|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   perioralni dermatitis
13.9.2009 23:24:16   
eva5
Bok cure, trebam pomoč. Da li se tko od vas susreo s perioralnim dermatitisom? Moja beba dobila je oko ustiju, po obrazima i bradi crvene plikove. Nastali su doslovno preko noći. Ujutro kada se probudimo suhi su i tamno crvene boje, kroz dan kako mažem kremom postaju sve svjetliji. Mislim da je to nastalo od izbijanja zuba jer beba mi se jako slini i počela je dobivat zubiće. Bili smo kod dermatologa, probali smo već svašta: bepanthen mast, aderma, krema od noćurka, nevena. Dermatolog je dao antibiotsku kremu, Geocorton nakon koje je koža bila super ali sve se vratilo nakon 2 dana kad smo prestali koristit kremu. Mislim da nije rješenje koristi cijelo vrijeme antibiotik. Ako je netko imao takav ili sličan problem neka mi pomogne svojim iskustvom. Hvala
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: perioralni dermatitis
13.9.2009 23:29:23   
mlada mama
Imali smo mi.Sada ja se tocno ne sjecam kojeg je sastava bila krema koju je dermatologinja dala napraviti. Uglavnom znam da sam ju morala mazati 3 puta dnevno preko obicne kreme i samo par dana.Nama se vise nije vracalo kao vama, pokusaj pratiti kada to izbija, nama je recimo izbijalo kada je puhala bura...Najbolje ti je,ako imas br. dermatologinje nazovi ju i reci da vam se osip vratio pa da vidis sto ce ona reci na to...Za drugo ti stvarno ne znamuser posted image

(Odgovor članu eva5)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: perioralni dermatitis
14.9.2009 12:26:02   
eva5
Hvala, baš ćekam da počne radit pa da ju nazovem

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!