|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Alergija, ili?
16.8.2009 21:46:16   
angelica
Buba moja je već par dana jako nervozna po cijele dane, a počeo se buditi i po noći. Ne bi otvarala ovu temu, ali mi se čini da je takav od kada mu preko dana par puta pocrvene obrazi (kao da ima temperaturu, ali nema), a kada je pospan pocrveni mu i cijelo područje oko očiju. Nisam uvodila nikakve nove namirnice u prehranu( za sada papamo krumpir, mrkvicu, tikvicu, cvjetaču, krušku, jabuku) pa ne znam da li je moguće da se crvenilo po obrazima javlja zbog hrane ili je moguće da ga pate zubići. Molim vas za vaša mišljenja....
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Alergija, ili?
16.8.2009 21:51:27   
Ninaa
Neznam jel se s tim nisam susrela. Moj nećak ima problema s alergijama, možda je i od kakvih trava koje sad cvjetaju ambrozija i sl. ak idete van. Njemu je crvenio vrat i područje oko očiju ko da je bio našminkan. Iskreno se nadam da nije ništa no ak će se još javljat najbolje da odeš doktoru.

_____________________________

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu angelica)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Alergija, ili?
16.8.2009 21:56:56   
mlada mama
Moj sin imao je to i jako dugo,pojavljivalo bi se pa nestajalo, pogotovo,ako bi bio na vjetru,onda bi mu bilo kao da mu je lice opečeno. Vodili ga kod dermatologinje,ona rekla da je to neki dječji ekcem dobila sam kremu koju mi je ona smućkala i bila sam prezadovoljna.Sve mu se povuklo, pojavilo mu se mozda još jednom poslije toga i više ne.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Alergija, ili?
21.9.2009 22:49:31   
CallamityJane
Da ne otvaram novu temu bzvz.
Evo mojoj Kristiane se vec tri dana na rukicama i po licu pojavljuju crveni pristici, primjetila sam da se poguscaju kad se oznoji ali sada nema vrucina i stavila sam i onaj talk sto inace koristimo kada se oznoji ali ne pomaze nista. Najveci pikeli i najcrveniji su na prevojima sakica.....Ne znam sta bi moglo biti ovi u apoteci nece da mi daju nista, kazu neka se organizam sam izbori user posted image  
Da nije neka od ovih redovnih djecijih bolesti ? Ne znam ni koje idu prve?user posted image

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Alergija, ili?
21.9.2009 22:58:08   
CallamityJane
Niko nije imao nista slicno????user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: Alergija, ili?
4.10.2009 7:46:18   
lajavuca
Evo, ni ja ne bi otvarala novu temu....ali imam isto problem s osipom....bebac ima za 3 dana 4 mjeseca, i inace, nije imala nikakav osip, sve do jucer, kad joj je iz "cista mira" izbacilo crenilo, preko kapka desnog oka, pa tockice na desnoj strani obraza i cela....Izgledalo je kao da ju je nesto napalo.....Odmah sam je namazala svojim mlijekom, ali se nije povuklo, nego sam joj sve to oprala kamilicom, i onda se kroz sat vremena povuklo......isla je spavat...nakon 7 sati spavanja, opet isto, ja opet mlijeko, kamilica i zaspe i nestane....Da li je tko imao sto slicno...napomena isti prasak, isti omeksivac, ista hrana, mamino mlijeko.....

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!