|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako prepoznati alergiju?
11.3.2013 10:45:16   
Tanjica Tanja
Nisam čula za narukvice protiv komaraca, nama je alergija počela bronhitisom i urtikarijom...završile u bolnici na krajuuser posted image  Mi koristimo Fenistil kapi za sve tipove alergija i svrbeža i stvarno pomažu.

_____________________________

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu monstrum)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: Kako prepoznati alergiju?
11.3.2013 10:55:13   
Two hearts
Moja curica je od rođenja imala dermatitis kože.Svašta smo prošli,i pili,i mazali se svačim...sda ima 5,5g. i nema više alergijeuser posted image Samo ponekad zna reagirati na neki tekući sapun ili gel za tuširanje,dobije po rukama slabi osip,ali zato izbjegavam određene kozmetičke proizvode i sve 5user posted image

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 27
   RE: Kako prepoznati alergiju?
23.12.2013 16:15:20   
angelinica
meni se dijete izmucilo vec dvije godine,svaki put drugi doktor a nikad pedijatar. kedini pedijatar koji ima mjesta za male pacijente je uru ipo vremena udaljen autom..akutni bronhitis ima jadan.inhaliram ga s beby halerom i inhalatorom..iza toga idemo u pulmologa da nam kaze na sta smo alergicni.

(Odgovor članu monstrum)
Neposredna veza do poruke: 28
   RE: Kako prepoznati alergiju?
14.2.2014 10:49:34   
Zabrinuti tata
Lijep pozdrav.
Obzirom je ovo moj prvi susret sa portalom ovog tipa, ispričajte me ako nešto ne radim kako treba.
Uglavnom, otac sam prekrasne malene Tesse (starosti 2 mjeseca).
Do prije dva tjedna sve je bilo u savršenom redu, da bi se prije dva tjedna na licu ( obrazima, čelu, iza oba uha) moje male princeze pojavilo crvenilo, hrapava koža, te sitni prištići. Crvenilo kože se pojačava kada papa (isključivo sisa) i naravno kada se trlja, a isto se povlači kada zaspi, dok hrapavost kože naravno ostaje, znaći tog crvenila, odnosno iritacije kože nema na niti ijednom drugom dijelu tijela. Tessa dobro napreduje, redovito jede, nema temperaturu, uglavnom sve super osim tog užasnog crvenila i hrapave kože po njenom licu. Pedijatrica nam je rekla kako je to najvjerojatnije čišćenje od hormona, ali nisam baš siguran. Mažemo je za sada Becutan kremom i kupamo samo u vodi.. Eto, ako ima netko sličan ili isti problem,neka napiše svoja iskustva.
Razmišljamo otići u bolnicu Kantrida ali ne znam da li i oni mogu pomoći jer je beba premala za bilo kakve alergo testove.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 29
   RE: Kako prepoznati alergiju?
14.2.2014 12:27:08   
ruwenzor
Slažem se sa pedicom, vjerojatno je riječ o čišćenju, to je normalno oko 1 mj i može trajati do 3, moje cure su se isto čistile, prvoj se koža perutala, druga je imala crvene točkice i hrapavu kožu kao i tvoja Tessa. Prvu sam umivala sa čajem od kamilice sa par kapi maslinovog ulja (u biti u tome se kupala), drugu isto tak al kad joj je bilo baš jako crveno sam ju namazala sa A-derminom kremicom. Sad imaju savršenu kožu, kao iz reklame.
Ako je riječ o čiščenju treba primijeniti što blaža sredstva i što manje, jedino ti mogu preporučiti kamilicu i maslinovo ulje jer smiruju kožu.
Sretno, vjerujem da je riječ o čišćenju, ako se ne smiri za mjsec dana odite do pedijatrice ali mislim da nema mjesta panici i razmišljanju o alergijama.

_____________________________

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu Zabrinuti tata)
Neposredna veza do poruke: 30
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!