|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Rodilišta i dojenje
29.11.2008 15:24:46   
anne
Koliko su vam u rodilištu pomogli s dojenjem?
Meni isu oba iskustva jako pozitivna. Pogotovo ovo drugo od kada je Sveti duh postao bolnica prijatelj djece. I susuretljivost i podrška i praktični savjeti.user posted image

_____________________________

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Rodilišta i dojenje
29.11.2008 16:34:05   
maja
Meni nikako, grozno, užasne su bile. Možda bi i dojila u bolnici da mi je imao tko pomoći, pa i preporučiti šeširić. Kad su me boljele pitala sam kako da ih masiram, ona mi je sa vrata rekla kružnim pokretima i nestala, a ja ostala skamenjena jer nisam znala kako da šta počnem. Grozno, grozno, ali za drugi puta sada znam.

_____________________________

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Rodilišta i dojenje
29.11.2008 21:04:01   
njanja
prvo moram reći da nakon poroda i povratka na odjel sa intenzivne, imala sma dojam kao da je netko zatvorio pipu budući da sam od 5 mj trudnoće svaki dan bila mokra od kolustruma.....inače, sestre su mi jako pokušavale pomoći, ali koliko god su pomagale, toliko su me sa različitim savijetima zbunjivale...uzmi silik.bradavicu, izdajaj, daj mu cicu, izdoji pa mu daj na bočicu, imaš uvučene bradavice, on ima čudno nepce....ma svega je bilo....doma sam otišla sa kutijom bebimila i nisam znala da li ću opće dojiti.....kada smo stigli doma pa do 3. janovog mjeseca dojila sam i dalje sa silikonskom bradavicom (kutija bebimila je još neotvorenauser posted image )...

_____________________________

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!


"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Rodilišta i dojenje
27.12.2008 12:52:31   
ROZI
Prema meni i drugima su sestre bile užasne,dođu.stisnu ti dojku koja užasno boli i kažu ti da dojiš.Sa prvim sinom su mi se upalile kada sam došla iz bolnice,dobila sam temp. 39 jer nisam znala da se moram između obroka izdajati jer sam imala dosta mljeka,sa drugim sinom sam uzela izdajalicu u rodilište ali mi je jednu dojku raskrvario pa sam mu morala davati samo jednu a drugu izdajati,sve je to prošlo i svakoga sam dojila jednu i po godinu,nadam se da ću tako i trću bebu!!!!!

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!