|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Savjet molim..
24.1.2013 13:37:51   
maminangel
Moje najstarije djete je uključeno u logopedsku terapiju u Suvag dva puta tjedno nakon što smo više od godinu dana čekali da nas uvrste u terapiju,dijagnoza joj je brzopletost,dok smo čekali na to mjesto išli smo kod jedne divne logopedice privatno,konkretno imala je problema sa izgovorom slova R i L,za sada još uvjek radimo na korekciji slova R,i na analizi i sintezi,uskoro ide na testiranje kod psihologa za školu jer je ove godine školski obveznik.Mene zanimaju iskustva roditelja takve djece?Dali je bilo problema u školi i što se tiče gradiva i što se tiče druge djece?svi znamo kako djeca znaju biti okrutna.Puno razgovaramo o tome jer mojoj S.jako smeta kad je djeca u vrtiću zezaju.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Savjet molim..
25.1.2013 8:49:54   
Renata RR
Mi smo išli kod logopeda zbog slova š,č,,ž, l,r. Naučio je sve, ali R mu još uvijek radi probleme. Sada ide u 1. razred. Iz njegovog razreda skoro pola djece još uvijek ne zna pravilno izgovarati glasove, pogotovo šumnici i r im još uvijek rade probleme. Učiteljica kaže da zbog toga ne kuže razliku među pojedinim slovima. Sigurna sam da će joj terapija pomoći i ne bi trebala imati probleme u školi. To je i cilj terapije.

Što se tiče brzopletosti nemam iskustva.

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Savjet molim..
25.1.2013 9:17:59   
LorVer
I moja Ver ide logopedu, umjesto š izgovara s.
Ide u prvi razred, i odlazak logopedu joj ne predstavlja nikakav problem. Dapace, jos profitira time jer tamo uvijek nesto novog nauci.
Sad imamo pauzu dok joj prvi zubici ne narastu

_____________________________

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu Renata RR)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Savjet molim..
25.1.2013 12:16:48   
maminangel
Hvala cure,ma zapravo ta bropletost je vezana sa poremećajem u govoru,jednostavno joj jezik nemože pratiti misli i onda proguta neka slova,neki dan mi je prvi put napomenula i da rade na slušnoj pažnji pogotovo s brojevima,primjer kaže joj 5 brojeva i ona ih mora ponoviti tim redosljedom a ona obavezno koje izostavi,inače jako sam zadovoljna sa programom u Suvagu i zbilja djeca budu spremnija za školu,jer već tada imaju zadaće i usvojene radne navike,samo me zanimalo kako je toj dječici kad krenu u školu,dali im to predstavlja problem s gradivom,nisam znala da toliko djece ima problema sa izgovorom pojedinih slova.Mi kad smo kretali u školu,imam osjećaj da se nije toliko pridavalo pažnje tom problemu,kao rješit će se sam od sebe,a danas djeca koja kreću u školu moraju već svašta znati da bi im bilo lakše usvojiti gradivo,ali to je druga tema..Samo da znate ako imate školarca da još malo i počinju pregledi za upis u škole..Pozdrav svima..

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Savjet molim..
25.1.2013 12:59:06   
Renata RR
Probleme mogu imati ona djeca koja ne idu logopedu. Slažem se s lorver da tamo mogu samo profitirati: obogate svoj rječnik, neki nauče čitati, nauče razlikovati pojedina slova..

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!