|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   problem sa menstruacijom nakon poroda
9.1.2010 19:08:32   
boja
Dobila sam nakon 4  mjeseca kako sam ordila, i poslje toga jos jednom i sad nista bila sam kod ginekoologa i kaze da nema nista, da li ima to veze sa dojenjem jer mi je malecka jos uvijek na prsima ili ima jos koji razlog promijenila sam i klimu sve, malo sam i nerovznija i sve to zajedno da li mozda utjece, da li ste vi imale nesto slicno? Hvala, pusa svima user posted image

boja
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: problem sa menstruacijom nakon poroda
9.1.2010 19:10:48   
natalijax
ja imam uredne,možda je od nervoze,nebi ti znala rećiuser posted image

(Odgovor članu boja)
Neposredna veza do poruke: 2
9.1.2010 19:13:49   
MILLA
uf da...ja sam dobila kad mi je mali imao 7mj..(dojila sam i još uvijek...)dobijem 2mj za redom normalno ,pa mi mj. preskoči....a nervoznauser posted image .....uf!!  nikad prije tako. sad me ništa ne boli-osim lagano leđa...ali sam nabrijana,prije mi nikad tako nije bilo. uglavnom,dokle god dojiš,ne moraš uopče imati m. a možeš i dobiti ,pa kao meni da ti preskoči...to je sve normalno. ako je gin. rekao da je sve ok,...nemaš probadanja u jajnicama-onako kao upala i sl...sve ok

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu boja)
Neposredna veza do poruke: 3
9.1.2010 19:14:03   
Anoniman
mislim da ti je to od dojenja, i meni su prvih par bile neredovne...ako ti je dr kaze da je sve ok, mislim da nemas razloga za briguuser posted image

(Odgovor članu natalijax)
  Neposredna veza do poruke: 4
9.1.2010 19:30:34   
Bebys
da ako doc kaze sve ok. ne brini se ali ja mislim da je normalno ja koja inace imam super redovito...nakon velikog stresa jednom mi je citav mjesec preskocilo isto sam promijenila klimu....

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5
10.1.2010 8:20:20   
Duve
Prošla su 3mj. ja još nisam dobila....

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 6
10.1.2010 9:15:40   
kitty
ja sam dobila dva ipo mjeseca nakon poroda a sljedecu sam dobila nakon 4 mjeseca,to ti je zbog dojenja sigurno.ne trebas se brinit ako ti je ginekolog rekao da je sve ok.ali isto pripazi jer ne znas kad ti je ovulacija da ne bi ostala trudna ako ti to nije u planu

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 7
10.1.2010 18:08:49   
boja
hvala curke sad mi je lakše

boja

(Odgovor članu boja)
Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!