|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   uh, muke
10.6.2013 10:47:12   
ide maca oko tebe
Pozdrav mame (i tate).. imam pitanjce u vezi cuvanja mladeg djeteta, starija ce u vrtic.. dakle, tjedan dana bi ju cuvala moja mama, a tjedan dana muzeva, medutim, svekrva vidi cure samo kad joj ih dovezemo, nece dolaziti kod nas, na privikavanje, kao sto nije ni sa starijom htjela, samo je govorila da ona to moze.. medutim, malena ih se jako boji, vristi ko luda kad dodemo kod njih, poceli sm dolaziti jod njih najmanje tri puta tjedno, da se malena na nju privikne, ali je stalno ista pjesma, uvijek plac, jer ih ne poznaje.. kad jestariju pocela cuvati zvala je moju mamu na posao da doe smiriti i uspavati ju,jer si ona ne moze pomoci, mama ju je uspavala i smirila.. trebal bi ju cuvti kod nas, medutim ona ako dodje kod nas jednom mjesecno i to ako, samo na 20 minuta.. nebi htjela uskratiti joj unuku i vrijeme s njom.. kako da promijenim svekrvu i njeno ponasanje prema
unukama?? Nista ju ne interesira previse, niti kako je bilo kod doktora,niti sta ima novog u rastu, nista.. tuzna sam zbog toga,jer imaju dvije bake!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: uh, muke
10.6.2013 13:49:45   
troubled
ne možeš je promijeniti...nismo svi isti i ne pokazujemo ljubav na jednake načine...
možeš biti uvjerena da je voli i da će dati najbolje što zna od sebe...imat će odnos kakav sama izgradi s djecom...ti možeš pripomoći pričanjem lijepih priča o baki i kako je baka voli i to je sve...

_____________________________

imam novi ticker :)

(Odgovor članu ide maca oko tebe)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: uh, muke
10.6.2013 14:03:01   
mišica 666
ja obožavam svoju djecu ali sam sigurna da kad jednom budem imala unučad da ću ih čuvati samo povremeno. eto nek se nekome čini bezobrazno i sebično ali trenutno cijelu sebe dajem svojoj djeci i jednom ako dočekam tu penziju želim se posvetiti sebi.

_____________________________

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: uh, muke
11.6.2013 15:05:18   
Bebač i ja

mi imamo samo 1 dedu i 1 baku.
deda čuva malog non stop kad je mali bolestan,kod nas doma(izvan grada smo), a baka nikad nije htjela doći do nas čuvati malog i jedva ga je čuvala 5 puta.
eto,nije to njihova dužnost i tako na to gledam.znam samo da bih se ja iz ljubavi prema unuku više davala od nje.zato dijete ima razvijeniji odnos s dedom.a ja više problema kad se treba organizirati s poslom i bubinim djetetom...

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: uh, muke
11.6.2013 23:50:53   
ide maca oko tebe
Da, i ja bi neki put izludi zbog cuvanja! Uf! Grozno se osjecam zbog toga jer nikad nisam znala dal joj je dobro, dl joj fali nesto, jel cista.. mah! Katkad je i ljuto kuhala.. odmah mi je muka kad se sjetim! Kad joj dode treca unuka iz zagreba odmah bi joj dala sve na svijetu! Za nju zna sve, od zuba do noznog prsta, dok ju za moje zene nista ne interesira! :-( zalosna sm zbog toga, jako!

(Odgovor članu Bebač i ja)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!