|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Mobilni operateri i laka zarada
30.8.2010 7:19:17   
nemammaste
Jučer sam se užasno iživcirala na T-MOBILE ali neću na tužilicu nego otvaram novu temu jer me zanimaju vaša mišljenja i iskustva.Naime,prije par mjeseci smo se mm i ja stavili na Obitelj 200 tarifu da si budemo na nuli i kao ajde 200 kn na nas dvoje,super! Prvo,besplatni međusobni pozivi ne samo da nisu besplatni,nego nam na kraju uspostavu poziva zaračunaju toliko koliko me na tomatu dođu svi razgovori! Ok,ali nemojte onda prodavati maglu o besplatnim razgovorima! 200 kn naravno nikad nije 200 nego min 220 (radio frekvencija koja nam uopće nije potrebna) plus još recimo parking,internet itd. (na kraju ispada da ništa ne ulazi u tih 200 kn!!!)...Što se tiče razgovora unutar tih 200 kn, ne iskoristimo ni pola nego svaki mjesec lijepo T-MOBILEU poklanjamo ostatak,da bi mi nakon godinu,dvije mogli uvaliti neki glupi mobitel po malo nižoj cijeni kao "nagradu".Sad ću se vratiti na onu kap koja je prelila čašu,internet! Preko mobitela koristim jedino m-zabu (mobilno bankarstvo), inače se ne spajam na internet.Neki dan sam se probala spojiti na RR,samo da vidim kako izgleda na onako malom zaslonu i skinula se za par sekundi.Dolazi mi sms drugi dan: "Pripazite,prijenos podataka na vašoj freesurf podatkovnoj tarifi prešao je 1 MB.Cijene i ostale informacije provjerite na..." Ne zvuči mi lijepo ovo "PRIPAZITE" pa ih zovem da vidim KOLIKO će me ovaj put opaliti ali djelatnica koja mi se javila kaže da ne zna ništa do slijedećeg mjeseca (do računa),te mi objašnjava kako moram uzeti neki paket za internet jer mi se ovako ne isplati.Odlučno odbijam jer ga rađe neću uopće koristiti ali mi u ušima zvoni njeno 1 MB=50 kn...HELLO,kakvih 50 kn,kakav 1 MB?? Doslovce otvorila stranicu i zatvorila! Što bi bilo da sam se prijavila?! Pa nije ni čudo da mobilni operateri ostvaruju tolike prinose! Šta me najviše boli,JA SAM budala u cijeloj toj priči a ne oni.Za par mjeseci mi ističe ugovor i ne pada mi na pamet produžiti ga niti ugovarati više bilo kakvu pretplatu.Ako ne uspijem dekodirati mobitel,poklanjam ga nekoj od vas koja ima T-Mobile!Kupim Tomato bon od 100 kn,mjesec dana sam na miru a stalno na telefonu,svaka im čast!
Kakva su vaša iskustva? Koje operatere koristite i koje tarife? Sjećam se da se Wuki iz rodilišta spajala preko mobitela na Raju i Njanja sad na Pagu,koliko su onda vama to naplatili?
Sorry zbog podužeg posta ali još je i kratak koliko sam ljuta na samu sebe što sam tako glupa i naivna! user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Mobilni operateri i laka zarada
30.8.2010 7:26:10   
pincirotvajler
mi smo na tele2 bonovima..ne koristimo za internet..
nas je t-com izživcirao sad neki dan kad smo wlan slagali za laptopuser posted image

_____________________________

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Mobilni operateri i laka zarada
30.8.2010 7:33:04   
Točkica28
joj i mi na onom tele2 mob internetu i ne preporucam nikome, kradu kad stignu... fuj... stoka... 

_____________________________

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Mobilni operateri i laka zarada
30.8.2010 7:46:07   
cuba
Na t-com nebi više da mi "mukte" daju sve iz dućana...lopovi nad lopovima i uopće me ne čudi ovo tvoje gore navedeno.

Zato smo i ja i mm već 2 godine na tele2 sa kojima sam zbilja zadovoljna, možeš surfat satima preko moba, nešto sitno lipa te izađe. Mi oboje imamo pretplatu, jedino me kod njih iživiciralo je to što kad je mm uzimao svoj mob na pretplatu (150kn mjesečno) mu nisu rekli da to neće moći koristiti u inozemstvu, iako ima roaming (a on je na brodu) pa onda svakako mora platiti tih 150kn a u uopće ih ne potroši....da napomenem da ih je pitao dali može i rekli su da da...

_____________________________

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Mobilni operateri i laka zarada
30.8.2010 8:12:19   
leilany
pojma nemam za druge mreze kaj se tice moba..od 17 god imam VIP i ne mjenjam...navika mi je to...i iako znam da SVI kradu,nekako sam se navikla da me krade vipuser posted image user posted image

_____________________________

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: Mobilni operateri i laka zarada
30.8.2010 9:22:51   
maja
Ja sam u t-mob. i imam bonove, nekako mi je to najsigurnije...znam koliko potrošim, a zapravo bon od 50 kn imam dva mjeseca pa mi se ni ne isplati neka pretplata

_____________________________

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 6
   [Brisano sporočilo]
30.8.2010 9:25:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu leilany)
  Neposredna veza do poruke: 7
   RE: Mobilni operateri i laka zarada
30.8.2010 9:34:26   
Gianna
Mi smo na Tomatu, a mm ima i Tele 2 broj, bili smo na pretplati T-coma i nema šanse da bih ponovno - mute kako stignu....

Sa tomatom smo prezadovoljni, mi smo ga aktivirali kada je bila ona akcija da dobiješ svaki mjesec 50 besplatnih poruka i 50 minuta za razgovore unutar Hrvatske i vjerujet da mi nekako to bude i dovoljno, eventualno ubacimo još i bon od 50 kn i to je to, a i mm je zadovoljan sa Tele2..

_____________________________

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: Mobilni operateri i laka zarada
30.8.2010 9:56:37   
bomboncic02
Meni je uopće neugodno pisati, mi imamo tarifu 300, mjesečni račun nam otprilike iznosi 350 kn, a od toga im svaki mjesec poklanjamo 100 kn već 18 mjeseci (uz to ako ne platiš račun na vrijeme zaračunaju ti kamate, otprilike kunu i nešto sitno..), sve u svemu bedasti smo kaj to dalje vodimo, muž hoće ostati kod njih, ali smanjit tarifu, na npr 200 ili koju već imaju.
Isto tako je muž otišao na internet i prvi mjesec nam je račun došao preko 500 kn a drugi 450 (a drugi mjesec muž uopće nije bio na netu..)
Ja bi se prebacila, ali imam broj koji imam godinama, pa me zanima može li ostati broj 098 .....ali biti prebačen na drugu mrežu? Zna li netko? U obzir može doći ili pretplata ili bonovi.

Sve u svemu, bedasti smo, jasno mi je to kao dan user posted image

_____________________________

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: Mobilni operateri i laka zarada
30.8.2010 10:01:45   
pako
sad ti traje još par dana ova ponuda od tele2.....prebaciš broj kod njih ali ti ostaje tvoj broj normalno....

_____________________________

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 10
   RE: Mobilni operateri i laka zarada
30.8.2010 10:05:37   
lidac0605
Mi smo na T-mobileu već 11 god,trenutno imamo Flex obitelj 200,imali smo 300 al nismo uspijevali potrošit paket u mj.dana,pa smo smanjili...sad ga potrošimo s tim da mm i ja razg.besplatno i oboje imamo aktiviran mobílni internet,ja 150 a on 300 MB mjesečno,račun nam je oko 280 kn-to mi se ne čini pretjerano.A na kompu imam internet stick od Tele 2,3GB za 145 kn mjesečno-turbo je brz,veza ne puca i super je

_____________________________

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"


(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 11
   RE: Mobilni operateri i laka zarada
30.8.2010 10:12:09   
njanja
maštovita, ja se spajam preko mobitela od firme jer tamo imam 3 GB prometa, a ne potrosim za to sto se svaki dan spojim na raju preko moba, niti 500 MB mjesecno....imam onu blackbery poslovnu tarifu..... 

_____________________________

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!


"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 12
   RE: Mobilni operateri i laka zarada
30.8.2010 10:15:40   
bomboncic02
IZVORNA PORUKA: pako

sad ti traje još par dana ova ponuda od tele2.....prebaciš broj kod njih ali ti ostaje tvoj broj normalno....


Hvala Pako, mi smo ugovorom obvezani do siječnja 2011. godine..malo sam gledala na njihovoj stranici, ali piše dolje da se može prenijet broj, ali se dosadašnjem operateru mora platiti dogovoreni iznos do kraja isteka ugovora.

Tako da ništa od ovog, možda bude opet kakva akcija tamo nagodinu.

_____________________________

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 13
   RE: Mobilni operateri i laka zarada
30.8.2010 10:27:19   
pako
možda user posted image

_____________________________

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 14
   [Brisano sporočilo]
30.8.2010 10:43:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu pako)
  Neposredna veza do poruke: 15
   RE: Mobilni operateri i laka zarada
30.8.2010 10:57:44   
mamicaa
Bila sam nasjela na pretplatu u tele2, nikad nisam trošila preko 50kn a onda računi 220, 200, 180 itd.....  raskinuti ugovor se ne može moji razgovori su bili 20 kn. ostatak nekakve t- mobile usluge + 10 kn radio frekvencije, pitala ih što su to t-mobile usluge, oni neznaju...... nisam htjela platiti i još pišem primjedbe... kako mi mogu naplatiti nekakve usluge 200 kn a ni sami neznaju što je to, sada imam t-mobile na bonove, razmišljem ga prebaciti u tomato..... ali neznam onda je svima ostalima koji me zovu skuplje, jer su na t-mobile.....

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 16
   RE: Mobilni operateri i laka zarada
30.8.2010 13:55:23   
ZVRK
ja sam na vip-u to mi je ''službeni''tetefon a imam tomato za ''brbljanje u prazno''

_____________________________

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu mamicaa)
Neposredna veza do poruke: 17
   RE: Mobilni operateri i laka zarada
30.8.2010 15:48:24   
Anoniman
Kod nas maštovita ista stvar. U zajedničkoj smo tarifi 200, i to nikad nije 200kn.
Ljuti smo, i čim istekne ugovor prelazimo u drugu mrežu. Nije toliko do novaca već zato što oni uvijek naplaćuju neke gluposti i nikako da potrošim to što plaćam. Doslovno bacam novac u vjetar, a to što si mogu uzeti bolji mobitel nije neka prednost. Tako da na kraju dodem na isto. Službeni mob mi je na vipu. Imam vipov homebox i  blago bi bilo reći da nisam zadovoljna, ai o tome na drugoj temi.user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
  Neposredna veza do poruke: 18
   RE: Mobilni operateri i laka zarada
30.8.2010 16:24:32   
sina
od mobitela imam vip na bonove i ful sam zadovoljna jer m 90 % ljudi bude na vipu. fiksni telefon i internet imam od t-coma i znam samo da dobivam takve nebulozne cifre,da mi nije ni samoj jasno kaj ja tu sve plaćam i da se spremam ovih dana u t-com da vidim kolko bi me koštala penalizacija za prijevremeni prekid ugovora jer ovo kaj oni mene pljačkaju nema veze sa vezom.

_____________________________

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19
   RE: Mobilni operateri i laka zarada
31.8.2010 3:55:24   
nemammaste
I ja se slažem da su svi oni lopovi ali stekla sam dojam da vas je najviše nezadovoljnih upravo sa T-Mobileom! Ma ne znam šta sam uopće uzela njih,cijeli život sam bila na vipu (ne kažem da su puno bolji ali kako je leilany napisala nekako mi draže da me oni kradu ako netko mora). user posted image  
Ma tomato je zakon,uzeti će ga i mm na kraju...

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 20
   RE: Mobilni operateri i laka zarada
11.6.2013 17:17:38   
Medena22
Ja sam vip i na bonovima sam, i dosta sam zadovoljna!

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 21
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!