|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Privatne jaslice u Splitu
8.2.2013 15:22:13   
hast
Drage mame...evo ja sam jučer dobila rješenje i vraćam se radit user posted image . Dijete mi ima 1,7 mjeseci i trebala bi ga upisati u privatne jaslic.Stoga vas molim da mi preporučite neke jaslice gdje ja mogu dijete ostavljat jedan tjedan ujutro,jedan popodne,da su tete dobre,da znam da će mu bit lijepo i zabavno dok me nema. Molim vas pomoć!!!

_____________________________

hast
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Privatne jaslice u Splitu
8.2.2013 16:27:39   
cuba
Moj mališan je sa 1god 9mj krenuo u privatni dječji vrtić "Čarobni pianino". Prvu godinu je išao u Varoš (Plinarska ulica) a od 9mj ide u Brodaricu (nasuprot Jokera). Premjestili smo ga iz razloga što nam je Brodarica ipak bliža bilo pješke bilo sa autom.
A i sam prostor je puno veći, tri su prostorije, jasličari, mališi i veliši tako da svi imaju svoj mir. Ipak jasličari spavaju a veliši npr ne. Odvojeno 2 prostorije gdje jedu ručak.

Inače tete iz oba vrtića su odlične i jako sam zadovoljna sa svima. Nikada mi mališan nije bio mokar, prljav, slinav, gladan, žedan i sl. Uvijek bi mi rekle što i koliko je pojeo za ručak te ukoliko se taj dan nešto dogodilo.
Mi smo se još mislili upisati ga kod Časnih sestara (iza crkve Gospe od Zdravlja). To je jako dobar vrtić i tko god ima dijete tamo je isto zadovoljan. Samo je toliko tražen da bez poznanstva tj veze nema upisa...
Dobar je i Montesorri, tamo dosta aktivno uče i engleski jezik, od prijateljice malena ide već 2 godine i isto je jako zadovoljna.
Eto to su moje tri preporuke, nadam se da sam barem malo pomoglauser posted image
Držim fige da vam prilagodba prođe dobrouser posted image

_____________________________

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu hast)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Privatne jaslice u Splitu
11.2.2013 13:18:34   
hast
Evo ja se sad sve mislim...za taj čarobni pianino sam ili čula super pohvale ili ga ne bi nikome preporučili.Za njih znam da mogu birati smjene,šta meni odgovara,blizu mi i je  i nije (na Pujankama smo),ali ajde s autom smo.Čak su mi rekli da, s obzirom da su privatni uzimaju puno djece (radi novaca),da je to opći kaos dole,da tete ne mogu popratit to sve,da je prije par godina dite izašlo samo i lunjalo po gradu. Joj,ni sama više ne znam...nadam se da ću pronać rješenje,idem sad dalje po forumima čitat pohvale,jer obicno su samo negativni komentari  user posted image

_____________________________

hast

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Privatne jaslice u Splitu
11.2.2013 13:25:54   
cuba
A čuješ, za svaki vrtić ćeš čuti ili pohvale ili pokude. To je jednostavno tako. Sto ljudi, sto čudi. Ono što je nekome u redu drugome može biti ispod prosjeka tako da...
Najbolje da prošetaš do nekoliko vrtića koje uzmeš u uži izbor pa da osobno popričaš sa tetama, pedagogicom ili nekim u upravi. Ipak ćeš tu svoje dijete ostavljati i svaki mjesec popriličan iznos novca ostaviti jer je u pitanju privatni vrtić.

U svakom slučaju sretno sa odabirom i prilagodbomuser posted image

_____________________________

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu hast)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Privatne jaslice u Splitu
11.2.2013 13:36:27   
hast
Ma znam,samo šta te izlude ti negativni komentari.Taman misliš super,našli smo i onda krene. Sutra krećemo u šetnju po jaslicama i nadam se da ćemo se negdi smistit. U svakom slučaju hvala na pomoći!!!user posted image

_____________________________

hast

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: Privatne jaslice u Splitu
11.2.2013 16:19:51   
danijela8
na pujankama imaš više vrtića, Pčelica Maja, Disneyland, i onaj šta ga dr.Krželj drži ne mogu se sitit kako se zove, pogledaj sva 3, tj prvo na zovi da vidiš je li možeš ujutro i popodne pa ako može idi i vidi. Svaki ti vrtić ima mane, svima je stalo do profita, al opet možda vam bude ok. I obavezno ti savjetujerm da predaš u 5.mj papire za državni vrtić, ja sam radila i u privatnim i u državnim  vrtićima i svakako državni su bolji. SRETNO

(Odgovor članu hast)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: Privatne jaslice u Splitu
12.2.2013 14:40:49   
hast
user posted image evo nas,upali smo u Pčelicu Maju!!! Svakako imam namjeru predavat papire za državni vrtić,ovo je sad ovako ispalo.
Sada nam je sljedeći  zadatak prilagodba. A,joooj ko će sad i to tj.kako ću se ja prilagodit ne provodit sa svojim medenim 24 h dnevno?!user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

hast

(Odgovor članu danijela8)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: Privatne jaslice u Splitu
13.2.2013 8:08:19   
danijela8
user posted image user posted image user posted image  Bravo!

(Odgovor članu hast)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: Privatne jaslice u Splitu
13.2.2013 9:26:12   
cuba
Superuser posted image user posted image  Nadam se da ćete biti zadovoljni a posebno mališanuser posted image

_____________________________

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu danijela8)
Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!