|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   dječja odjeća
27.7.2010 14:46:11   
sirenas
Pitanje ,dali svojim školarcima,školarkama kupujete robu sami ili sa njima,i dali udovoljavate njihovim željama,ili kupite ono šta je vama lijepo user posted image ili povoljnouser posted image ,i dali kupujete markiranu robu ili neku no name.
Gledate li  prvenstveno na cijene ili na kvalitetu.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: dječja odjeća
27.7.2010 14:56:19   
Domy
IZVORNA PORUKA: sirenas

Pitanje ,dali svojim školarcima,školarkama kupujete robu sami ili sa njima,i dali udovoljavate njihovim željama,ili kupite ono šta je vama lijepo user posted image ili povoljnouser posted image ,i dali kupujete markiranu robu ili neku no name.
Gledate li  prvenstveno na cijene ili na kvalitetu.


Ja svojima kupujem preko grane točnije u bihaču u jednom butigu..sad ču ga i reklamiratuser posted image user posted image
roba je doduše malo skuplja ali je kvalitetna..
moji sami sebi kupuju i izabiru tako da mi poslije nemogu grintatuser posted image user posted image

(Odgovor članu sirenas)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: dječja odjeća
27.7.2010 15:26:08   
girlpower
ja svome to se odijece tice kupim po svom ukusu jer on i nema neke pretjerane zelje,osim ponekad ali jako rijetko gledam uvijek malo ipak kvalitetniju odijecu uzeti pa da potraje iako nepatim od toga da budu marke,jedino sam za patike posto samo njih hoce nositi cjepidlaka pa obavezno budu nike jer stvarno traju jako dugo unatoc tome sto ih drlja non-stop

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: dječja odjeća
27.7.2010 16:36:15   
Anoniman
mi smo "nasljedili" puno lijepe robe za P. tako da ću samo dopuniti kojim komadom - hlače su nam najveći problem jer je bucka.
Kupujem s njom da može probati, ali ne kupujemo ništa skupo, zbog situacije u kojoj jesmo. Tražimo ono što će joj biti dovoljno veliko i da u tome pristojno izgleda, ne patim na marke.

(Odgovor članu girlpower)
  Neposredna veza do poruke: 4
   RE: dječja odjeća
27.7.2010 21:46:33   
CallamityJane
hmmm ja kada stignem da kupim svojoj sta od odjece posto je baka oblaci unaprijed po dvije sezone user posted image  ja gledam da joj kupim da izgleda onako damski, volim da je vidim da mi je sva usparena i sa stilom.
Ona kada prodje za njom se svi okrecu, sto zbog njenog urodjenog sarma, sto zbog kombinacije sto joj je mama obukla user posted image
Gledam i na kvalitetu i na cijenu, pokusavam da usparim to dvoje.Uglavnom je na njoj sve markirano mada to ne znaci nuzno da je kvalitetno.Znalo mi se par puta desiti da skupi body pukne po savu ispod pazuha cim prvi put se protegne u njemu, to se obicno desava sa stvarima kupljenim ovde user posted image
U zadnje vrijeme moja cura sama bira oblekicu, danas smo morali u Jane po ruksak macu sto je vidjela jutros dok smo bili na kafici user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!