|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Curice i autići/Dječaci i lutke,barbike
14.3.2013 19:14:19   
Tina 21
Ja kad sam bila mala,imala sam u svojoj sobi tepih sa cestom,drugi nisam htjela...voljela sam se igrati neko vrijeme sa autićima..a moj mlađi brat je imao fazu barbika,pa si je tako prisvojio na neko vrijeme moju Barbie kuću,barbike mu nisam htjela dati pa mu je mama kupila novu.. I danas puno djece bude tako,je li i vaše? Koliko dugo to traje? Jel se treba zabrinuti ili je to sasvim normalno?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Curice i autići/Dječaci i lutke,barbike
14.3.2013 19:17:13   
Renata RR
Naš dečko barbike zamisliti ne može... Ali cura voli autiće i ostale njegove igračke.user posted image

(Odgovor članu Tina 21)
Neposredna veza do poruke: 2
14.3.2013 20:11:41   
cuba
Moj R voli rozu boju i bocu Jane na Hello Kittyuser posted image  Nije mu mrsko ni gurati kolica za bebe kad dođe kod prijateljice.
A onda mi s druge strane neki dan kaže da zašto sam mu kupila priču za curice -Mala sirena- i da to dam Emi (Disney bajke ove što izlaze)... ma faza...meni je smiješanuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Renata RR)
Neposredna veza do poruke: 3
14.3.2013 21:27:18   
kisica
Imam dječaka i nikad nismo bili u takvoj situaciji, dok on susjede mali se i oblači kao cura, i vuče torbice i hoda na štiklama.

(Odgovor članu Tina 21)
Neposredna veza do poruke: 4
14.3.2013 21:33:51   
Tina 21

IZVORNA PORUKA: cuba

Moj R voli rozu boju i bocu Jane na Hello Kittyuser posted image  Nije mu mrsko ni gurati kolica za bebe kad dođe kod prijateljice.
A onda mi s druge strane neki dan kaže da zašto sam mu kupila priču za curice -Mala sirena- i da to dam Emi (Disney bajke ove što izlaze)... ma faza...meni je smiješanuser posted image

I mi ih kupujemo..sutra u lov na novu :)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 5
14.3.2013 21:34:47   
Tina 21

IZVORNA PORUKA: kisica

Imam dječaka i nikad nismo bili u takvoj situaciji, dok on susjede mali se i oblači kao cura, i vuče torbice i hoda na štiklama.

Uhh..da imam dečkica,nebi baš da mi hoda u štiklama..možda se mališan igra modnog mačka :)

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 6
14.3.2013 21:54:56   
snowwhite
moje se uredno igra sa sekinim barbikama aona trčis pištoljem od brata......meni je skroz glupo da se igračke dijele na muške i ženske

(Odgovor članu Tina 21)
Neposredna veza do poruke: 7
14.3.2013 21:57:27   
AntonijaV
moja se isto tako igra sa svime što joj dođe pod ruku...i pištoljima od rođaka, i autima...

i taj rođak jednako rako sa njenom kuhinjom i nekim njenim ''ženskim'' stvarima iako je već 7 god.

MARIJA - 08. 05. 2010.

(Odgovor članu snowwhite)
Neposredna veza do poruke: 8
14.3.2013 22:00:19   
andydea
moja Lanči se igra najnormalnije sa autićima i uživa u tomeuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu AntonijaV)
Neposredna veza do poruke: 9
14.3.2013 22:01:58   
Tina 21
imamo i mi nekoliko autića,arbike još ne jer bi im žvakala kosu (u fazi je da sve stavlja u usta) ..

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 10
14.3.2013 22:02:34   
Tina 21
vidi mene..počela mi slova bježati
barbike*

(Odgovor članu Tina 21)
Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!