|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: mjesani brakovi
13.5.2012 16:45:47   
skandinavac
dugo sam razmisljao da li da pisem jer ovde je samo forum i neverujem da moze nesto d apromeni.
ali gadi mi se od nekih diskutanata i ne mogu d ane dam komentar.
mogu kratko i jasno da kazem d amesani brakovi ne samo sto nisu dozvoljeni ni po jednoj religiji a samim ti su i opasni.

gadi mi se od gore nekoh komentara evo ja sam muslimanka ili ja sam musliman i sta mi fali ili ja sam srpkinja pa deca krstila se nisu krstena i tako talje.

alo od sve tri vere koji su sklopili mesan bran moze da sklope nije probem pravno ali verski gadi mi se od takvog stava kako naglasavaju sta nam fali.
mgou da dam samo komenrat imate svoj licni stav i uradili ste to sto ste uradili ali nemojte ubedjivati u tome druge d aje sve ok i plus da se hvalite sta nam fali aaaaaa naglasavate da ste vernici.
komentarisacu samo za odredbe islama /

ona teza mi se volimo a nasa deca su nasa deca NE DRZI VODU TOJE SAMO BEZANE OD SVARNOSTI I UTEHA SEBI.. da nemojte da zaboravite da i vi ste necija deca i vi ste nekome slomili srce.nemojte mi se hvaliti ja bajramujem sama osoba mozeda sepornadje u ovoj recenici , da bajramujes ako je za tebe barjram samo baklava i pice ne ti pirujes ne bajramujes.
prvo ti nisi verski u nijednom braku samo si administrativno. islam ima pravila ama bas za svaki korak i svom zivotu a narocito za instituciju zvanu brak.
ako nikaf nije moja muslimanke ucinio hodja i ako niste pred prvu bracnu noc ucinili shehadet-AKO ZNAES SEHADET STAJE I AKO UMES DA GA UCINIS- tu enmozemo da raspravljamo o braku sklopljenom po islamu. ti siis u predhistorjii .u divljaku a samim tim i u divljastvu.
drugo dogovorili smo se.............. jojjjjjjjjjj pa kosi ti da se dogovaras.nije samo da rasiris noge i d adoneses dete na ovom svetu nego treba i vaspitati to dete.a vaspitane deteta tije od aaha dato do 12 godine a to su godine kada dete ne moze da odluci ama bas za nista u svom zivotu.

trece zivis u nekom filmu da si srcna p ai u naj naj savremenim filmovima kad se sedne za sto moli se bodu z adadet blagodeti sto nam je alah ili bog dao p ai hranu

kako se ti molis alahu ili bogu a kako si naucila dete da e moli. ili samo hranite se kako zivotinski svet pa ni pre i posle jela nema ruke pranja.

kada s etvoje dete rodilo ono se ne pita oce li se krstiti ili mu hodja treba dovu uciniti a ako nije to na vreme ucinjeno kasno je da ono je odgovjeno u duu islama. ti vsoje dete ama bas ni na jednu veru nisi vaspitala a dete posle svoje 12 godine treba samo da se vidi gdeje i ako onone preduzme sta treba da preduzme i ono zivi bez preri ruke ...... ajde da ne vredjam .

covek bez vere je na isto nivo sa zivotinkim svetom. ovde ima zakon za sva dela i nedela ovozemaljski i bices kaznjena na sudu za toi snosis posledice od svoja dela ili ne dela. ne bi bila sigurno manje srecna da si se udala z amuslimana ili d ase musliman ozenio muslimanko ili katolik katoljkinjom. svaka vera ama bas svaka vera ima tacno decidno i precizno date odredbe sta i kako oko stupanja u brak sa osobom druge vere.niste vi izmisli nijednu svetu knjigo.

sve je ok
smao treba priznati da niste vi nijedne vere a to nemozete jer nemate doblest za to i cisto od grize savesti a sada mi se hvatile da ste srecni. ja imam prijatelja hriscanin koji je ozenjen hriscankom i zivi u veoma srecnom braku. ja sam isto sa muslimankom i ne vidim da sam nerrecan. samo vi stto ste mesan brak zivite u srecu . ma lazeci sebe mislite da ubedjujete druge u svoju laz

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 51
   RE: mjesani brakovi
13.5.2012 19:13:50   
mišica 666
skandinavac meni se gadi to što si došao ovde i prvim postom počeo pljuvati. možeš reći svoje mišljenje ali ne vrijeđajući druge u protivnom što se mene tiće nisi dobro došao. mir s tobom...

_____________________________

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu skandinavac)
Neposredna veza do poruke: 52
   [Brisano sporočilo]
13.5.2012 19:23:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu skandinavac)
  Neposredna veza do poruke: 53
   RE: mjesani brakovi
13.5.2012 22:51:23   
mamacita
Bez reda i poretka napisano.

Zao mi je sto sam izgubila 3 minute svog zivota na citanje ovoga.

Mjesani brakovi su ponekad cak stabilniji od istovjerskih i istorasnih brakova. Jer oni ulaze u brak zbog prave ljubave i sa spoznajom da ce i onako vecina biti protiv njihovog braka. Dakle, samim time, ljubav im je vaznija od predrasuda.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 54
   RE: mjesani brakovi
11.3.2013 11:56:18   
vandax
Muž pravoslavac, ja katolkinja, vjenčani u matičnom, nismo krstili sina i sve lijepo slavimo duplo i Božić i Uskrs.

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 55
   RE: mjesani brakovi
11.3.2013 18:47:31   
Sunshine28
slucajno sam nabasala na ovu temu, a imam jedno konkretno pitanje, nisam citala sve pa sorry ako je netko vec napisao odgovor...

mm je ateist, ja katolik, nisam ga htjela forisirati na vjecanje u crkvi jer ga volim i nisam htjela da se na nas naljepsi dan on osjeca nelagodno i glupo....uglavnom, vjencao nas je maticar, pricali smo o nasoj curki i vjeri i on je rekao da nema nista protiv ni krstenja, ni da ja nasu Em ucim i bogu...
e sada, zanima me, u praksi, da li katolički svecenici žele krstiti djecu ciji roditelji nisu vjencani u ckrvi? vec danima se spremam u zupni ured pitati, ali me je sve nesto strah da me odbiju pa da poludim....user posted image

jer znate za neki konkretni slucaj kao moj, i sta se dogodilo?

_____________________________

I + G = E & L


(Odgovor članu vandax)
Neposredna veza do poruke: 56
   RE: mjesani brakovi
15.10.2015 12:34:59   
BenstM
Sve može funkcionirati ako postoji volja i ljubav između partnera :)

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 57
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:







Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos maloj djeci?

Oznake

Sve najbolje!