|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Odvikavanje - piški, a neće kakati!
10.6.2013 20:29:05   
troubled
cure imamo problem...
franku smo skinuli pelenu, napokon uspješno, prije 10 dana...
prije toga smo u više navrata bezuspješno pokušavali, ali ništa...
sad je on, odjednom, sam odlučio da je dosta i to je bilo to...
nikakvih zapišavanja ni ičega...kao da nikad nije nosio pelene...
traži, popiški se i sve super...
prvi dan se pokakao u tutu i vidio "sadržaj"...užasnuo se i od tada je to bljak i fuj...
do sad je imao jednu do dvije stolice dnevno....a sad drži li drži, po dva dana i onda kad više ne može držati istrese u gaće...
a tek to je bljak i fuj :)
čula sam da neki dečki traže pelenu za kakanje neko vrijeme, ali on neće ni to...
kako mu pomoći?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Odvikavanje - piški, a neće kakati!
10.6.2013 20:32:40   
Renata RR
Bude prošlo, za par mjeseci ćeš se tome smijati. Jedino ćeš trebati još koju kakicu s poda počistiti do tada... user posted image user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 2
10.6.2013 20:34:36   
Ninaa
Draga ne kakanje sam doktorirala od negdje godinu i pol do sad znači s 4 nije kakala po par dana a najduže deset. Isprobali smo svakakve pripravke, išli kod doktora, sve je bila psiha iz nekog razloga nije htjela. Na kraju je presudilo mito i korpucija. Posjela sam je pred stranicu sve. hr. i pokazala crtiće i rekla da svaki put kad se pokaka da može jedan veliki crtić na laptop i sad kaka normalno već je i zaboravila da je to problem i da treba gledati crtić

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 3
10.6.2013 20:43:23   
troubled
gle, moja magda kaka jednom tjedno...ali to je njen metabolizam i kad smo skidali pelene tako je bilo i tako nastavilo...
on sad neće...deklarativno...i drži sve dok ne može više držati, pa krene u gaće...
danas smo uspjeli "uloviti" u tutu...ali nije to to...

renči - nekoliko mjeseci, iz ove perspektive, je jaaaako dugi period :)

imam novi ticker :)

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 4
10.6.2013 20:56:38   
Renata RR
Sada si me podsjetila ninaa, mislim da smo i mi koristili mito ali u obliku čokolade...user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 5
14.6.2013 14:18:43   
troubled
ja koristim naljepnice...kad se popiški i pokaka dobije naljepnicu...
i u međuvremenu smo riješili i ovo....
sad smo totalno bez pelena i jako sam ponosna!!! user posted image

(Odgovor članu Renata RR)
Neposredna veza do poruke: 6
15.6.2013 13:49:57   
Cmelica
Moja isto neće i neće, ne u kahlicu, ne u pelene, onda ju znam u kadu staviti, pa to onda obavi i sam veli "bek" i kaže s prstom

Moj švrćo 05.01.2012.

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 7
15.6.2013 16:33:50   
troubled
nama su pomogle naljepnice....
puuuno šarenih naljepnica i kartončić....svaki put kad se popiški ili pokaka u tutu dobije naljepnicu po izboru na kartončiću...
kartončić i naljepnice su postali jaaako bitni....nešto za što se vrijedi potruditi :)
pokušaj i ti :)

(Odgovor članu Cmelica)
Neposredna veza do poruke: 8
18.6.2013 12:54:51   
crazyblue
mi smo imali problema s kakanjem. piškila bi bez problema u tutu (nikad u gaće) ali kakit nikako. trpila bi po 10 dana, nebi htjela ni u pelenu (imala je tvrdu stolicu)... pomagali smo se sa čepićima, nagradama, razgovorom, pričama, mahanjima govancu isl isl... i kasnije je sama od sebe počela i sve posli bilo ok.

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!