|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Pozz mame i koje ocekuju biti:)
15.5.2012 14:39:20   
Anoniman
Hm kak vec kreniti ovako,rodila sam prije 10mj s tim da sam poslje poroda krvarila 7mj jer je sve bilo rano,a sad mi kasni vec drugi mjesec zadnja je bila u 16.03, i prosli mjesec kad sam trebala dobiti samo se malo pojavilo krvi i to kad se obrisem papirom i sada isto tako,test sam pravila 17.04 i negativan je dali je to mozda posto sam dugo krvarila ili mozda da je trudnoca u pitanju jer i sa malom kad sam ostala trudna isto test pokazao negativno pa me sad zanima vase misljenje,nisam znala na koju temu napisat ak ne spada u to vi prebacita user posted image
  Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Pozz mame i koje ocekuju biti:)
15.5.2012 15:04:20   
Kony
Ako ti beba jos siki onda ti je moguce da ti izostane ustvari da malo imas a malo ne. Najbolje bi ti savijetovala da odmah odes na pregled. Ja sam rodila prije dva tj.i jos krvarim pa sam sva u panici jer je to jako krvarenje. A mislim da bi se vec lagano trebalo smanjiti.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2
15.5.2012 17:55:16   
Amy77
Možda ti je to jer si dugo krvarila pa se sve poremetilo, najbolje ti je da odeš na kontr.pa ćeš biti mirnija, ili za par dana ponovi test.

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 3
15.5.2012 17:57:27   
Anoniman
sto se tice krvarenja sam isla doktoru i zaustavito je s tabletama i sve se vratilo u normalu,i sad mi kasni 2mj pitala sam dali je to mozda uzrok sto ne dobijam menstruaciju jer sam dugo krvarila a malena ne sisa vise.

(Odgovor članu Kony)
  Neposredna veza do poruke: 4
15.5.2012 18:00:36   
Anoniman
da hoce bit to uzrok nego da je trudnoca nije da nezelim vec vec se bojim vise roditi a imam vec troje djece s tim da ovo dvoje nemaju ni 2 god!!user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5
16.5.2012 16:25:53   
ucitelj
o draga moja zelim da ti sve bude ok ja bi osobno napravila test i smirila se i gotovo ne bi cekala pa sta bi bi
ako sta bude nova javi
setnouser posted image

<3 Moj anđeo Mihael dosao na svijet 31.07.2011.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6
16.5.2012 16:44:00   
seraphyme
user posted image aj anonimna , iskilavit ćeš se par godina, onda će bit sve lako

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 7
16.5.2012 22:29:37   
Anoniman
ajme stid me kupovati vise u ljekarni u selu,neki dan sam kupila i pravila ga navecer i negativan a budem u ponedjeljak opet napravila ali ujutro,hvala vam curke srce ste <3

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8
17.5.2012 9:22:27   
seraphyme
pošalji ovaj put mužauser posted image user posted image user posted image

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9
17.5.2012 11:36:28   
ucitelj
e da nema ove seraphym ne bi se nasmijala user posted image user posted image user posted image user posted image ili mozda frendicu neku ako on nece

<3 Moj anđeo Mihael dosao na svijet 31.07.2011.

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 10
17.5.2012 20:18:25   
seraphyme
IZVORNA PORUKA: ucitelj

e da nema ove seraphym ne bi se nasmijala user posted image user posted image user posted image user posted image ili mozda frendicu neku ako on nece
a hebat ga, ako poneke žene mogu poslat čovjeka po uloške, može i anonimka svog po test za trudnoću. i on je sudjelovao u veselici pa nek trpiuser posted image   sve toi je to: kad je muka ajde đuka, kad se je****te đuku ne zovete

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 11
17.5.2012 21:37:48   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: seraphyme

IZVORNA PORUKA: ucitelj

a hebat ga, ako poneke žene mogu poslat čovjeka po uloške, može i anonimka svog po test za trudnoću. i on je sudjelovao u veselici pa nek trpiuser posted image   sve toi je to: kad je muka ajde đuka, kad se je****te đuku ne zovete

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ajoj dugo se nisam ovako slatko nasmijala

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 12
18.5.2012 6:30:06   
seraphyme
to su slavonske mudre izrekeuser posted image user posted image

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 13
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!