|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Ciste
9.9.2008 22:59:57   
mrvicak
Eh drage moje treba mi vas savjet i misljenje...Bila sam kod ginekologa i  naravno nisam trudna...user posted image user posted image user posted image smrc...Menstruacija mi kasni vec 22 dana,ginekolog kaze da stanje nije zabrinjavajuce ali kad sam cula da imam ciste od mah sam se zabrinula...Ovako mi je ultrazvucni pregled pokazao...Uterus malen,endometrij 10 mmm,desni jajnik sa folikularnom cistom od 14 mm,a lijevi 20 mm...Je li tko od vas imao iskustva sa tim glupim cistama i nakon toga uspjesno zatrudnio..
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Ciste
10.9.2008 8:57:08   
uciteljica
Jutreko!
Evo da te ohrabrim: moja buduća šogorica ovo proljeće saznala je da ima ciste(slično kao i ti nije bilo menstruacija i to ju je  natjeralo da ode doktoru), doktor joj je propisao dabrostone, vaginalete i nakon toga je trebala piti kontracepcijske pilule kako bi se ciste povukle u roku od godine dana.
 Došlo je do nekih komplikacija (ne znam točno kojih) pa to kontracepcijskih pilula nije ni stigla. Kad ga je pitala hoće li moći imati djece (jer se prepala) ginekolog joj je rekao da kroz sljedećih godinu dana dok se ciste ne povuku ne.
I na tom je stalo.
Da bi ona sada pola godine kasnije na brzinu s mojim bratom spremala svadbu jer je trudna puna dva mjesecauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Dakle, samo se ne predaj i milsi pozitivno!

_____________________________

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.




(Odgovor članu mrvicak)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Ciste
10.9.2008 9:47:58   
tikica_69
Ja sam imala folikularnu cistu 22mm, koja mi je u iducem ciklusu pukla, nisam ni osjetila, samo je nije bilo na sljedecem UZV 

_____________________________

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu uciteljica)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Ciste
10.9.2008 10:16:01   
cokolada
Ovo proljece na UZV mi je ginekolog vidio cistu 30 mm na jednom jajniku, na ponovnom pregledu nakon 2 mj ciste vise nije bio, sto znaci da je bila vodena sto je on i pretpostavljao, nisam nista osijetila.
Inace moja prijateljica je imala cistu (ne vodenu) i morala je na operaciju, dosla je na pregled nekoliko dana prije operacije i doktor je ustanovio da je trudna, operaciju su odgodili, a ona je u prije nekoliko dana rodila zdravu curicu bez ikakvih kompikacija u trudnoci i na porodu.
zato ne brini i opusti se....

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Ciste
10.9.2008 11:01:05   
Anoniman
ja imam policistične jajnike i poslije prvog djeteta nisam mogla 2,5 godine zatrudniti. Nisam ništa trošila od lijekova. Valjda smo "strefili" ciklus kad sam ipak imala ovulaciju i ostala trudna, a nakon poroda, prva menga i odmah trudnoća, još sam dojila. Tako da sad imam troje djece, a mislila sam da neću moći imati ni dvoje!

(Odgovor članu cokolada)
  Neposredna veza do poruke: 5
   [Brisano sporočilo]
10.9.2008 11:17:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6
   [Obrisani korisnik]
10.9.2008 12:56:12   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 7
   RE: Ciste
10.9.2008 23:17:38   
mrvicak
Hvala vam puno malo ste me smirile jer sam vec bila pocela padati u neku vrstu depresije samo mi se plakalo i plakalo...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: Ciste
17.9.2008 23:52:12   
surfinija
user posted image ja bila na laparaskopiji i sad se nadam bebacu....

(Odgovor članu mrvicak)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: Ciste
22.9.2008 13:52:54   
Anoniman
bok svima,evo i ja sam jedna od vas koja ima problema sa zatrudnjivanjem,imam policistične jajnike i bili smo na več dvije inseminacije ali bezuspješno.javite se,da podijelimo iskustva.

(Odgovor članu surfinija)
  Neposredna veza do poruke: 10
   RE: Ciste
22.9.2008 22:29:01   
mrvicak
Ja vam drage moje jos uvijek nisam dobila 2,5 mjeseca i ginekolog mi je rekao ako ne dobijem ovaj tjedan da mu opet dodjem...Imam vec 5 dana simptome kao da cu dobiti a ono nista pa nacisto sam poludjela...Jel tko imao takav ciklus kad je imao te vrazje ciste...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11
   RE: Ciste
22.9.2008 22:42:22   
tikica_69
Ja sam imala cistu ali je u istom ciklusu pukla i M sam dobila na vrijeme

_____________________________

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu mrvicak)
Neposredna veza do poruke: 12
   RE: Ciste
26.9.2008 19:17:43   
mrvicak
Napokon sam jucer dobila tako da mi ginekolog nije morao ukljuciti nikakvu terapiju ide mi menstruacija prilicno dosta i po kiji ugrusak s njom iskreno se nadam da ce mi ciste puci ovaj i iduci mjesec pa da mogu u akciju...ginekolog mi je rekao da ce najvjerovatnije tako biti pa drzite fige ljudi...Silno zelim bebusku...

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 13
   RE: Ciste
26.9.2008 19:58:04   
božica
SRETNO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim ti da što prije ugledaš+user posted image user posted image


_____________________________

idem micat rit...

(Odgovor članu mrvicak)
Neposredna veza do poruke: 14
   RE: Ciste
27.9.2008 23:46:07   
mrvicak
Hvala ti hvala samo da mi hoce popucati i ne stvarati se nove da dobijemo ja i moj muzic nasu bebicu...Jel itko od vas imao iskustva s tim da je imao te vodene ciste i da su lako pukle a da se nove nisu stvarale...

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 15
   RE: Ciste
20.10.2008 15:49:57   
mrvicak
Kakav je vama bio osjecaj kad su vam pukle ciste?MENE PRIJE NEKOLIKO DANA BOLILI JAJNICI I NA VESU MI SE POJAVIO SLUZAVO VODENI ISCJEDAK koji se pojavljivao par dana...sad da li da se nadam da su pukle ili mi se stvorila jos jedna glupa cista a tad mi je trebala nastupiti ovulacija ako sam je uopce imala...

(Odgovor članu mrvicak)
Neposredna veza do poruke: 16
   RE: Ciste
20.10.2008 15:54:10   
Anoniman
ja ti mogu reči da kad smo imali taj jedan jedini put odnos prije nego sam morala ič na pregled da me užasno bolilo dok smo se seksali.i nakon par dana na pregledu mi je rekla da je pukla,da ciste više nema.ali nisam imala nikakav iscjedak.ja se nadam da ti je pukla.user posted image

(Odgovor članu mrvicak)
  Neposredna veza do poruke: 17
   RE: Ciste
22.10.2008 14:33:32   
Tsmee
Mrvicak, znam da ti sad sve izgleda pilično zastrasujuce i crno, ali vjeruj proći će i to i činit će se prilično daleko i nevažno.
MM i ja smo pokušavalli 2 godine prije no što sam uopće otišla doktoru (moja greška, nisam niti znala što je "normalno"). Ispostavilo se da je s MM sve u redu (uz manje oscilacije), a meni je doktor dijagnosticirao PCOS (policistične jajnike) pa smo mislili da bi u tome mogao bit problem jer niti jedan folikul za vrijeme koje bi trebalo biti ovulacija nije baš izgledao obećavajuće. Doktor mi je prepisao Klomifen i točan raspored odnosa (e, to je tlaka user posted image ), no ni nakon 7 mjeseci ništa, iako je sad ovulacija bila gotovo sigurna (mjerili smo folikule prva tri mjeseca, sve je izgledalo kao da klapa).
Kad to nije upalilo, moj gin je rekao da on tu više nema što i poslao me specijalisti koji me prvo uputio na HSG (ispitivanje prohodnosti jajovoda, imaš vše na temi HSG).
Što da ti kažem, nisu ciste bile problem (nisam ih se riješila ni nakon Klomifena) jer čim sam se vratila s pregleda, nisam više mengu ni dobila - očito se to propuhalo i napravilo mjesta za user posted image .
Sad mi se sve čini da je bilo tako brzo, a trajalo je ukupno 3 godine. Al, nema veze, sve dođe na svoje.

U svakom slučaju, savjetujem ti da porazgovaraš s gin i da te on uputi na prave pretrage i, kako bi moj gin rekao, ubaci u postupak, sve po redu kak treba.

Držim fige da se uskoro čujemo na forumu trudnica gdje ćeš postavljat sva ona nemoguća paranoična trudnička pitanja user posted image

Drži se!

(Odgovor članu mrvicak)
Neposredna veza do poruke: 18
   RE: Ciste
22.10.2008 16:25:42   
mrvicak
za 10 ak dana bi trebala dobiti po mom ciklusu pa vidjet cu...ako opet bude kasnilo i budem imala problema idem ginekologu na malo detaljnije pretrage...hvala ti sto me savjetujes da ne gubim nadu mada je nekad zaista tesko...a sto se tice pucanja cisti prosli put nakon menge imala sam odnos i jako me bolilo poslije toga u jajnicima pa tko zna mozda su pukle...

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 19
   RE: Ciste
28.10.2008 22:01:11   
mamma mia
Drage cure,
prvi put sam na ovom forumu i super je da vas ima toliko i da sve osjećate i mislite kao i ja.
od kad znam za sebe imam policistične jajnike i oduvijek strah da neću imati klince. Već 6mj muž i ja pokušavamo, ali onako, opušteno i ništa se nije dogodilo. Dr. mi je dala neke Duphastone koje sam pila 10 dana i sad čekam mengu, da mogu izbrojat iza toga plodne dane. imam feeling da je kod mene uvijek sve jaaaako komplicirano, i nekako naopako. imam 27 godina i strah me da će se to čekanje otegnuti, a hormoni me ludo peru.user posted image  

(Odgovor članu mrvicak)
Neposredna veza do poruke: 20
   RE: Ciste
28.10.2008 22:38:49   
mrvicak
Moja draga znam kako ti je svi govore nije to nista ciste puknu i nema problema,a ja se kao i ti pitam zasto onda jos nisam zatrudnila ako je tako bezazleno...Mene zadnja 3 dana jajnici bole pravo pogotovu ovaj gdje cista od 22 mm,i ne znam da li to boli od cisti,prehlade ili ne znam cega,jesu li koga od vas bolili zbog cisti?Da sam trudna ne vjerujem jer doktor mi je rekao otvoreno da ova dva mjeseca necu moci zatrudniti...ma da znam da cu ikako bila bi presretna jer me ovo sve jako brine mada se pred drugim,osim pred muzem pravim da to nije nista,ali eto ovih dana me svi ispituju jesam li trudna,a taj odgovor NE me ubija...malo sam se udebljala pa ih to uzavarava...Nisi sama ima nas jos koje jako zelimo bebu i nadam se da cemo ubrzo ostvariti nase snove...

(Odgovor članu mamma mia)
Neposredna veza do poruke: 21
   RE: Ciste
29.10.2008 17:35:09   
Anoniman
danas mi je 16 dan ciklusa i nevjerujem da imam još ovulaciju ako sam ju uopće imala,ali mene i dalje boli lijevi jajnik di mi je ta šugava cista od 3cm.neboli me stalno ali svako toliko me probode,osječam da mi kuca,nabija u tom trenutku i onda stane.dali je moguće da mi to cista raste?je imala koja od vas neki sličan problem?

(Odgovor članu mrvicak)
  Neposredna veza do poruke: 22
   RE: Ciste
29.10.2008 18:14:56   
JUdy
pr.istra mene da se reć svaki drugi mjesec boli ljevi jajnik. I nekedi moram i sjesti. Nikada nisam imala ciste, kod mene je sve uredu. Bolje da pitas gin. Ja sam nekoliko puta bjezala kod gin. da me uzasno boli ljevi jajnik i kad me pregledao ultrazvukom, kaze - jo to ti je ovulacija, imas dobri folikuli, mozda te malo pritisču na mjehur, zato i boli. tako da iz toga nisam bas pametna. 

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23
   RE: Ciste
29.10.2008 20:47:50   
lelo
IZVORNA PORUKA: par.istra

danas mi je 16 dan ciklusa i nevjerujem da imam još ovulaciju ako sam ju uopće imala,ali mene i dalje boli lijevi jajnik di mi je ta šugava cista od 3cm.neboli me stalno ali svako toliko me probode,osječam da mi kuca,nabija u tom trenutku i onda stane.dali je moguće da mi to cista raste?je imala koja od vas neki sličan problem?
Draga par.istra,
ja ti imam ciste i na lijevom i desnom jajniku,nikako da puknu i nikako da ih se riješim.I sa njima sam ostala trudna pa su se u trudnoći povukle pa opet pojavile.Ginekolog mi je preporučio proveru i vaginalete al ništa.Pa mi je preporučio pilule koje i sada pijem, za dva tjedna idem na kontrolu javim ishod dali su napokon pukle.Isto znam imati jake bolove kao da me probada nož ali traje kratko i to za vrijeme ovulacije mi je najgore.

_____________________________

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24
   RE: Ciste
29.10.2008 22:57:09   
mrvicak
Drage moje ja od 1.11.pocinjem piti jedan biljni lijek persun pokiseljen u lozi tako da stoji 21 dan i kazu mi zene da su im od tog popucale ciste...Uzasno je fuj smrdi i ukus je katastrofa ali vrijedi svasta pokusati da dobijemo tog jako zeljenog bebaca.Ja vit cu vam kad popijem jesu li ciste popucale.

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!