradna ...
23.3.2016 22:03:30   
zima1995
Kombinacija ručnog pranja sudja i dvoje male djece koje zahtjevaju puno brige i čestih pranja ruku, moje ruke često čine suhim. Svakodnevno, nakon svakog pranja, namažem ruke jer to zahtjeva suha koža moju ruku. Jedino lijepe i njegovane ruke su odraz zdravlja i brige za izgledom svojih ruku user posted image

(Odgovor članu gps72)
Neposredna veza do poruke: 17
   RE: Prirodna njega ruku uz Olival - nagradna ...
23.3.2016 22:09:58   
Coolseka
Često pranje ruku zahtjeva mojoj koži dodatnu njegu. Zahvaljujući kremicama i svakodnevnoj brizi imam uistinu lijepe ruke. Ne treba puno vremena, to je jednostavno navika da nakon svakog pranja nanesem kremu za ruke.

(Odgovor članu zima1995)
Neposredna veza do poruke: 18
   RE: Prirodna njega ruku uz Olival - nagradna ...
28.3.2016 23:27:29   
Admin
Imamo dobitnice user posted image

List Randomizer

There were 17 items in your list. Here they are in random order:

Ivy89
cokolina_
zima1995

mmamita
gps72
monstrum
angellah
mishica2
Durdjica
Tia00000
belina
amidala
jops55
BRANKA59
sorina
Ela28
Coolseka

Čestitamo!

Neka nam Ivy89, cokolina_ i zima1995 najkasnije do srijede 30.03. pošalju svoje osobne podatke (ime i prezime, adresa, broj telefona/mobitela) na info@ringeraja.hr

(Odgovor članu Coolseka)
Neposredna veza do poruke: 19
   RE: Prirodna njega ruku uz Olival - nagradna ...
28.3.2016 23:37:57   
zima1995
Hvala draga Ringeraja user posted image Podaci poslani user posted image
Čestitke ostalim dobitnicama user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Admin)
Neposredna veza do poruke: 20
   RE: Prirodna njega ruku uz Olival - nagradna ...
29.3.2016 13:48:13   
angellah
Čestitam user posted image

(Odgovor članu zima1995)
Neposredna veza do poruke: 21
   RE: Prirodna njega ruku uz Olival - nagradna ...
30.3.2016 9:25:09   
Ivy89
Hvala puno!!! user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu angellah)
Neposredna veza do poruke: 22
   RE: Prirodna njega ruku uz Olival - nagradna ...
1.4.2016 11:26:58   
mishica2
Čestitam dobitnicama! user posted image

(Odgovor članu Ivy89)
Neposredna veza do poruke: 23
   RE: Prirodna njega ruku uz Olival - nagradna ...
3.4.2016 10:50:14   
sorina
Čestitam dobitnicama!!!! user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Moja dobrica - 07.08.2010
Mamin smješko -02.05.2013

(Odgovor članu mishica2)
Neposredna veza do poruke: 24
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos maloj djeci?

Oznake

Sve najbolje!