|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Privikavanje na kahlicu
13.1.2013 22:38:18   
Renata RR
Kada ste počeli vaše mališane stavljati na kahlicu? Jesu li se brzo privikli?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Privikavanje na kahlicu
14.1.2013 14:03:39   
ucitelj
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image z atemmu i mene jako zanima

<3 Moj anđeo Mihael dosao na svijet 31.07.2011.

(Odgovor članu Renata RR)
Neposredna veza do poruke: 2
14.1.2013 14:12:03   
pincirotvajler
nije nikad imao kahlicu,odmah smo ga učili na wc,naravno ima onu daskicu kaj se stavi na školjku
krenuli sa 2.4mj,kroz igru,bez skidanja pelena,pitala bi ga i kad bi htio stavila ga
uskoro je sam tražio a bio u peleni još
tad smo skinuli pelenu i bio u gačama
sve skupa mjesec dana trajalo,nije bilo problema preko dana
noć malo duže jer se nije budio kad mu se pišalo

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 3
14.1.2013 14:21:25   
Zvonki
Prva curica je već oko prve godine tražila kahlicu kad je osjetila da treba kakati, oko druge godine smo potpuno ostali bez pelene.
Druga curica je isto tako tražila oko prve godine ali trebalo joj je malo duže da sama skuži da treba obaviti nuždu u kahlicu. Možda sam i ja malo pogriješila jer sam forsala a ona nije bila spremna. Nakon što sam odlučila ne nuditi više toliko često, nego samo jednom dnevno, u vrijeme kad je inače kakala, ona je počela obavljati nuždu na kahlici. Dakle, moj savjet - nikako požurivati iz bilo kojeg razloga. Imat će te samo konta učinak.
Trećoj je trebalo najduže. Ona se uredno sakrila u sobu ili negdje gdje nije na vidjelu nikome i obavila u pelenu. Znam da smo oko 2,5 godine još bili pelenaši i da sam brinula zbog toga user posted image  Samo ne treba forsirati, znam da je često i okolina kriva kad onako dobronamjerno komentiraju kako je Vaše djete još pelenaš ali svako dijete je individua. Tako da ne treba gušiti njegovu osobu nego mu pustiti da se razvija kako ono želi, a ne kako mi ili okolina želimo...

< Poruku je uredio Zvonki -- 14.1.2013 14:22:16 >

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 4
   [Brisano sporočilo]
15.1.2013 22:02:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Renata RR)
  Neposredna veza do poruke: 5
11.3.2013 12:09:41   
vandax
Moja frendica je kćer počela stavljati s 6 mj. Iskreno mislim da je to prerano i sada ima 16 mj i još uvijek ju stavlja ali naravno nosi pelenu i ne vrši svaku nuždu u lonu. ja mislim negdje s 2 godine početi, mislim da je tada najbolji period.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 6
11.3.2013 23:25:02   
medoKartonski
Mi se pripremamo ... :) Imamo godinu dana, pa što bude bude

Ne provodite život s osobom s kojom možete živjeti, već s onom bez koje ne možete ... Marijo <3

Naša mala čudo( višta ) ... Iva <3 Rocky

(Odgovor članu vandax)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!