|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Što jedete dok dojite?
1.12.2014 14:23:20   
angellah
Otvorit ću temu samo da se mogu izjadati. Evo kao velika ovisnica o čokoladi i slatkom moram je izbaciti jer maleni ima atopijski. Nije dokazano da je od čoko ali kao kravlje mlijeko je najjači alergen i do sad se nisam previše pazila da je bio jadan crven. Sad mi ga žao i eto najveće prokletstvo me snađe da moram ostaviti se predrage čokolade...user posted image Ali ukoliko mu ne bude bolje zbog moje žrtve, vraćam se starom režimu user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Što jedete dok dojite?
1.12.2014 14:24:43   
angellah
I nemojte mi pissti da ima čoko sa više kakaa, sa mlijekom u tragovima... Da, da, kupila sam te ali nije to to... user posted image

(Odgovor članu angellah)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Što jedete dok dojite?
3.12.2014 15:36:49   
keyt
Ne znam što bih ti odgovorila na ovo. Sad da je baš čokolada i općenito majčino mlijeko, bez obzira na hranu, uzrok atopijskom dermatitisu, nekako baš nisam sigurna. Znam da je još uvijek trend izbjegavanje mnoštva namirnica kod dojilja, moja se šogorica pati, ne jede puno toga jer kao nije preporučljivo, a beba joj ima jake grčeve. Ja sam jela sve, još dojimo pred spavanje, a kao beba moja mala je imala grčeve ali u razumnim granicama i do tri mjeseca starosti. Ostalo sve 5. Dobro i kvalitetno sam se hranila, odricala sam se jedino alkohola i preljutog i prezačinjenog, s tim da sam pila puno tekućine (čajevi, voda i slično).

(Odgovor članu angellah)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Što jedete dok dojite?
3.12.2014 16:17:36   
sminkret
Ne znam baš za povezanost atiopijskog i čokolade. Moja curka je imala, i još se zna pojaviti, poprilično jak dermatitis. Ono što je nama je najviše pomoglo a minimalno kupanje. Nikakve kupke, ma koliko maslinova ulja, adreme... stavili, ne može zamjeniti nekupanje. Jednom tjedno kad je gadno, ostatak samo malo brisanje krpicom (voda i maslinovo ulje). Eto, njoj se povukao, ali kad je recimo sezona grijanja, dosta dobi crvene flekov po nogama i guzi. Ona se kratko tušira, a jednom tjedno se zna kupati s bracom. Prošli tjedan smo joj malo dulje dozvolili i baš joj se opet pogoršalo. Sad opet moramo to sanirati danima.
I ja sam probala sa raznim namirnicama, ali s nijednom mi nije pokazalo neku strašnu povezanost. Više je bilo voda, grijanje, odjeća, godišnja doba - jesen i proljeće, vl.maramice i pelene.
I ja ljubitelj čokolade tako da te razumijemuser posted image


_____________________________

Velika seka 12.1.2009.
Braco 25.2.2013.

(Odgovor članu keyt)
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!