|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Pomoć - jaslice u Puli?
6.4.2011 14:25:10   
pula25
Drage mame koje ste iz Pule ili blizu Pule treba mi pomoć.
Možda sam dobila posao i trebala bi brzo početi raditi. Moja curka ovaj mjesec puni 1,5 godinu. I nemzam u koje jaslice da ju probam ubaciti. Bili smo predali papire kad su bili upisi ali ja nisam dobila posao pa nije niti upisana.
Bili smo se prijavili za jaslice Šiljo za koje sam čula da su dobre ali u međuvremenu se pojavio jedan problem po pitanju tih jaslica. Naime nemaju tepih na podu i pod im je jako hladan a klinci su najčešće samo u štramplicama pa se lako prehlade a moja žabica je od mene nasljedila preosjetljivost pa samo malo da je na podu odmah pokupi upalu mokračnih kanala i sto čuda. I ovako smo stalno na terapiji a još da je tamo na ledenom podu - ne želim niti pomisliti kako bi bilo. Inače jaslice su odlične, tete su super i sve drugo mi je odlično ali eto to je veliki minus u našem slučaju.
Znate li vi koje jaslice gdje hladan pod nije problem i da je i ostalo u redu.
Još ako mi možete pomoći kakva je procedura po ovom novom pravilniku za upis van upisnog roka?

_____________________________

MALI ANĐEO NAM DOŠAO...
...NIKA 21.10.2009
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Pomoć - jaslice u Puli?
7.4.2011 8:07:22   
sm_h
evo mi od 9.mjeseca idemo u jaslice iznad giardina,u pužiće.jako sam zadovoljna,tamo je toliko toplo da je po meni i pretoplo.velike su prostorije,puno svjetla,super tete.Najbolje bi bilo da odeš do tamo,na ulaznim vratima ti stoji plakat,šta se sve treba donijeti za upis.E sad,mi sada predajemo dokumente za nastavak boravljenja u jaslicama.Tebi će vjerojatno biti potrebni drugi dokumenti ako prvi put prijavljuješ dijete.Pogledaj tamo ili odi do njihovog sjedišta,tamo kod Zagrebačke banke.Popni se gore i pitaj šta treba.

(Odgovor članu pula25)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Pomoć - jaslice u Puli?
7.4.2011 11:00:05   
NIKy
i ja sam iz pule,ali ne mogu ti na žalost pomoći jer ja svoju neću staviti u jaslice,tj.nemam potrebe. nadam se da ćeš se pozitivno snaći. pogledaj si makar na internetu. želim ti sreće


_____________________________

Naša lavica se rodila 17.08.2010. :))
Ljubav beskrajna - http://www.youtube.com/watch?v=EUNgyKLBzF4

(Odgovor članu sm_h)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!