|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Ne čuje se srece!!
19.4.2012 16:39:57   
Icecaffee
Pozdrav!!! Zadnja vještica mi je bila 2.3. dva tjedna nakon toga svi bolovi i svi simptomi kao da trebam dobiti ali nikako da stigne. Tjedan dana nakon toga lagane mučnine i pospanost. Napravila test 13.3. i on pozitivan..... plus velik ko kuća. Prije toga dugo pokušavali, ja policistični jajnici, on variokela prvi stupanj. Nakon bezbrojnih pokušaja oko godinu dana, odlučili smo malo stati prije nego krenemo opet i baš kad se prestali truditi evo ti ga user posted image .
Ali sad dolaze problemi, nakon implatacijskog krvarenja koje je bilo oko 11.3. ne prestaje mi smeđkasti iscjedak,vrlo vrlo slabi ali prisutan. 17.3. bila na pregledu i uzv, nalazi ovakvi: u rodnici osrednje tamne tekuće krvi, jajnici uredne veličine sa sitnim anehogenim uključenjima, u kavumu vidljiv gestacijski mjehur sa žumanjčanom vrećom 2,7 mm te inicijalnim odjekom za plod CRL 3 mm (+6/7) bez jasno vidljivih otkucaja.
Dobila mirovanje i utrogestan 2*2 vaginalno. Kontrola za dva tjedna.
Sve me to sad malo brine,osjećam laganu nelagodu u području trbuha, neke lagane kontrakcije, ali ništa strašno i mučnine me jako muče.
Doktor je rekao da je presitno za 6 tjedana da je vjerojatno manje, pa me to malo tješi. Da li ima netko slična iskustva ili kakav savjet??
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Ne čuje se srece!!
19.4.2012 16:44:55   
mala pcelica
ne brini draga to je još rano da se vide otkucaji,na iducem pregledu ce sigurno biti sve ok...sto se smedjeg iscjetka tice i ja sam ga imala oko 7 tjedna,al kod mene je bio hematom u pitanju isto mirovanje i utrogestani 3x2 vaginalno do 20 tt i sve 5...sad moja mrvica ima skoro 3 godine user posted image
sretno i samo miruj user posted image
i da zaboravih reci da sam i ja imala grčeve na početku trudnoće i osjećaj kao da cu svaki čas dobiti čak i kad sam saznala da sam trudna ....

< Poruku je uredio mala pcelica -- 19.4.2012 16:47:01 >

(Odgovor članu Icecaffee)
Neposredna veza do poruke: 2
19.4.2012 16:46:01   
ruwenzor
mislim da je rano za otkucaje, tek sa 7-8 tj se mogu čuti, pričekaj do kontrole, odmaraj i ne živciraj se, držim fige da bude sve ok user posted image

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

Neposredna veza do poruke: 3
19.4.2012 17:07:06   
mala99
Ma daj se ne sekiraj , ti doktori nekad pričaju, a da nemaju pojma. I meni su isto rekli, bila sam sa 8 tjedana, a ona kaže da je to malo, da je možda tek 6 tjedana itd. Tada sam otišla kod privatnog doktora koji je rekao da ne vidi u čemu je problem, po njemu je bilo sve ok.

I tako dođem ja opet kod iste doktorice sa 12 tj. i ona se kao začudi i gleda na ultrazvuk i kaže: ovo dijete ti je savršeno, sve odgovara u dan.!!!???

Pa sad ti budi pametan, mogu samo misliti da je prvi put krivo vidjela, a ja sam skoro umrla od brigeuser posted image

I ja sam imala to krvarenje, prošlo samo od sebe.

Razmišljaj pozitvno i sve će biti ok, doktori nas nekad zabrinu bezveze.

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 4
19.4.2012 19:59:16   
mirna32
draga moja ne brini...otkucaje srca slusaju se tek oko 8-9 tj onda du jasni prije ne..ja sam bila s 5 tj na prvom pregledu bila je vidljiva samo zumanjcana vrecica od 5 mm..i to je to na iducem pregledu mi je slusao otkucaje srca s 9 tj i mjerio crl...i onda s 11 tj sam imala krvarenje i lezanje u bolnici 4 dana...s terapijom...i evo sad sam u 23. tj i sve je super...bas smo jucer isli na 4d uz...:) ne sekiraj se...pritisak koji osjecas je sasvim normalan u pocetku trudnoce...

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 5
19.4.2012 20:21:59   
Icecaffee
Joj hvala vam puno svima...... Puno ste me utješile!!! Od danas sam na bolovanju da malo dođem sebi, samo ležim i ne mičem se i to me ubija....
Ja se isto nadam da će biti sve dobro!!!!

(Odgovor članu mirna32)
Neposredna veza do poruke: 6
20.4.2012 1:21:10   
Krky
Normalno je da se otkucaji jo i ne vide. Meni s 4 tjedna nisu vidjeli ni gestacijsku vrećicu, a kad su je, dva dana poslije, uočili, sumnjali su da je to "bebina sobica". A eto, 17. tjedan ide. Ja sam isto imala grčeve u lijevom jajniku, i smečkasto krvarenje, pa nakon mjesec dana laganu sukrvicu...sve to može biti normalno.

MAMA SA 6 ******

Neposredna veza do poruke: 7
20.4.2012 14:22:55   
uciteljica
Imala sam pred tri godine identičnu situaciju,uplašili me svačime, a na kraju je samo trudnoća bila manja od izračuna. Najprije je vrećica bila prazna, pa srce nije kucalo, pa ovo pa ono. A sa 8 tjedana malo srčeko je kucalo sve u šesnaest. Bila sam luda od brige, pronašla si simptome svih mogućih bolesti,user posted image user posted image user posted image ...
To srčeko koje mi je zadalo glavobolje, danas ima 3 godine, zove se Paula,  tvrdoglava  je do besvjesti, i volim ju više od života, user posted image user posted image user posted image .

Preporuka jedne učiteljice i mame: uvali se u krevet, daljinskI ispred sebe, gledaj sve moguće sapunice (I ONE STAREM MEKSIČKE, user posted image user posted image user posted image ), udovolji potrebi za slatkim sa najvećom Milkom i razmišljaj o tome kako ćeš biti M A M A

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

Neposredna veza do poruke: 8
20.4.2012 16:26:08   
ucitelj

IZVORNA PORUKA: uciteljica

Imala sam pred tri godine identičnu situaciju,uplašili me svačime, a na kraju je samo trudnoća bila manja od izračuna. Najprije je vrećica bila prazna, pa srce nije kucalo, pa ovo pa ono. A sa 8 tjedana malo srčeko je kucalo sve u šesnaest. Bila sam luda od brige, pronašla si simptome svih mogućih bolesti,user posted image user posted image [image]http:
Preporuka jedne učiteljice i mame: uvali se u krevet, daljinskI ispred sebe, gledaj sve moguće sapunice (I ONE STAREM MEKSIČKE, user posted image user posted image user posted image ), udovolji potrebi za slatkim sa najvećom Milkom i razmišljaj o tome kako ćeš biti M A M A

slazem se sa strukom u potpunosti i javi sta je bilo na pregleduuser posted image

<3 Moj anđeo Mihael dosao na svijet 31.07.2011.

(Odgovor članu uciteljica)
Neposredna veza do poruke: 9
20.4.2012 18:33:12   
marči
Još je rano...strpi se barem 2-3 tjedna ..ja sam u 9tj prokrvarila...jako uz užasne bolove došla u bolnicu u 2 gradu rekao mi je da sam imala spontani i da beba ne odgovara veličini i nema otkucaja srca!!! poslao me na kiretažu...ja sjela u auto i krenula za doma u svoju bolnicu, srećom su mi napravili uzv i sve je bilo ok...srce normalno kuca beba ok, ja svih 9 mj, na mirovanju i duphaston do 13 tj.....eto uredno u 37 tj...odbrojavamo sitno. Uvijek traži 2 mišljenje miruj i strpi se još malo da naprave pregled kada se sve lijepo vidi i da budeš sigurna...a bolovi su normalni kao da trebaš stvari dobiti, onako grčevi neki...mene su cijepali bolovi kroz kičmu toliko da nisam mogla disati ni pomaknuti se...e to nije normalno....a sukrvica u manjim količinama je normalna i ok dok god nije sviježa krv ili obilnija...a sada happy thoughts i kao što su ti napisali ležarina i sapuniceuser posted image Sretno!!!

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 10
23.4.2012 10:53:45   
ucitelj
jel ima sta nova kod tebe Icecaffee

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 11
25.4.2012 15:33:57   
Icecaffee
Evo upravo došla sa ultrazvuka!!!! Evo nalazi: uterus u av f, sa Gv i EO 8 mm, KČS+ + jasno vidljivi, jajnici uredne morfoligije!!!
Srce kuca, sve je uredu, malo je kasnije začeće nekih 5-6 dana tako da se trudnoća ne računa školski po PS-u pa je i bebač manji nego šta bi trebao ustvari biti za 8 tjedana (kad je ustvari 7 i nešt sitno)!!
Sve je ok, ima malo krvi ali kaže dr. da je sve uradno i da se ne brinem!!! I dalje utrogestane 2*2!
Bebač mi je jako puno naraso od zadnjeg ultarazvuka... baš puno!!!
Sve ja za sad super samo što mi je još muka po cijele dane i noć!!! Jedva čekam da to prestane da mogu i normalno jesti, sad mi sve smrdi i od sveg mi je muka!! Al sve se da preživjeti!!
Hvala svima puno što se brinete za mene!!
Veliki pusić svima!!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 12
25.4.2012 15:42:20   
PinkyFunkyBirdy
Icecaffee, iskrene čestitke na maloj mrvici koja raste! user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 13
25.4.2012 16:09:47   
mala pcelica
eto vidiš da si se džaba nervirala user posted image srculence je tu i kuca user posted image user posted image user posted image sad uzivaj koliko ti mučnine dopuštaju user posted image

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 14
25.4.2012 16:12:44   
sina
user posted image user posted image user posted image super kaj si nam javila i sretno dalje u user posted image . i moja trudnoća je bila 2 tjedna manja,tako da kad sam išla na pregled nije se vidjela(s tim da nisam ni znala sam trudna),pa kad su mi za par dana krenule mučnine ja sam bila uvjerena da je viroza,promjena klime zbog mora i ne znam kaj sve ne,a kad ono user posted image .

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 15
25.4.2012 16:13:41   
Tanjica Tanja
user posted image user posted image user posted image user posted image Uživaj sadauser posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 16
25.4.2012 16:52:25   
pincirotvajler

IZVORNA PORUKA: Icecaffee

Evo upravo došla sa ultrazvuka!!!! Evo nalazi: uterus u av f, sa Gv i EO 8 mm, KČS+ + jasno vidljivi, jajnici uredne morfoligije!!!
Srce kuca, sve je uredu, malo je kasnije začeće nekih 5-6 dana tako da se trudnoća ne računa školski po PS-u pa je i bebač manji nego šta bi trebao ustvari biti za 8 tjedana (kad je ustvari 7 i nešt sitno)!!
Sve je ok, ima malo krvi ali kaže dr. da je sve uradno i da se ne brinem!!! I dalje utrogestane 2*2!
Bebač mi je jako puno naraso od zadnjeg ultarazvuka... baš puno!!!
Sve ja za sad super samo što mi je još muka po cijele dane i noć!!! Jedva čekam da to prestane da mogu i normalno jesti, sad mi sve smrdi i od sveg mi je muka!! Al sve se da preživjeti!!
Hvala svima puno što se brinete za mene!!
Veliki pusić svima!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

Neposredna veza do poruke: 17
25.4.2012 18:37:45   
mamacita
Odlicno!!user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 18
25.4.2012 21:11:39   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 19
25.4.2012 21:26:54   
cuba
Čestitam na trudnoći, uživaj u narednih user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 20
25.4.2012 22:10:46   
stars777

IZVORNA PORUKA: cuba

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matija 28.09.1994.
Ivona 12.06.1999.
Lana 22.08.2010.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 21
25.4.2012 23:16:46   
maryann01
user posted image user posted image user posted image user posted image uživaj u trudnoći,a i mučnine će brzo proći

moj quatro
Josip 20.04.2002. 3350gr 50cm
Viktorija 24.07.2003. 3330gr 50cm
Andrej 27.01.2011.3500gr 52cm
Fran 17.02.2015.3200gr 50cm

(Odgovor članu stars777)
Neposredna veza do poruke: 22
26.4.2012 7:55:13   
ucitelj
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jej cesttam sad polako opusteno i uzivaj

Neposredna veza do poruke: 23
26.4.2012 8:14:16   
Lotte
Sva sreća ovoga svijeta tebi i bebici!user posted image

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 24
26.4.2012 8:19:05   
modesty blaise

user posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!