|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Zatvor i krv u stolici
20.8.2022 16:36:03   
Anoniman
Pozdrav,  jel se nekom dogadalo da uslijed zatvora ima krv u stolici? Druga mi je trudnoca,  u prvoj sam imala probleme sa zatvorom, ali nikad i krv u stolici.  Sad mi se nekoliko puta desilo da vidim krv na wc papiru nakon obavljanja nuzde pa sam pretpostavila da su hemeroidi.  Medutim,  vec sam 2,3 puta vidjela da ima krvi bas u stolici a ne na papiru.  Moze li krv bas u stolici biti od hemeroida i jel se to kojoj od vas dogadalo? 
  Neposredna veza do poruke: 1
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!