|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Pomoć! Kontrola krvne slike tijekom trudnoće
24.4.2012 12:22:44   
Malena1979
Bokić curke, molila bih Vas za malu pomoć.

Dobila sam od dr 2 uputnice i nemam pojma gdje te pretrage mogu obaviti i da li se treba naručivati za iste, pa vas molim da mi date informacije ukoliko imate iskustva sa istim :)

Prva uputnica je na TSH/fT4, Feritin, B12

Druga uputnica je na K-KKS, S-Željezo, U-Sediment urina

Hvalaaaaaaa

< Poruku je uredio anaxx -- 8.5.2012 10:53:12 >

Never give up, never surrender ;)
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Pomoć! Kontrola krvne slike tijekom trudnoće
24.4.2012 14:33:35   
ruwenzor
Ja sam u Petrovoj to odradila, rade od 7, ne treba se naručiti ranije

< Poruku je uredio anaxx -- 8.5.2012 10:53:26 >

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu Malena1979)
Neposredna veza do poruke: 2
24.4.2012 16:07:00   
Malena1979
Bok ruwenzor :)

Hvala ti na infu, puno će mi pomoći.

Ti si išla tamo ove godine ili?

Sve ove pretrage si tamo obavila?

To je baš u Petrovoj bolnici ili tamo u onom zavodu za transfuziju u Petrovoj?

Da li treba biti na tašte?

Hvala tiiii

< Poruku je uredio anaxx -- 8.5.2012 10:53:38 >

Never give up, never surrender ;)

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 3
24.4.2012 16:24:27   
ruwenzor
bebalinka mi sad ima 11mj, dakle išla sam na vađenje krvi... hmm... negdje u 10-11 mj 2010 god. (sad kad sam izračunala vidim da i nije najnovija informacija, al valjda će ti druge cure moći reći jel još isto)
da, sve sam tam vadila, i to iza bolnice, u onom zavodu za transfuziju, i bila sam natašte pa je sestra vikala na mene da trudnice trebaju jesti, a meni bilo muka i nisam mogla ni smisliti hranu
nema na čemu, zato smo tu user posted image

< Poruku je uredio anaxx -- 8.5.2012 10:53:52 >

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

Neposredna veza do poruke: 4
25.4.2012 9:13:13   
beba 2
Prva uputnica su hormoni štitnjače i zbilja neznam je li to moguće obaviti u Petrovoj....moju frendicu su prije jedno mj. dana poslali na Vuk Vrhovec  jer se najmanje čeka, ali ona je na kraju otišla u polikliniku Stela mislim da mi je rekla da je jedan hormon 60 kn...jedino ovaj B12 i feritin to zbilja neznam.....
druga uputnica je koliko ja vidim obična pretraga krvi i urina koju obavljaš u ambulanti gdje inače vadiš krv i urin....
s tim da ako ti je hitno i nisu problem novci to sve možeš obaviti u toj poliklinici i nalazi su jako brzo gotovi...npr. ja sam često morala raditi urinokulturu i kada sam išla preko uputnice čekala na nalaz tjedan dana a kod njih je gotov za tri dana i mogu ti ga poslati e-mailom ako ne možeš otići po njih....

< Poruku je uredio anaxx -- 8.5.2012 10:54:13 >

Neposredna veza do poruke: 5
26.4.2012 12:55:00   
malica
Hormoni štitnjače, feritin i B12 vadiš u bolnici prema mjestu prebivallišta- trebalo bi ti pisati na uputnici( otkad rade kompjuterizirano u pravilu ih program automatizmom traži da odaberu ustanovu), ostalo radiš u  svom labosu u domu zdravlja (ili u ordinaciji opće prakse ti vade krv - već neko vrijeme bi to trebale raditi sestre u ordinacijama) gdje i inače vadiš krv i daješ urin. Što se tiče privatnika, ja u Breyeru redovno radim tumorske markere i nije preskupo, što se tiče KKS pitali za mm i mislim da su izvalili cijenu 700tinjak kuna pa smo lagano odustali.

< Poruku je uredio anaxx -- 8.5.2012 10:54:25 >

moja mala maza.... 5.10.2009

(Odgovor članu beba 2)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!