|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   policistični jajnici
28.7.2009 0:44:46   
baby_21
Evo ovako drage moje nova sam na forumu ali vas jaako dugo pratin,i neopisivo mi je drago šta postoji ovakav forum!!!Imam veelikee nedoumice,naime prije možda pola godine bila sam kod gin. doktorice i ona mi je rekla da imam pcos,utvrdila je to transvaginalnim ultrazvukom,i to mi je rekla kao dobar dan...nakon toga  sam je pitala oću li imat problema s tim i da mi malo objasni taj pojam i dijagnozu pcos,no ona je rekla ako imam user posted image  redovito (kao što imam) da je sve ok....i nedavno sam išla na pregled kod mog gin kojemu sam sve to rekla ,on je jako bio bezobrazan i samo odmahnuo rukom da šta doktorica zna,da su to gluposti...ja san mu rekla da imam pojačanu dlakavost i faze s aknama..ali je to njemu naime glupost.,,napravio je transvaginalni ultrazvuk,i ustanovia  da iman pcos,ali da se dobro drže da je to sve ok....ja san pukla pitam ga za terapije za liječenje,za ovulaciju,a on meni bahato ali mislin zatrudnit da kad budem tila da cemo onda razgovarat o tome,,i ja sam u šoku izašla iz ordinacije  jer po njemu to je ok sve...a meni to nema logike..čitala sam o pcos i jaako sam zabrinuta i priplašena..jer smatram da bi nešto trebala poduzet...jeli to mogu bit samo jajnici nalik na pcos jer iman urednu user posted image ?jeste li vi imale sličnih situacija?...p.s. ja i mz smo nakon ovoga definitivno odlučili imatuser posted image  jer to žarko želimo i bacili smo se na posao...čitala sam da su neke cure s pcos odma ostaleuser posted image  bez problema,ehh kad bi tako bilo svima nama koji žarko išćekujemo user posted image ..neki duže neki manje...sretno svim trudilicama,neka što prije ugledajuuser posted image !!!!pozdrav..p.s. nadam se da vas nisan upilala s predugačkim tekstom,moram ja to sve opisat!user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: policistični jajnici
28.7.2009 7:56:42   
tikica_69
baby21, dobro nam dosla i ovdje ces sigurno dobiti puno informacija o svemu sto te zanima i potporu u svojoj borbi.Sretno i nadam se da ces vrlo brzo na popis trudnica! user posted image  Za pocetak ti evo dva tekstica u kojima ima dosta informacija o tome: http://www.ringeraja.hr/zatrudnjivanje/policisticni-jajnici_608.html http://www.ringeraja.hr/zatrudnjivanje/uzroci-neplodnosti_328.html  

_____________________________

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu baby_21)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: policistični jajnici
28.7.2009 12:49:23   
Ruža
Dobro nam došla draga! Nadam se da ćeš što prije ugledati plusić i uživati u druženju sa nama!user posted image

_____________________________

Samo luda mama...

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: policistični jajnici
2.8.2009 16:25:17   
baby_21
hvala vam puno drage,na dobrodošlici i potpori....user posted image user posted image user posted image .......!!!
nadam se da ćemo sve uskoro na popis trudnica,jer toliko mi se srce slama kad vidim koliko se ovde dragih žena bori za svoje user posted image ....a one koje to ne žele,nisu spremne ili nešto tako sl..bez problema dobiju neplanirano user posted image !!!!baš nepravedno....user posted image ...ali idemo dalje borimo se!!!
a šta se tiče mojih policističnih to je utvrđeno samo ultrazvukom,treban još napravit hormonsku analizu...da bi bila sigurna u tu dijagnozu ali mislim već pretpostavljam odnosno znam,da ih iman 100 % zbog akna u mladosti i iman malo pojačanu dlakavost i izgledaju tako....ali čudno mi je to zato šta iman uredne cikluse dođe mi baš na dan ili čak dan prije,i mršavica sam neman problema s težinom,tako da san cila zbunjen saduser posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: policistični jajnici
8.8.2009 12:28:30   
miari
Lijepi pozdrav svima.evo i ja iman policistične jajnike a mm malo usporene spermiće. bila san na dianama i na dabrostonu no kako ih prestanem piti prestane i moj ciklus. liječimo se kod doktora vlastelića koji je rekao da neka ljeto prođe i ja moram na laparo. da se jajnici očiste i sami počnu raditi. jel ne mislite da bi terapija klomifenom bila bolja.?

(Odgovor članu baby_21)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!