Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kremice protiv komaraca? 25.4.2013 11:07:01
|
|
|
|
MaTana
|
I ja sam koristila chiccove kremice i zujalice... Mozda jos nisu nabavili. Jako dobri su mi bili i oni flasteri, pogotovo jer ih mozes zaljepiti na robu pa nema izravnog kontakta sa kozom.
|
|
|
RE: Kremice protiv komaraca? 25.4.2013 21:26:11
|
|
|
|
maminangel
|
Vidiš Bumbi već danima razmišljam o tome šta bi kupila za te komarce pa baš super da si stavila ovu temu,mi početkom sedmog mj.idemo u Metković-dolinu Neretve i tamo je komaraca invazija,a za ove proizvode od Chicca prvi put čujem,koliko je to para? i da MaTana kakve su to zujalice i flasteri?dajte me prosvjetlite di to ima za kupiti?
|
|
|
|
|
RE: Kremice protiv komaraca? 25.4.2013 22:11:53
|
|
|
|
BUMBI
|
Ja i danas gledala u Dm-u i nema od Chiccasve drugo ima ,sumnjam da ce i dobiti kad vec nema.Neznam gdje da dalje pogledam njihove proizvode,mozda u Tintilinicu oni imaju dosta njihovoh proizvoda...meni ti flasteri nisu bas bili nesta. Maminangel te flastere isto imas u Dm-u,a cijene su tu negdje kao i drugi proizvodi. Nadam se da cu ipak negdje naci ili da ce netko javiti sta drugo da se moze bas za bebe koristiti
|
|
|
RE: Kremice protiv komaraca? 27.4.2013 13:32:27
|
|
|
|
BUMBI
|
Pitala sam u Dm-u za te Chicco proizvode kaže da bi trebali dobiti,kao tek je počelo stizati to za komarce i za sunčanje,e sad kada će doći neznam,Nigdje dalje to nisam našla
|
|
|
RE: Kremice protiv komaraca? 29.4.2013 11:29:17
|
|
|
|
Sunshine28
|
da ne otvaram sada novu temu... da li je ok da kod kuce koristim one nastavke sa utičnice za tabletama protiv komaraca? ako da koje preporucujete? Mi smo prije koristili Spiro i bile su super, ali kao da mi zvoni da mi je netko rekao da su samo neke od Raida ok za djecu mi se davimo u komarcima, moram nesto poduzeti hitno!
|
|
|
RE: Kremice protiv komaraca? 30.4.2013 11:27:08
|
|
|
|
fran
|
bumbi imas chicove kreme za komarce u ljekarni atalic. u donjem gradu su danas trebali dobiti. imas jednu njihovu ljekarnu i u blok centru, pa gdje ti je blize. mozda ima i u jos kojoj, al ovdje je provjereno da ima. oko 40 kn su
|
|
|
RE: Kremice protiv komaraca? 30.4.2013 14:37:56
|
|
|
|
Sunshine28
|
tnx. fran, mi smo u donjem gradu pa cemo svratiti, mozda imaju zujalice - za to smo se odlucili!
|
|
|
RE: Kremice protiv komaraca? 30.4.2013 19:59:59
|
|
|
|
BUMBI
|
fran hvala ti ti na info navodno i u Dm-u trebaju dobiti slijedeći tjedan,otići ću i ja vidjeti. Sunshine javi jel ima kakav učinak ta zujalica?
|
|
|
RE: Kremice protiv komaraca? 4.5.2013 16:51:28
|
|
|
|
komarac1
|
IZVORNA PORUKA: fran bumbi imas chicove kreme za komarce u ljekarni atalic. u donjem gradu su danas trebali dobiti. imas jednu njihovu ljekarnu i u blok centru, pa gdje ti je blize. mozda ima i u jos kojoj, al ovdje je provjereno da ima. oko 40 kn su mi smo svoju isto kupili u ljekarni!
|
|
|
|
|
RE: Kremice protiv komaraca? 5.5.2013 9:19:12
|
|
|
|
BUMBI
|
Ja zaboravila otici u tu ljekarnu,nadam se da ce ih jos imati slijedeci tjedan.U Dm-u prazne police svega toga,pa mozda sad dobiju i tamo. Sunshine jesi ti kupila ono za kolica?
|
|
|
RE: Kremice protiv komaraca? 5.5.2013 13:06:00
|
|
|
|
Renata RR
|
Chicco aparatić kod nas nije imao učinka, svi ostali aparati za u struju su otrovni i nije ih dobro stavljati u blizinu bebe. U kući je najpametnije na prozore (ili na dječji krevetić) staviti mrežu protiv komaraca.
|
|
|
|
|
RE: Kremice protiv komaraca? 5.5.2013 18:30:27
|
|
|
|
Sunshine28
|
nisam nasla zujalicu...sutra idem u dm, nadam se da oni imaju... sta to ne funkcionira? sada sam zbunjena? jer ima netko da ima tu zujalicu i da je zadovoljan?MaTana jer tebi funkcionirala?
< Poruku je uredio Sunshine28 -- 5.5.2013 18:31:10 >
|
|
|
RE: Kremice protiv komaraca? 5.5.2013 18:53:39
|
|
|
|
Renata RR
|
sta to ne funkcionira? Komarcima ne smeta...
|
|
|
|
|
RE: Kremice protiv komaraca? 6.5.2013 13:19:12
|
|
|
|
Sunshine28
|
mi kupili zujalicu chicco, zapravo kupio nam ju dida pa ce nam donjeti poslijepodne tako da ne znam da li radi ili ne....ali odlucila sam se za nju jer mama s kojom setam po kvratu kaze da koristi samo nju za setnju vec dva tjedna i da joj malog nije gricnuo ni jedan komarac, a tu gdje nas dvije steamo uz Dravu ima ih milijun - sa druge strane obale je park prirode Kopacki rit u kojemu se komarci ne smiju tertirati tak da....ako ona kaze da radi onda radi...barem za nasu vrstu komaraca.... za one koji su iz Osijek - u dm-ovima ih nema, nece ih dobiti do kraja 5. mjeseca, nema za sada ni u ljekranama, samo u jednoj, na Gajevom trgu, u onoj maloj ulici preko puta ribarnica od glavne tržnice u kojoj je Croatia osiguranje na uglu...kosta 80kn
|
|
|
RE: Kremice protiv komaraca? 7.5.2013 10:06:29
|
|
|
|
BUMBI
|
Sunny javi jel djeluje?Jer ovo šta je kod nas je katastrofa Nisam baš skužila gdje je ta ljekarna,ali otići ću pronaći,zbunila si me s Croatiom,ona mi je je dalje od tržnice,ali valjda ću naći...a jel imaju i njihove kremice i te sprejeve protiv komaraca?
|
|
|
RE: Kremice protiv komaraca? 7.5.2013 17:05:26
|
|
|
|
Sunshine28
|
jeb...danas pada kisa, nismo isle nigdje po vani pa jos nisam isprobala, mm je probao na terasi ali i on kaze da zbog vjetra nije ni bilo komaraca.... ali uglavnom, ljekrana je - glavna tržnica na Gajevom trgu, dođeš do ulaza za ribarnice, okrenes leđa ulazu i sa preke strane ulice malo lijevo... imaju sve od chicca za komarace cula sam da je dobro kupiti i one narukvice sa insekticidom i stavit ih na rucku od kolica...i to ima u toj ljekrani, ne znam koliko kosta, ali netko mi je rekao 10-15kn....
|
|
|
RE: Kremice protiv komaraca? 7.5.2013 17:46:55
|
|
|
|
BUMBI
|
E,našla ljekarnu,ali radi saamo do 15 h,a ja bila poslije. Otići ću sutra.Neznam sada šta da kupim.Sprej ću uzeti sigurno,svejedno mi i za D treba pa mogu i taj,a vidjet ću još za tu zujalicu,a i te narukvice ću pogledati
|
|
|
RE: Kremice protiv komaraca? 7.5.2013 18:01:43
|
|
|
|
andydea
|
uf ja sam isto još u traženju nečega kaj stvarno vrijedi..jer kod nas je katastrofa već sad su počeli opasno pikati..na prozorima imamo mrežice
|
|
|
RE: Kremice protiv komaraca? 7.5.2013 20:52:07
|
|
|
|
Sunshine28
|
cure suta ujutro cemo Em i ja testirati zujalicu i odmah vam javim kakva je...da ne bacate novac ako ne radi ali mislim da ce biti ok, pa ako je ovoj mojoj mamici iz kvarta dobra ne vidim zasto meni ne bi bila, a i barem tebi Bumbi, mislim da nas dvije grizu rođaci
|
|
|
RE: Kremice protiv komaraca? 8.5.2013 19:43:05
|
|
|
|
Sunshine28
|
nemojte misliti da sam vas zaboravila ali danas nije bilo sto za tjerati! vani hladnjukavo, vjetar, ni jednog komarca...tak da....
|
|
|
RE: Kremice protiv komaraca? 8.5.2013 19:44:11
|
|
|
|
BUMBI
|
IZVORNA PORUKA: Sunshine28 nemojte misliti da sam vas zaboravila ali danas nije bilo sto za tjerati! vani hladnjukavo, vjetar, ni jednog komarca...tak da.... A ja zaboravila prijepodne otići u ljekarnu
|
|
|
RE: Kremice protiv komaraca? 8.5.2013 19:46:41
|
|
|
|
Sunshine28
|
dobro onda da je zahladilo
|
|
|
RE: Kremice protiv komaraca? 9.5.2013 11:28:43
|
|
|
|
BUMBI
|
U Dm-u dobili Chicco sprej,roll-on i gel.Ja kupila i sprej i roll-on .Cijena oko 40 kn.Piše od 3 mjeseca.Zujalice tamo nema
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!