|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Rolanje s kolicima
3.5.2012 15:46:38   
jelci
bok svima
nekako sam se namjerila da ću s bebom rolati, i sviđaju mi se pegperego GT  kolica. Imaju kočnicu, amortizere, prednji kotaač pokretan i sve što trebaju imati - muči me jedna stvar - u specifikaciji kolica piše: nisu sa jogging i za rolanje!

wtf??!?!

koja su kolica za rolanje ili za trčanje? da nema upozorenja u specifikaciji? zna li neko? kakva su vaša iskustva?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Rolanje s kolicima
3.5.2012 16:50:43   
mayathebee
Pogledaj da li se još uvijek rade i prodaju Quinny speedi kolica, nama je žena kad smo kupovali slična za ta rekla da imaju kočnicu i baš je naglasila da su za rolanje!

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

(Odgovor članu jelci)
Neposredna veza do poruke: 2
3.5.2012 19:18:08   
Zvonki
Ma gluposti, ja sam sa svojim kolicima (Peg Perego, model 2000 user posted image ) rolala ko' velika. Ako se netko želi rolati sa kolicima to prje svega ovisi o tome kakav je roler a ne o kolicima koje vozi user posted image . Jedino treba paziti da kolica lijepo skreću, ono da ne umreš dok ne skreneš s njima.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu mayathebee)
Neposredna veza do poruke: 3
4.5.2012 8:38:38   
keksić
valjda moraju imati gornju-ručnu kočnicuuser posted image
ak juriš da se možeš zaustaviti user posted image

03.11.1999. - prva srećkica moja iva (iva- šljiva)
15.02.2010. - druga srećkica moja vendy (vendica -švendica)

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 4
4.5.2012 8:51:23   
Zvonki
Kočit će rolama.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu keksić)
Neposredna veza do poruke: 5
7.5.2012 14:22:27   
Nika 24052006
Naša kolica su imala gornju ručnu kočnicu,3 kotača,i sve ostalo što kolica imaju,rolala sam bez da imam pojma šta je pisalo u uputamauser posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!