|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   kako zabaviti 4-godišnjakinju
14.12.2011 16:45:21   
krijesnica3
rodila sam i sinčić je sad 2mj.star, kčerkica je kod kuće samnom uzeli smo je iz vrtića zbog financijskih razloga i vidim da joj fale djeca i društvo za igru. malo gleda crtće, za bojanje nije zainteresirana, puzle i ostalo sve je kratkotrajno. hvala bogu da živimo sa roditeljima pa otiđe malo van kod njih i da ne moram kuhati sad jer kad mali spava imam čišćenje, spremanje, peglanje i tako svaki dan nešto, malo vremena mi ostane za nju, suprug isto radi pa je navečer umoran od rada i stresa na poslu. znamo se ići prošetati sad često pa da smo bar malo s njom sami. tu u našem mjestu nema nikakvih aktivnosti za djecu osim vrtića. mislim da i drugi imaju takve poteškoće nisam jedina valjda, budemo pričekali dok sinčić  naraste još pa ću joj moći posvetiti više pažnje koju treba, glavno da joj stalno ponavljam koliko je volim puno i tako.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: kako zabaviti 4-godišnjakinju
15.12.2011 11:31:50   
seraphyme
KOMPJUTOR  šalim se  user posted image  znam da se klinke vole igrati s onim malim šalicama tanjurićima i sl.

_____________________________

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu krijesnica3)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: kako zabaviti 4-godišnjakinju
15.12.2011 12:34:08   
kanader
probaj ju više uključiti u svoje poslove..malo mi taj tvoj opis zvuči ko da je dijete na čekanju da beba odraste malo, pa da i ona opet dođe na red.daj joj da ti pomaže u kuhinji(dobro, bit će nereda ali nije to najstrašnije)daj joj plastični nožić pa nek sjecka krastavce , kuhana jaja(ja sam to obavezno svojima uvalil kad sam radil francusku salatuuser posted image )škarice i krpice pa nek "kroji" nešto za bebe dok ti kuhaš ili spremaš,skupa mjesite kolače....dijete ne kuži da tebi sad fali vremena zbog bebe i po mom iskustvu samo možeš izazavati ljubomoru.imaš sto načina zaokupit djete i zabavit ga samo malo treba razmislit.i njoj bude sigurno ljepše da se druži s tobom, još ako joj veliš koliko ti je pomoglauser posted image , neprocjenjivo

_____________________________

letio sam nekad, letio i ja...imao sam krila ,krila leptira

(Odgovor članu krijesnica3)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!