|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisani korisnik]
2.9.2010 15:10:24   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]
  Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Naš mačak
2.9.2010 15:13:05   
tiha
joj cvrle bas vas nesto ideuser posted image ja se iskreno nadam da ce prezivjeti i da ce jos dugo,dugo zivjetiuser posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1
vibrice za cicu

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2
2.9.2010 15:13:11   
Točkica28
od ampule za buhe???
ajme ajme
drzim fige ogromne da bu sve ipak supaččččččččččč

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

Neposredna veza do poruke: 3
2.9.2010 15:26:40   
pincirotvajler
user posted image user posted image  jadni vi i micauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 4
   [Brisano sporočilo]
2.9.2010 15:37:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu pincirotvajler)
  Neposredna veza do poruke: 5
2.9.2010 15:47:36   
njanja
ja sam ta koja poludi na ovakve stvari, ali kad si ovako to opisala i anju kako se moli da ozdravi, onda mu želim da ozdravi...ako ne, ja bih odmah nabavila novu macu da anja ima novog prijatelja i spasitelja user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

Neposredna veza do poruke: 6
   [Obrisani korisnik]
2.9.2010 15:52:39   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 7
2.9.2010 15:55:33   
ninolina
kad dijete ima nešto što mu je toliko drago, privrženo...neznam kako mu olakšati  gubitak...Već sam pisala o svojima, kod nas je to inače bolna tema...Puno joj pričaj, pametna je ona dijete ali ja ju opet nebi puno izlagala tome ipak je još mala...Kada bi došlo do najgorege (iako se nadam da će sve biti ok) jednostavno bi joj rekla nešto drugo...Nebi imala srca joj reči a onda ju tješiti...ipak kažem ima samo 4 godine...Dok ih možemo zaštititi zašto im dopustiti da pate za nekim...Držite se svi javi se ako ti treba razgovor

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 8
2.9.2010 15:58:26   
njanja
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Njanja,a ja sam prije ludila na ljude koji misle da se jedna životinja može zamijeniti drugom.
Ima ona druge dlakave prijatelje..Ali to je BAŠ TAJ jedan prijatelj kojeg nećemo moći zamijeniti.

Da, ali će doći jedan drugi koji će isto biti na svoj način poseban...Ne vidim razloga da joj uskratite jednog novog prijatelja kada već imate mogućnosti imati životinje, a na taj način da joj preusmjerite misli i tugu....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

Neposredna veza do poruke: 9
   [Obrisani korisnik]
2.9.2010 16:06:03   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 10
2.9.2010 16:24:07   
BruMa
Baš mi je žao zbog mačka.Nadam se da će ozdravit.

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

Neposredna veza do poruke: 11
2.9.2010 16:27:57   
ninolina

...Kada bi došlo do najgorege (iako se nadam da će sve biti ok) jednostavno bi joj rekla nešto drugo...Nebi imala srca joj reči a onda ju tješiti...ipak kažem ima samo 4

Pitala je ako umre hoće li on onda otići daleko tamo gdje živi Djedo Mrazo?(I odmah počela plakati da ne želi da ide).
Rekla sam joj da ni mama ni tata ne žele da ide,ali ako bude morao otići daleko kod D.Mraze da će ga tamo čekati njegovi mama i tata i da će biti sretan..
Nisam znala što bi.
Probala sam iskoristiti to kako je ona to sebi objasnila..
Ne želim ju lagati,jer kuži puno(a opet nedovoljno)i ne želim da izgubi povjerenje u nas.

neće zbog toga izgubiti povjerenje u tebe...Znaš i sama koliko zna, koliko Toga ona sama kaže...probaj ju pratiti u odgovoru...Da joj bude čim lakše...ali vjerujem da će sve biti ok i da će se njih dvoje još dugo, dugo družiti

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 12
2.9.2010 16:29:12   
FIONA
ajme jel to onaj divan veliki mačor kaj sam komentirala na jednoj fotkici... :(((((
ma bu tvoj MM napravil sve kaj može, Bog čudo a A bu imala svog mick ajoš neko vreme uz sebe da ju pazi...znam kako ti je, kako je njoj...i ja se vezem za te zivine a na kraju one odlaze milom ili silom a mi prolazimo kroz sve... :((((

user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

Neposredna veza do poruke: 13
2.9.2010 17:02:03   
Anoniman
ne znam jel mi više žao male, ili mačkauser posted image user posted image user posted image

nadam se da će sve završit dobro

držite se

(Odgovor članu FIONA)
  Neposredna veza do poruke: 14
2.9.2010 17:18:42   
cuba
Ajoj cvrle, tek sam sad vidila.... zbilja se nadam da neće doći do najgorega....e sad si me i rasplakala kad sam pročitala...~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~~....

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15
2.9.2010 17:31:22   
lilia
Ajme grozno i ja plačem ko kišna godina, nadam se da će ozdraviti uz vašu ljubav i njegu.
A zamjena, ne ide to tako lako, nema zamjene jer onaj drugi nikad nije i neće biti TAJ.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 16
2.9.2010 17:40:21   
anonno17
ajme i mene je dirnulo neka što prije ozdravi da se vratite u normalu.

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 17
2.9.2010 17:44:53   
mamicaa
Odakle si? Si blizu Siska? Mi imamo vrhunskog veterinara i moju mačku je 1000 puta spasio iz kome i sličnih problema....

Stalno se lomim da li da išta napišem,jer znam da je to većini vas bezveze,ali moram s nekim podijeliti da ne poludim..
Mačak nam se od petka u noći bori za život.user posted image
Naime,odreagirao je na ampulu protiv parazita(navodno najbolju na tržištu:advocate-tko ju koristi neka bude oprezan) tako da je pao u komu,uz jako trzanje mišića,ubrzano lupanje srca(predinfarktno stanje)..

Dobiva svu terapiju koju može dobiti.
Noć za vikend je bila kritična,mm je prosjedio s njim. Ostao je u stacionaru,ali je A.jako plakalauser posted image Nismo joj dali da ga vidi,ali onda smo popustili,jer smo mislili da će joj biti lakše kada ga vidi.
To je bilo strašno..
Zagrlila ga je i počela moliti da ne umre jer će i ona umrijeti i da ga puno voliuser posted image user posted image  i da nek ne ide nigdje...i još svašta što nismo mogli vjerovati da malo dijete može izgovoritiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ajme meni,srce mi je prepuklo,plakali smo svi skupa zbog nje i s njom.
Donijeli smo ga kući,ako će uginuti da ugine kod kuće.
To je onaj mačak što ju onako brani kao pas,kojeg voza u kolicima,čita s njom knjige...Jako su vezani.

Oprostite na dužini,moram izbaciti napokon sve iz sebe(plačem i dok pišem),uglavnom, držali smo ga na sebi,davali tekućinu na kapaljku,masirali,grijali,pričali mu i onda je došao k svijesti.
Još ne znamo da li će preživjeti ili će mu se organizam urušiti.
Hoda(teško i jadno,uglavnom leži),ali nas poznaje.
A. je prestala plakati jer misli da će ozdraviti.
Pročitala sam sve članke koje sam našla na netu kako 4-dišnjaku pomoći da preboli smrt kućnog ljubimca,ali se još nadam da će se ipak izvući.

Stalno traži od tate da joj obeća da će ozdravitiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 18
2.9.2010 17:45:01   
CallamityJane
a jadna mica maca user posted image
i ja sam jedna od tih sto tule za zivotinjama i dan danas se sjetim sa tugom svog Mikija koji je rodjen kada i ja i bio sa mnom do osme godine.Obozavala sam tog macora,danima sam plakala kada je umro user posted image
Drzim fige da macor bude dobro i da on i Anja podijele jos puno lijepih trenutaka user posted image

Samo mi nije jasno odakle tako jaka reakcija? Mislim nije mu dao nikakav sarlatan nego provjereni veterinar i to kao sto samo kazes najbolju mogucu ampulu user posted image

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 19
2.9.2010 17:46:08   
CallamityJane
mamica i cvrletove zivotinje imaju vrhunskog veterinara user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 20
   [Obrisani korisnik]
2.9.2010 17:46:30   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 21
2.9.2010 17:59:35   
mamicaa
Ok samo sam htjela pomoći jer i ja imam macu i jako je volimo, neznam što bih bez nje....
IZVORNA PORUKA: callanhoe

mamica i cvrletove zivotinje imaju vrhunskog veterinara user posted image

Neposredna veza do poruke: 22
   [Obrisani korisnik]
2.9.2010 19:04:08   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu mamicaa)
  Neposredna veza do poruke: 23
3.9.2010 7:46:20   
mami 36
Cvrči kakvo je stanje?
Nadam se da je bolje ....user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 24
   [Obrisani korisnik]
3.9.2010 7:47:50   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu mami 36)
  Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!